inş ferhan abla hastanede hiç yattın mı,birde serum takılıyorum?bana herkes kızıyor int araştırma diye ama ben yinede araştırıyorum ki girdiğimde daha da çok etkilenmiyim diye :) bu arada sanada hayırlı ramazanlar
SELAMUN ALEYKÜM İLKNURCUM.SEN DAHA ADET OLMADIM MI.ADETİN BİTİNCE İLK HAFTA AMELİYATIN OLUR.KORKMA SAKIN HER ŞEY ALLAHIN İZNİYLE GEÇER VE BİTER.MORALİN NASIL DUA ET VE RAHATLA ARTIK .RABBİM HER ZAMAN BİZİMLE.opuyorumnanaktanhyr laporaskopi tıklaı olan tüplerini genel anestezi altında kamara yardımıyla yapılan bir ameliyat..tılaı olan tüplerini bulup açıcaklar..belki öle demelerinin sebebi normal ameiyat olmamasıdır..bende bugün yarın adet olmayı bekliyorum 2 haftaya kadar bende olacağım..
acaba bu laparoskopi ameliyatı iltihaplı iken çekilirmi??bir türlü iltihabımdan kurtulamadım ve yaklaşı 3 haftaya kadar ameliyatı olucam ne yapmalıyım??bu konuyla alakası yok ama birde bende ilişkiye girerken aşırı yanma oluyoo nedne oluyor acaba normalde yok ama ilişki sırasında dışı ve içi yanıyo ve 4 saaat kadar geçmiyo ayrıyetten de zokluyor dr bunu danışsam mı acaba???
Bu ameliyatı her doktor yapabiliyor mu arkadaşlar? Arkadaşlar soruma cevap verecek yok muuuu?kafamçokkarıştı
süprizzzzzilknur`cum merhaba.geçmiş olsun sanırım mantar oluşmuş şikayetine göre.mantar tedavisinde eşinde ilaç kullanması mecburdur.korkma geçer fakat idrara çıktıktan sonra o bölgeyi ıslak bırakma nem mantara davet verir.laparoskopiden sonra sadece 10 gün ilişki yasak sonra hiç bir şekilde korunmana gerek yok ki hemen hamile kalabilesin.ben bu ay korunmadım dr. hamilelik olabilir korunma dedi.ekimde gebelik olmazsa aşılama yapacagım dedi.öyle yok 9 ay korunacaksın falan diye bir şey yokki.bunu söyleyenlere aldırma.bu kadar uzun korunacaksan nasıl gebe kalacaksın bunlara inanma.amaç tedaviden sonra düzelen uterusta[rahimde]hemen gebelik elde etmek zaten.ameliyatını ol Allaha emanet ol öptüm seni canım.:sm_cool:ewt sonunda ameliyat günümü aldım ayın 15 inde yatış 16 sı ameliyat bakalım neler olacak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?