Laparoskopi Olanlar Bakin Bi Bana>>>><

Evet sol kapalı çıktı.Kesin emin olmak için bakılcak.Varsa sorun çözülmeye çalışcaklar.Ben Adana başkent üniv.hast de olmayı düşünüyorum.Daha kesin değil ayın 28 inde görüşeyim bakalım randevu aldım.Ne diyecek dr.

slm arkadasım
ben persembe gunu laparoskopı ıcın randevu alıcam.sen oldunmu.. bana bılgı verırmısın.. tskler...

Slm kızlar!ben laparoskopi geçen hahta oldum.Ben filim de çektirmiştim,hiç bir problem bulamadılar.3aşilama yaptim olmadı 2 sene uraşiyorum.Doktorum nedenin bilmiyorus dedi ve tüp bebek yönerdi.Son olarak laparoskopi yapalım dedi,salı günu yaptı ve ikiside tüpler kapalı çiktı.Birisin açtı,ikincisın açamadı.Yarın doktoruma gidicem,niye diyicek bakalı.ıki sene boş çabalabım oluyor:((((

Slm kızlar!ben laparoskopi geçen hahta oldum.Ben filim de çektirmiştim,hiç bir problem bulamadılar.3aşilama yaptim olmadı 2 sene uraşiyorum.Doktorum nedenin bilmiyorus dedi ve tüp bebek yönerdi.Son olarak laparoskopi yapalım dedi,salı günu yaptı ve ikiside tüpler kapalı çiktı.Birisin açtı,ikincisın açamadı.Yarın doktoruma gidicem,niye diyicek bakalı.İki sene boş çabalabım oluyor:((((

slm arkadasım,
nıhayet gun bellı oldu ve yarın sabah bende laporoskopı olucam. nasıl gectı anlatırmısın.... bagırsak ıcınmıs bır ılac aldırdılar...cok korkuyorum ve tedırgınım :((((:çok üzgünüm:

bende laparoskopi oldum tam 1 yıl oldu kanallarım tıkalıydı ve açılmadıda işin kötüsü yine oluştu kistlerim :( ilk tüp bebek tedavimde uygulandı şuanda sonucu beklemekteyim...ameliyat kısa oluo tedaviside ölee 1 haftada ayağa kalkiosun yani...

arkadaşlar ilk negatif sonuç aldıktan sonra benden gittiğim merkez histereskopi istedi ve fiyatının 4 milyar fakat bana 2milyara yapacaklarını söylediler ben merkezimden memnun kalmadığım için farklı merkezler araştırıyorum aradığım başka bir merkeze başımdan geçenleri anlattım ve histereskopi fiatını sordum 1200 dedi fakat yaptırmam gerekip gerekmediğine dr muayene ettikten sonra karar versin dedi kafam çok karıştı ne yapacağimı bilmiyorum daha önce sizden istendimi yaptırıp fayda gören oldumu yardımcı olursanız sevinirim

ben heralde cevab vermeye sana ceç kaldım.Korkma,sen hiç bir şey hisetmiyorsun.Ben bir kaç saat sonra kalkıp yurudum.4 günu eve gidiyorsun.ınşallah her şey iyi geçer.Allah yardım etsin!

ben heralde cevab vermeye sana ceç kaldım.Korkma,sen hiç bir şey hisetmiyorsun.Ben bir kaç saat sonra kalkıp yurudum.4 günu eve gidiyorsun.İnşallah her şey iyi geçer.Allah yardım etsin!

slm arkasaslar
ben nıhayet o stresı atlattım ve laporoskopı oldum.benım ıcın kabus gıbıydı.gercekten cıddı anlamda korkuyordum.cok sukur bır problem cıkmadı.aslında nedensız ınferılıte dahamı zor demeye basladım.bır sorun yok ama bebek de yok. sımdı 4 ay beklemedeyız.... sonrasında ılac tedavısı olucam eger bebek olmazsa...ALLAH hepimize yardım etsin...gönlümüze göre birer melek daha versinnnn....

Gökyüzü geçmiş olsun canım.ınşallah hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz hepiniz.

Histereskopiyi sormuş bir arkadaş.banada önerilmişti ben olmadım.
Bebeğim bi kaç yıl sonra kendiliğinden oldu çok şükür.Darısı isteyen herkese olsun.

Gökyüzü geçmiş olsun canım.İnşallah hayırlısıyla bebeğinize kavuşursunuz hepiniz.

Histereskopiyi sormuş bir arkadaş.banada önerilmişti ben olmadım.
Bebeğim bi kaç yıl sonra kendiliğinden oldu çok şükür.Darısı isteyen herkese olsun.

slm,
tesekkur ederim darkinlife.... benım laparoskopıden sonra ıkıncı adetım olmak uzere, bu yasıma kadar gecıkmeler cok oldu ama hıc erken adet gormemıstım..bılgısı olan arkadaslar varsa ve yazarsalar cok sevınırım..tesekkurler...a.s.a.s.

ben 17 gün önce oldum ssklıyım araştırada oldum hç para vermedim..benim iki tarafım tıklaıydı solumda yapışıklıkta vardı ama soluma hiç dokunmadılar yapışı olduğundan sağ yumurtamı açmaya çalıştılar ama başaramadılar onuda benim birgöbek altı,birde sağ kasığımda 2 dikişlik kesiğim vardı..korkulcak kadar kötğü geçmedi bendehemen toparlandım tabii hastaneden çıktıktan sonrada iyi bakılman lazım ameliyattan sonra bir gün yatıyorsun her ihtimale karşı (hastanede)...

Back
X