• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama laparoskopi sonrası yapılan aşılamada hamile olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ankara101
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
A

ankara101

Ziyaretçi
ben laparoskopi yaptırdım şmdi doktorum aşılama önerdi.daha önce tüp bebek denemelerim olmuştu ama erken gebelik kaybı yaşamıştım acaba şimdi aşılama yaptırıpta hamile olan varmı?

banada laparoskopi yapılacak.hsg temiz çıkmıştı ama doktor laparoskopi gerekli dedi.sonra aşılama yaparız dedi.bende çok korkuyorum.bendede eşimdede sorun var.

aynısı bende de var canım. laporoskopi oldum. şimdi doktorum aşılama dedi. özele gidiyordum ama devlet hastanesinde mi yaptısam diye düşünüyorum. çünkü 3 aşılama (tutmazsa eğer) biraz yüklü olucak tüp bebekte maddi acıdan beklememiz gerekcek. onun için nasılsa devlette oluyormuş ordamı yaptısam diye düşünüyorum sizce?

ben laparoskopiden sonra aşılama yaptırdım şuan beklemedeyim arkadaşlar bir kaç gün sonra sonucu öğrenecem hayırlısı diyorum artık :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende laparoskopi oldum aşılama yapıldı tutmadı dr um tekrar laparoskopi yapacak 2.ameliyat sonrası aşılamadan sonra tutmazsa tüp bebek düşünüyorum

arkadaşlar benimde laparoskopiden sonra aşılamam tutmadı inş. sizinkiler tutar

bende tutmayacak gibi hissediyorum ama ne yapacagım bilmiyorum.bende endometriosis çıktı ama doktor laparoskopi ile tedavi etti tekrarlar mı bilmiyorum şuanda beklemedeyiz.çünkü tayin işimiz var temmuz gibi girişimde bulunacagım.

merhaba arkadaşlar bende laparoskopi oldum. 1 nisanda aşılama yaptırdım. şimdi sonuç bekliyorum Allah herkese hayırlısını nasip etsin

merhaba arkadaşlar bende laparoskopi oldum. 1 nisanda aşılama yaptırdım. şimdi sonuç bekliyorum Allah herkese hayırlısını nasip etsin

sonuç ne oldu kime nerede yaptırdınız

ben cuma nasipse 2. laparoskopiyi olucam 1 ay sonrada aşılamam hayırlısı hepimiz için

slm...laparoskopi oldum endometriozis 4.evre çıktı.tüpler açıkmı ama karın içi yapışıkmış hep.çok zordu.inşallah tekrarlamaz..doktor aşılamaya geçelim dedi..benimde umudum yok.ama endometriozis bağırsaklarımı falan kaplamış.çok ağrılı adet oluyodum..
egeli75 neden 2.lap.yapılıyo? sorun neydi ve tekrarlamamı oldu?ne kadar aralıklarla yapılmış olacak?çookk geçmiş olsun..

Back
X