Laparoskopi olanlar ltfen yardmm,,

inş ferhan abla hastanede hiç yattın mı,birde serum takılıyorum?bana herkes kızıyor int araştırma diye ama ben yinede araştırıyorum ki girdiğimde daha da çok etkilenmiyim diye :) bu arada sanada hayırlı ramazanlar

:hooray::hooray::uhm::hooray::hooray::hooray:
merhaba ilknur 1 gece yatıyorsun.serum ameliyat esnasında takılıyor,sonrasında ağrı kesici katılıyor içine.En fazla 2 tane 1000 lik serum takılır.KORKULACAK BİR ŞEY YOK.BİR GECE ÖNCEDEN AÇ OLARAK AMELİYATA GİDECEKSİN.RAHİM İÇİNDE YAPIŞIKLIK VARMI ONA BAKAR DR`UN,TÜPLERİNE BAKAR,KİSTİN VARSA ONU ALIR.İNŞAALLAH HER ŞEY YOLUNDA GİDER.

bende laporoskopi oldum

korkucak hiç bir şey yok

seni ameliyathaneye alırlar

sana soru sorarlarken sen

bir bakmışsın ameliyattan çıkmışsın

çünkü sorunun başını duyuyorsun gerisi gelmeden sen uyuyorsun

zaten genel anestezi

ve yarım saat sürüyor

isterse sen uyuduktan sonra iki saat sürsün hiç farketmez sen kendini rahat ve ferah tut sanki yarım saat havuz başına gittiğini hayal et...

çünkü aynısı gibi bişey acı hissetmiyorsun

fakat şöyle bişey var

ameliyattan sonra pek yatmaya bakma yürü

bol bol yürü

çünkü karnını gazla şişiriyorlar ve gazı atman lazım bol bol yulaflı bisküvi ye tuvalete çık gazı at yani.....

benim tüplerim yumurtam temiz çıktı.....

inşallah iyi haber verirsinn

inş benim 2 side tıklaı ama ameliyatta inş açılacak sizlere çook tşrler ederimm beni aydınlattığınız için mucukk :)

acaba bu laparoskopi ameliyatı iltihaplı iken çekilirmi??bir türlü iltihabımdan kurtulamadım ve yaklaşı 3 haftaya kadar ameliyatı olucam ne yapmalıyım??bu konuyla alakası yok ama birde bende ilişkiye girerken aşırı yanma oluyoo nedne oluyor acaba normalde yok ama ilişki sırasında dışı ve içi yanıyo ve 4 saaat kadar geçmiyo ayrıyetten de zokluyor dr bunu danışsam mı acaba???

slm bende 3 haftaya kadar laparoskopi olucam adet olmayı bekliyorum.. 2 tüpümde tıkalıymış.fakat bana denilen şey tanısal laparoskopi yani laparoskopi yaparken eğer bi sorun görürlerse müdahale etmeyeceklermi sadece tanı koymak içinmi yapacaklar lütfen bana yardımcı olun

hyr laporaskopi tıklaı olan tüplerini genel anestezi altında kamara yardımıyla yapılan bir ameliyat..tılaı olan tüplerini bulup açıcaklar..belki öle demelerinin sebebi normal ameiyat olmamasıdır..bende bugün yarın adet olmayı bekliyorum 2 haftaya kadar bende olacağım..

SELAMUN ALEYKÜM İLKNURCUM.SEN DAHA ADET OLMADIM MI.ADETİN BİTİNCE İLK HAFTA AMELİYATIN OLUR.KORKMA SAKIN HER ŞEY ALLAHIN İZNİYLE GEÇER VE BİTER.MORALİN NASIL DUA ET VE RAHATLA ARTIK .RABBİM HER ZAMAN BİZİMLE.opuyorumnanaktan

İLKNURCUM TEKRAR MERHABA,LAPAROSKOPİ AMELİYATI UTERUS[RAHİM} İLTİHAPLIYKENDE YAPILAN BİR OPERASYON.SANA DR``UN SONRASINDA ANTİBİYOTİK VERECEK ZATEN.YANMA HİSSİN İDRAR YOLU İLTİHABINDAN OLABİLİR [SİSTİT].UTERUSUNDA [RAHİMDE] YAPIŞIKLIĞIN VARSA İLİŞKİ ANINDA ODA AĞRI YAPABİLİR.BANA NİYE SORMADIN BUNLARI.ÖPTÜM SENİ ABLACIĞIM.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:

sağol ablacığım daha yeni olduğundan sormadım ama cvbların için çook ama çook tşrler gerçekten aşırı ağrı oluyo ve o anada beyazımsı-sarımsı akıntılarım oluyo artıı birde ilişki sırasında kasığımın ortası ve sırtımın tam ortası yumruk gibi ağrım oluyo inş geçer hepsiii öptüm ablacığım senii..

kadın doğum olan her dr yapabiir dalında uzman olucak ama :) bende ilk kadın doğum op.dr göründüm oda şefleri doç.dr yönlendirdi mesela..

ewt sonunda ameliyat günümü aldım ayın 15 inde yatış 16 sı ameliyat bakalım neler olacak :))

ewt sonunda ameliyat günümü aldım ayın 15 inde yatış 16 sı ameliyat bakalım neler olacak :))
süprizzzzzilknur`cum merhaba.geçmiş olsun sanırım mantar oluşmuş şikayetine göre.mantar tedavisinde eşinde ilaç kullanması mecburdur.korkma geçer fakat idrara çıktıktan sonra o bölgeyi ıslak bırakma nem mantara davet verir.laparoskopiden sonra sadece 10 gün ilişki yasak sonra hiç bir şekilde korunmana gerek yok ki hemen hamile kalabilesin.ben bu ay korunmadım dr. hamilelik olabilir korunma dedi.ekimde gebelik olmazsa aşılama yapacagım dedi.öyle yok 9 ay korunacaksın falan diye bir şey yokki.bunu söyleyenlere aldırma.bu kadar uzun korunacaksan nasıl gebe kalacaksın bunlara inanma.amaç tedaviden sonra düzelen uterusta[rahimde]hemen gebelik elde etmek zaten.ameliyatını ol Allaha emanet ol öptüm seni canım.:sm_cool:

çok tşrler evet mantar olmuştum idrar yolu enfeksiyonunyla karışmıştı 3 dr gittim ve nihayetinde geçti evet eşimede krem verdi ikimiz kullanacağız birde bana fitil verdi ama şuanda kullanamıyorum adetli olduğum için aslında kullanabilirsin dedi öleykende ama tiksindiğimden yapamadım..bakalım 10 gün mü ne kaldı 15 inde yatış 16 sında ameliyatım amelyat sonrada bir gün yatırırlarmı bilmiyorum..yanlız beni endişelendiren dr kabı<lık problemim olduğunu sölemeyi unuttum inş bir problem yaratmaz tekrara gşrz ablacığım kib aeo by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…