canım merhb bende 2 haziranda laparoskopi oldummerhaba... bn yeni üyeyim.6 gün önce tüp tıkanıklığı yüzünden laparoskopi oldum.tekini açtılar fakat diğerinde sızıntı olmuş tam açılmamış.6 ay verdiler bnada.ama bnim beklemeye pek tahammülüm yok yani.6 senelik evliyim çünkü.medical parkta ssk geçerlimi ve aşağı yukarı ne kadar mal oluyor acaba ?yanıtlarsanız çok sevinirim
Cansuyum26 rumuzlu arkadaşım,
ben 2007 şubatta 4,5 cm lik çikolata kistimi laparoskopi ile aldırdım.. bana da doktorum hemen hamile kalmalısın dedi.. biz zaten öncesinde korunmayı bırakmıştım ancak kist yüzünden hamile kalamıyorum sanıyordum neyse kisti aldırdım ama ekime kadar bişi olmadı ve eylül gibi kistim tekrar türedi :1no2::1no2: ben de hamile kalamadığım için bir arkadaşımın tavsiyesi ile medical park - latif küpelioğlu na gittim. meğer eşimin sperm sayısında düşüklük varmış ve o yüzden hamile kalamıyormuşum.. ve tüp bebek denedik, şu an 5 aylık ikiz kızlarımız var :ecrin_bebekallah hepimizinkini bağışlasın) kaydirigubbakcemile5 diyeceğim o ki eşini bi göster doktora bir sorun var mı? sorun yoksa mutlaka hamile kalırsın.. senin beklememen lazım çünkü bu melet bekleyince tekrar nüksediyor. allah yardımcın olsun.. selamlarr:1hug:
canım merhb bende 2 haziranda laparoskopi oldum
ama bende pkos vardı yani kistler vardı ama raporum temiz çıktı
tüpler falan açık yani..
bana da 6 ay vermişti dr um
5 ay bitti ama henüz hamile kalamadım
bende 3.5 yıllk evliyim bende tahammül edemiyorum
ağlama krizleirne giriyorum ama yapcak bişey yok
yarın adet günüm dua edin olmayayım..çok yoruldum öyle zor ki...
ss2302
canım bende laparaskopi oldum 6 ay bitti ama bende adet düzensizliği yapmadı
dr una bi sor ilaç verir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?