- 1 Mart 2012
- 150
- 0
- 66
Rahimde eğriliği ve 2 cm lik çikolata kistinden dolayı Laparoskopi ve histereskopiyi oldum ama yumurtlama günümde oldum.Adetimin 14. gününe denk geliyordu yani,doktor sorun olmaz dedi.ameliyat sonrası iki delik vardı karnımda zaten çikolata kistini alamamış yumurtaya yapışıktı yumurtanın 3 te ikisini kaybedebilirdik dedi.Sadece içini boşalmış histereskopi ile de rahimdeki eğriliği düzeltmiş.20 gün sonra kontrole gel,ilaç tedavisine başlayalım 1 yıl bakalım olmazsa tüp bebek yapılır dedi.Kafama şunlar takıldı
Acaba yumurtlama gününde olmamdan dolayı mı kisti alamadı,bi de bende 2 delik açmış herkes 3 delikten bahsediyor.
Hastanedeki oda arkadaşım histeroskopi olmuştu ona rahimin toparlanması için doğum kontrol hapı vermiş,kist için bana da vermelimiydi
o kadar yoğunki aradığımda ulaşamıyorum sizden yardım bekliyorum rahatlamaya ihtiyacım var
Acaba yumurtlama gününde olmamdan dolayı mı kisti alamadı,bi de bende 2 delik açmış herkes 3 delikten bahsediyor.
Hastanedeki oda arkadaşım histeroskopi olmuştu ona rahimin toparlanması için doğum kontrol hapı vermiş,kist için bana da vermelimiydi
o kadar yoğunki aradığımda ulaşamıyorum sizden yardım bekliyorum rahatlamaya ihtiyacım var