ii akşamlar arkadaşlar.. bende 12 gün önce laparaskopi ve histereskopi oldum. benim tüplerde sorun vardı onlar için oldum bizede ilişki yasağı koymadı dr.um.size sorum arkadaşlar benim gaz sancısı halen devam edşyor ok deil ama derin nefes aldığımda sağ kaburgama batıyor yaa sizde oldumu ?
ii akşamlar arkadaşlar.. bende 12 gün önce laparaskopi ve histereskopi oldum. benim tüplerde sorun vardı onlar için oldum bizede ilişki yasağı koymadı dr.um.size sorum arkadaşlar benim gaz sancısı halen devam edşyor ok deil ama derin nefes aldığımda sağ kaburgama batıyor yaa sizde oldumu ?
canım tam hatırlamıyorum ama 3 haftaydı galiba ilşki yasağı, birde gaz sancısı omuzlarımda oldu birkaç içinde geçti
bendede aynısı oldu sanki göğüsümün altında hava kabarcıkları varmış gibide sağa sola gidiyolarmış gibi oldu geçmiycek endişesine bile kapıldım ama çok şükür 1 ay sonra hiç bişey kalmadı gaz sancın için bol yürü ve şurup yazmıştır dr onu kullan mutlaka geçmiş olsun.......
aynen yaa tam beni anlattın..benim ama sadece sağ kaburga tarafı..inşlhh bende geçer valla devam ederse bende dr.uma giderim..tavsiyeler için tşk eerim canm. sanda çok geçmiş olsun..
sanada geçmiş olsun tşk edrim benimde sağ tarafımda oldu geçti çok şükür ama tek sıkıntım hala adet olmadım testlerde negatif bebişte yok bakalım hakkımızda hayırlısı .......
ben mayıs 9 da adet oldum mayıs 17de laparoskopi ve histeroskopi yapıldı ama adet olamadım hala sizlerdede böyle oldumu adetiniz geciktimi tarlusala başladım haziran 21 de inşalah bu işe yarar sizler ne zaman adet oldunuz laparoskopiden sonra yazarsanız sevinirim......
ben mayıs 9 da adet oldum mayıs 17de laparoskopi ve histeroskopi yapıldı ama adet olamadım hala sizlerdede böyle oldumu adetiniz geciktimi tarlusala başladım haziran 21 de inşalah bu işe yarar sizler ne zaman adet oldunuz laparoskopiden sonra yazarsanız sevinirim......
bende aynı aşamalardan geçtim.organları rahat görebilmek için operasyon sırasında gaz verip karnı şişiriyorlarmış bu yüzden ağrı olması yani gaz sancısı olması normalmiş.benimde gaz problemm çok olmustu.zamanla gecio ama karında ki şişlik hala dewam edio benm.
canım bende gecikme olmadı.adet gecikmesi normal.biraz daha bekle sonra dr. ile konuşabilirsin.
Sevefecim çok sevindim hayırlı olsun inşallah canım..İnşallah banada o mutluluğu yaşamak nasip olur. İnşallah ikiz bebeklerin olur canım...
canım çok teşekkür ederim.hep aklımdasın sana dua ediyorum inşallah olacak.benim tüp bebekle oldu.henüz keseleri göremedim.bthcg göre ikiz olma ihtimali yüksek.en kısa zamanda senden haber bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?