Laparoskopi Sonucum Cok Kotu :(

hatice2021

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
31
9
86
Arkadaslar Merhaba..
Bu Mesaji Cok Ama Cok Kotu Durumda Yaziyorum Size..
2 yildir Bebek Bekliyorum Olmuyordu.Butun Testler Yapildi Hicbir Sorun Bulunamadi.Doktorum Hemen Laparoskopi Yapalim Dedi.ve bu sabah laparoskopi oldum.suan hastanede yatiyorum.doktorum az once geldi ve beni tamamen yikti..
Cok asiri derecede yapisiklik varmis.yumurtalarim bi tarafta tuplerim baska taraftaymis.ya cok agir bir enfeksiyon gecirmissin yada apandis ameliyatinda cok zarar gormus dedi.30 kerede asilama olsun asla tutmazdi dedi.elimden geldigi kadar toparladim iceriyi dedi.ve gitti..

Arkadaslar Merhaba..
2 yildir Bebek Bekliyorum Olmuyordu.Butun Testler Yapildi Hicbir Sorun Bulunamadi.Doktorum Hemen Laparoskopi Yapalim Dedi.ve bu sabah laparoskopi oldum.suan hastanede yatiyorum.doktorum az once geldi ve beni tamamen yikti..
Cok asiri derecede yapisiklik varmis.yumurtalarim bi tarafta tuplerim baska taraftaymis.ya cok agir bir enfeksiyon gecirmissin yada apandis ameliyatinda cok zarar gormus dedi.30 kerede asilama olsun asla tutmazdi dedi.elimden geldigi kadar toparladim iceriyi dedi.ve gitti..
canim cok geçmiş olsun Kıyamam ben sana üzülme bak Ogrenmissiniz sorununuzu bundan sonra tedavi olursun mutlu günler olcak inşallah umudunu düşürme sakin...

Arkadaslar Merhaba..
Gecmis olsun canım tüp bebek diye bir sey var cok üzme kendini benim de biri kapalı laparoskopiden sonra acilmazsa direk tup bebek denerim bir sene dolucak cunku ve yaşin gencse yumurta rezervlerin de iyiyse yuzde 70 fln olasilik varmis hic canını sıkma napalım kader kısmet..

Evet hsg cektirdim hsg de tupler acik gozukuyodu ama guvenmedi hsg ye
canım bende geçen ay oldum. Tüplerinin dışında sıvı birikmesi vardı ama yapisiklikta varmış Dr ameliyat sonrası öyle demişti ameliyattan önce eğer yumurtalık ve tüpler çok kotuyse tüpleri kapatırız falan demişti vs direk tüp bebek demişti. Çok şükür gerek kalmadı. Hiç canını sıkma tüp bebek denemesi aşılamadan daha çok sansli bence.. Allah şifa versin cnm. Çok zor ameliyat sonrası dikkat et usutme eğilip kalkma ki zaten şuan iyisidir ama yarın eve çıkınca çok dikkat et. Hastanede agri kesici ve sorunlardan çok ağrı olmuyir

Cok tesekkur ederim cevabin icin.dikkat ediyorum zaten kimildayamiyorum cok fena agrim var.sen laparoskopiden sonra hamile kaldin mi ?

Sıkıntılar giderilmiş hiç üzme kendini inşallah tüp bebek tedavisiyle daha sağlam ilerlemiş olursun

Ben normal yolla hamile kalmak istiyorum bu ameliyatida sirf onun icin oldum.normal yolla hamile kalmak icin tuplerime rahmime fayda saglayacak neler uygulayabilirim arkadaslar lutfen yardim edin

canım bende geçen ay oldum. Tüplerinin dışında sıvı birikmesi vardı ama yapisiklikta varmış Dr ameliyat sonrası öyle demişti ameliyattan önce eğer yumurtalık ve tüpler çok kotuyse tüpleri kapatırız falan demişti vs direk tüp bebek demişti. Çok şükür gerek kalmadı. Hiç canını sıkma tüp bebek denemesi aşılamadan daha çok sansli bence.. Allah şifa versin cnm. Çok zor ameliyat sonrası dikkat et usutme eğilip kalkma ki zaten şuan iyisidir ama yarın eve çıkınca çok dikkat et. Hastanede agri kesici ve sorunlardan çok ağrı olmuyir
Ayni seyleri banada soyledi dr ya sen hsg. Cektrdn mi sonuc nasil degerle dirildi canim ? Banada yapicaz ve almamiz gerekebilir dedi :KK43:

Ayni seyleri banada soyledi dr ya sen hsg. Cektrdn mi sonuc nasil degerle dirildi canim ? Banada yapicaz ve almamiz gerekebilir dedi :KK43:
Canım benim bir sorun çıkmadı ama normal yolla hamile kalamadim ve açıkçası 1 seneden fazla da beklemek istemedim tüp bebek yaptık ve ilk denemede tuttu doktorum tutmaSa bile normal olacak tutsada ikincisi olacak diye hep söyledi ama kısmet işi birazda ben çok takıntı yapiuordum açıkçası Allah gönlüne göre versin canım

Back
X