Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence araştırma hastanesinde ol Prof bir doktora bezmi alemde Prof bi bayan var sanırım adı Pakizer Banu kılıçoğlu halen orda mı bilmiyorum özel hastanelere hiç gerek yokSol yumurtalığımda 5cm boyutunca çikolata kistim var aylarca küçültmek için uğraştım ama artık yılmış bi vaziyetteyim doktorum laparoskopiden başka çaren yok dedi, Laparoskopi için istanbulda önerebilceğiniz hastane doktor varmıdır?
Canım bence araştırma hastanesinde ol Prof bir doktora bezmi alemde Prof bi bayan var sanırım adı Pakizer Banu kılıçoğlu halen orda mı bilmiyorum özel hastanelere hiç gerek yok
yok canım bende ameliyat olacağım sanırım kendisinde olacağım iyi bir profesörmüş... bende rahim darlığı var kaç tane doktora gittim özel hastaneler gereksiz kafa karıştırıyor bence araştırma hastaneleri en iyissi. bi arkadaşım önerdi banaSiz oldunuz mu memnun kaldınız sanırım doktordan hemen randevu alayım
yok canım bende ameliyat olacağım sanırım kendisinde olacağım iyi bir profesörmüş... bende rahim darlığı var kaç tane doktora gittim özel hastaneler gereksiz kafa karıştırıyor bence araştırma hastaneleri en iyissi. bi arkadaşım önerdi bana
Of o ne ya bende ona gitmeyi planlıyordum bi arkadaşım çikolata kistlerini aldırdı ayrıca yumurtalarını toplattı herhangi bi problem olursa yumurtalarını dondurdu sen süreci iyi araştır benceAradım ayda bir kere muayene günü yapıyormuş Oda bu ay doluymuş.. diğer ay nezaman yaparmış belli değilmiş
Merhaba ameliyatınızı oldunuzmu ? Bezmialemde doç dr serdar aydın var bende onda olucam ameliyatımıAraştırdıkca daha çok karmaşanın içine giriyorum sanki, herşeyin hayırlısı
Ben 23 ünde bezmialemde olucam serdar beyeHayır ama cerrahpaşada bi doktor buldum önümüzdeki ay düşünüyorum olmayı siz nezaman olucaksınız