- 19 Şubat 2015
- 271
- 220
- 103
- 31
Yok daha operasyon olmadı haftaya cuma olacagim insallah hayırlısı artikMerhaba durumumuz tam olarak aynı bende 20 gün sonra olacağım. Siz yaptırdınız mi durumunuz nasıl.
sıvı birikmesini nasıl anladılar canım filmdemi çıkıyormerhaba arkadaşlar,benim de sol tüpte sıvı birikmesi var,iki açık ameliyatım olduğu içinde laparaskopi ameliyatım zor olabilirmiş,yapışıklıktan dolayo tüplere bile belki inemeyebiliriz dedi doktor,zeynep kamil hastanesine gidiyorum,orda laparaskopi ameliyatı olanlar var mı,doktor seçebiliyormuyuz ameliyatta,bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
ankara zübeyde hanım kadın hastalıkları hastanesi canmikoocan siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
inşallah olumlu olur cnm zeynep kamili bnm bazı arkadaşlarım çok met ediyor umarım sanada iyi gelirhım ankaradasınız,evet rahim filminde solda sıvı birikmesi,sağdada hafif yapışıklıklar tespit edildi,zeynep kamil ameliyattan önce bi aşılama deneyelim dedi,sonrasında ameliyatı konuşuruz dedi
bence denemekte fayda var,ameliyatın herhangi bişeyin yok,birlikte yine götürebilirsin,hem bitkisel hem hastaneinşallah cnm ben denemedim çok diyen oldu ama ben doktorada yeni başladım bliyordum tıkalı olduğunu bir tüp bebek denedim olmadı
ameliyatta açılanları duydum acaba bnmde açılırmı die düşünüorumbence denemekte fayda var,ameliyatın herhangi bişeyin yok,birlikte yine götürebilirsin,hem bitkisel hem hastane
şallahameliyatta açılanları duydum acaba bnmde açılırmı die düşünüorum
merhaba arkadaşlar,benim de sol tüpte sıvı birikmesi var,iki açık ameliyatım olduğu içinde laparaskopi ameliyatım zor olabilirmiş,yapışıklıktan dolayo tüplere bile belki inemeyebiliriz dedi doktor,zeynep kamil hastanesine gidiyorum,orda laparaskopi ameliyatı olanlar var mı,doktor seçebiliyormuyuz ameliyatta,bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Öyle mi, ben de endişeleniyorum açıkçası, ameliyatı asistanlara bırakırlar diye, ameliyat öncesi mi dıktor randevusu alınıyor, yoksa en başından beri muayene eden doktor mu ameliyat tarihi veriyor.ameliyat tarihi peki çok uzak mı oluyor, bekletmiyorlar mı, teşekkür ederim şimdidenBen Zeynep Kamil'de histereskopi ameliyatı oldum. Murat Api doktorum. Laparoskopi olanlarla konuştum. Herkes çok memnun. Şahsen ben de çok memnun kaldım. Doktoru randevu alırken seçebiliyorsunuz
Öyle mi, ben de endişeleniyorum açıkçası, ameliyatı asistanlara bırakırlar diye, ameliyat öncesi mi dıktor randevusu alınıyor, yoksa en başından beri muayene eden doktor mu ameliyat tarihi veriyor.ameliyat tarihi peki çok uzak mı oluyor, bekletmiyorlar mı, teşekkür ederim şimdiden
Zeynep Kamil için randevu alırken doktor isimleri söyleniyor. Gerçi ben internetten randevu aldım orda tek tek baktım doktor isimlerine falan. Ona göre seçiyorsunuz. Ama muayene olurken ameliyat edecek doktoru görmüyorsunuz asistanları bakıyor. Ben muayenede ameliyat olmam gerektiğini söyledim. gerekli bütün tahlil sonuçları gösterdim. Ona göre ayarladılar. Adet olduğunuz gün gelin gün verilecek dendi. Adetimin bitiminde de hemen ameliyat oldum.[/QUOTE
Çok teşekkür ederim, umarım iyi sonuçlar elde ederiz bu hastaneden,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?