Laparoskopi

Arkadaşlar aranızda laparaskopi ameliyatı geçiren varmı?Polikistik overden dolayıı.. Bilginize ihtiyacım var.. Riski nedir? Zormu?

selam canım ben cikolata kistinden dolayi laparoskopi oldum cok rahat gecti 1 haftada toparladim.. yalnizca ertesi gun inanılmaz gaz sancın oluyo ama oyle migdede falan degil bildigin omuzlarına kadar yukseliyor, yatamıyorsun rahat rahat...

ama ertesi gun her sey tıkırına giriyor... siddetle tavsiye ederim zerre agrım sızım olmadı..bol sans opuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar bende 3aydır 3cm'lik bir kistten dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum doktor geçen ay erimediğini ve laparaskopi olmam gerektiğini söyledi ama ben kararsızım(daha öncede oluştu ilaçla eridi) lap olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

mrb arkadaşlar bende 3aydır 3cm'lik bir kistten dolayı doğum kontrol hapı kullanıyorum doktor geçen ay erimediğini ve laparaskopi olmam gerektiğini söyledi ama ben kararsızım(daha öncede oluştu ilaçla eridi) lap olanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim

tatlım bir onceki mesajımda da yazdıgım gibi kesinlikle tavsiye ediyorum ben cok rahat atlattim tek sıkıntım ertesi gun inanılmaz gaz sancısı cekmemdi, resmen omuzlarıma kollarıma kadar vurdu uzanamadım bile, 2. geceyi hafif dik oturarak gecirdim , oturarak uyudum gibi bir sey ama inan 4. gun hicbir seyim kalmamisti hatta keyfi izin yaptım 5. gun de işe döndüm.. 6. gunde dugune bile katıldım :)

hic korkma agrın sızın olmuyor, bana kanama olur falan demislerdi, eve geldikten sonra regl nin son gunleri gibi azıcık kanadı birkac sabah o kadar, pedini hazır tut ic camasırında yeter..

sonuc olarak hic ama hic agrım sızım olmadı hemen toparlandım....
Allah yardımcın olsun tatlım...

merhaba arkadaşlar, benimde rahimde şekil bozukluğu varmış dr. laparoskopi ve histereskopi yapılacagını söyledi inş. çok zor birşey değildir. Umarım en kısa zamanda sonuca kavuşur bebişlerimizi kucagımıza alırız...

tatlım bir onceki mesajımda da yazdıgım gibi kesinlikle tavsiye ediyorum ben cok rahat atlattim tek sıkıntım ertesi gun inanılmaz gaz sancısı cekmemdi, resmen omuzlarıma kollarıma kadar vurdu uzanamadım bile, 2. geceyi hafif dik oturarak gecirdim , oturarak uyudum gibi bir sey ama inan 4. gun hicbir seyim kalmamisti hatta keyfi izin yaptım 5. gun de işe döndüm.. 6. gunde dugune bile katıldım :)

hic korkma agrın sızın olmuyor, bana kanama olur falan demislerdi, eve geldikten sonra regl nin son gunleri gibi azıcık kanadı birkac sabah o kadar, pedini hazır tut ic camasırında yeter..

merhaba amleıyatını hanı hastane de oldun bende de cuk kıstıwar w arastırma yapıyorum ıstanbuldada olabılırım amelıyat.ıyı dr ve hastaneye ıhtıyacım war .bırde amelıyatını kacayaptılar.cevap verırsen cok sewınırım.

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

tşk ederim canım tecrübelerini paylaştığın için

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

Back
X