Laparoskopiden sonra baya hamile kalan var çok şükür..

bananickkalmamis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
94
0
0
Ankara
Merhaba hanımlar;
Ben 2 yıllık evliyim.bebek özlemi çekenlerdenim ve doktordan korkanlardanım..onun içinde hep geciktirmiştim doktora gitmeyi.5 ay önce kadar özel muayehaneye gitmiştim buraya da yazmıştım.çok beğenmeyince gitmedim.salı günüde akropol hastanesine gittim ve artık orda devam edicem.doktor Nurten hanımla çok iyi beğendim şimdilik.pazartesi de kan sonuçlarım çıkacak.büyük ihtimalle haftaya da laparoskopi olucam ..endometriosiz mi dedi doktor endemetrium mu çok anlayamadım ama bir problemim olduğu belli.inş.endemetrium değildir.o rahim kanseri oluyor çünkü:( neyse konumuza gelelim.kadınlar kulubünde yazanları araştırdım ve okudum.laparoskopi olupta sonra 6 ay içinde hamile kalan baya bayan var.inş. bizde onlardan oluruz.bu topiğide onun için açıyorum.paylaşalım duygularımızı hastalıklarımızı ve laparoskopi sonuçlarında neler olduğunu..bol bebekli günler hepimize inş. olumunekankayizsmile

hoşgeldin atelante
ben baya baktım forumda gezindim.mesela ruyobu sonra umutx tabi bunlar aklımda kalan laparoskopiden sonra hamile kalanlar.ama baya var forumda.

benim durumum biraz farklı ama dış gebelik yaşadım doktor yinede laparoskopi dedi kilo vermemi istedi önce ne olucak bilmiyorum benim için iyi olurmu yoksa zaman kaybımı olur diyorum

benim durumum biraz farklı ama dış gebelik yaşadım doktor yinede laparoskopi dedi kilo vermemi istedi önce ne olucak bilmiyorum benim için iyi olurmu yoksa zaman kaybımı olur diyorum

Allah yardımcın olsun.dış gebelik durumlarında da laparoskopi öneriliyormuş bunu duymuştum.rahimde yapışıklıklar olduğunda laparoskopi düzeltiyormuş.sonrada ver elini bebek inş.ben öle umut ediyorum.daha bana doktorum önermedi laparoskopiyi hormon sonucum pazartesi çıkacak ama büyük ihtimalle olurum. Allah en kısa zamanda hamile kalmayı nasip etsin cümlemize inş.

çok teşekkürler ALLAH kimseye böyle bebek özlemi cektirmesin benim arkadaşımı ben vaz geçirmiştim laparoskopi olmadiye onunda tek tüpü kapalı tek tüpü kısmen açıktı şimdi hamile kendim için kararsızım benimde tek tüpüm kısmen açık bide galiba başkasına kalpten edilen dua daha etkili o yüzden Allah sizede en kısa sürede sağlıklı bebekler nasip etsin

meraba kızlar bende şubat ayında laparoskopi oldum aradan 9 ay geçti bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür Rabbime Allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu.benim sorunum endometriumda kalınlaşma ve sol tüpümde yapışıklık laparoskopiyle bu sorunlar düzeltildi hamdolsun.

Allah'ım çok şükür..çok heyecanlandım şimdi..bir an evvel laparoskopi olmak istiyorum.çok korkuyodum ama artık sayenizde korkmuyorum.eğer hamile kalabileceksek doktorlarımız hepimize önersin laparoskopiyi kızlarr :CüvCüv:

emineu senin mesajlarına da şimdi baktım sendemi laparoskopiden sonra hamile kalanlardansın?
evet canım 4 yıl sonra hamile kaldım Allahıma bin şükür 2 aşılama 1 tüp bebek yapıldı olmadı doğal yoldan geldi miniğim Rabbim sizinde yavrularınızı göndersin hayırlısıyla.
Allah bizede nasip etsin inşallah bunu duyduğuma çok sevindim bunu yazmanız başkasına moral olmanız çok hoş çok teşekkürler sevgiler

amiiiinnn inşallah:Saruboceq:zaten sizlere moral olsun diye yazdım rica ederim canım ne demek bebek özleminin ne demek olduğunu en iyi bilenlerdenim ben sizleri çok iyi anlıyorum umudunuzu yitirmeyin sürekli dua edin Allah yardım eder.

meraba kızlar bende şubat ayında laparoskopi oldum aradan 9 ay geçti bu ay hamile olduğumu öğrendim çok şükür Rabbime Allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu.benim sorunum endometriumda kalınlaşma ve sol tüpümde yapışıklık laparoskopiyle bu sorunlar düzeltildi hamdolsun.

Allah kucağına sağsalim almayı da nasip etsin.çok güzel bir duygu olsa gerek maşaallah diyelim..

Back
X