Laparoskopiden sonra baya hamile kalan var çok şükür..

ben iyimi yapıyorum bilmiyorum ama önce gittiğim doktor iyi dediler gerçekten iyi bu hafta bi başka doktordan randevu aldım salı günü gidicem

ben iyimi yapıyorum bilmiyorum ama önce gittiğim doktor iyi dediler gerçekten iyi bu hafta bi başka doktordan randevu aldım salı günü gidicem

bende 5 ay kadar önce sadece 2 ay kadar gittim başka doktora ve 1 ay klomen kullandım yumurta takibi yaptı.o doktorada iyi diyorlardı ama ben fazla elektrik alamadım.ankarada müjde koyuncu internet sitesi felanda var bayada kalabalıktı muayenehanesi.ama memnun olmadım.şimdi akropolu deniyorum.bence başkasının demesi önemli değil önemli olan senin o doktorun yanında kendini iyi hissetmen.eğer diğer doktorundan memnun değilsen başkası ne kadar iyi derse desin yinede gitme.yeni doktora bak bakalım bide.ama tabi sürekli doktor değiştirmekte iyi olmaz.kararını çabuk verip hangisiyle yola devam edeceğine karar ver.gelsin bebişin kısa zamanda inş.

haklısın ama benim kiloma takıyo doktor vermezsen olmaz diyo ama benim kilo alma sebebim zaten bu moral bozukluğu yüzünden kilo aldım bi anda kilo aldım ama beklersem çok daha kötü olucam biliyorum sıkmıyorumdur inşallah sizide

çok teşekkür ederim gaziantep uzak ama olsun doktorun özelliklerine bakarım fikir olur benimde doktorum izmirde ama yeterki olsun giderim nerde olsa

haklısın ama benim kiloma takıyo doktor vermezsen olmaz diyo ama benim kilo alma sebebim zaten bu moral bozukluğu yüzünden kilo aldım bi anda kilo aldım ama beklersem çok daha kötü olucam biliyorum sıkmıyorumdur inşallah sizide

bekleme zaten salı günü yeni doktoruna git.bakalım o ne diyecek ve bizimle paylaş merak ederim.ben yeni doktoruna gittiktenden sonra bir an evvel doktor kıyaslaması yapıp yola devam et dedim.tabi benim fikrim.kilonu takma kafana (doktorada bakma bütün doktorlar ne hastalığın varsa önce kilo ver gel derler bilmiyomusun.)benim annem en küçük kardeşime çok kiloluyken kaldı ve çevremde de böyle bir sürü insan var.Rabb'im ol der olur.demekki bizimde beklememiz gerekiyor biraz.dua edelim birbirimize inanıyorum ki en kısa sürede hayırlısıyla hamile kalıcaz ve bizden sonrakilerde bu mesajları okuyup umut depoluyacaklar.

ya çok iyisiniz nedesem benim içimi rahatlatıcak bişey söylediniz bu gün moralim çok bozuktu sabah ama şimdi çok iyi hissediyorum sizinde iyi haberleriniz beni kendim gibi mutlu edicek

ben evlenmeden önce yetiştirme yurdunda görevliydim 15 çocuğum vardı elleri saçlarını öperdim anneleriydim onların çok kıskanır beni paylaşamazlardı şimdi özlüyorum o duyguyu biliyorum bilip ayrı kalmak bu duygudan çok zor

inan sana moral olsun diye yazmadım bunları gerçekten düşüncelerimi bildiklerimi ve duyduklarımı yazdım.bide senin dış gebelik olmuş.yani bir sorununuz genel itibariyle yokki döllenebilmiş.sadece fotus rahim içinde değil de gitmiş başka bi yere yerleşmiş.bide sinir oluyorum kiloyu bahane edip kilo ver gel diyen doktorlara.başka branşlardaki doktorlarda aynısını yapıyorlar.çalışmalara devam edin siz bak gör hamile kalıcaz.Allah büyük.duayıda elden bırakmayalım tabi..

murebdu adlı kullanıcının mesajlarını da okudum oda laparoskopiden sonra hamile kalanlardan.hayır işin kötüsü ben şimdi bu kadar umutlanıyorum da ya doktor bana laparoskopi demezse ne olacak bilmiyorum :sm_confused:

kesinlikle duayı bırakmayalım ben siziniçin dua edicem inşallah işe yarıcak birde bitkisel kürler var bugün burda değişik bi incir kürü duydum onu yarın yapıcam 3.gün olması gerekiyomuş geçen ayda süt buharı falan yaptım.bi tanıdıkta bu tür bi şeyle hamile kalmış bilmem belki olacağı vardır

murebdu adlı kullanıcının mesajlarını da okudum oda laparoskopiden sonra hamile kalanlardan.hayır işin kötüsü ben şimdi bu kadar umutlanıyorum da ya doktor bana laparoskopi demezse ne olacak bilmiyorum :sm_confused:

Doktor gerek duyarsa ister ama istemezse o konuda sorun yok demekki size kanal filmi çekildimi daha önce

kesinlikle duayı bırakmayalım ben siziniçin dua edicem inşallah işe yarıcak birde bitkisel kürler var bugün burda değişik bi incir kürü duydum onu yarın yapıcam 3.gün olması gerekiyomuş geçen ayda süt buharı falan yaptım.bi tanıdıkta bu tür bi şeyle hamile kalmış bilmem belki olacağı vardır
incir kürünü bende duydum ve deniyim diye başladım bir bardak bile içemedim.tabi buna bir yıl oluyor.o zaman daha olur diye zorlamak istemiyor insan kendisini.ama bende başlıyım diyorum incir kürüne 21 gün içilecek.ve yumurta azlığı sorunu olduğunda incir kürü işe yarıyormuş.

sadece vajinal ultrasonla bakıldı bana birde bir ay yumurtlama takibi.benim tedavi olarak fazla bir geçmişim yok yeni başladık sayılır bu ay

slm kızlar.yazacaklarım uzun olacak.bu yaşadıklarımla ilgili 2toik açtım ama yorum yapan az oldu.
2yıllık evliyim.ilk gittiğimden doktordan hemen rahim filmi istedim çekti.tüplerimin biri kapalı.biri zedeli çıktı.direk tüp bebek önerdii.günlerce aç susuz ağladığımı toplumdan kotuğumu bilirim.sonra doktorumu depğiştirdim.biraz ilaç tedavisi uygulayalım zedeli tüpündende gebe kalabilirsin olmazsa laparoskobi yapalım dedi.5ay iğne ilaç tedavisi oldum.laparoskobi yapaağı ay o doktorumada gitmedim.
sonra bu sorunla uğraşan bi arkadaşım.bana sen normal bi hasta değilsinki normal bi doktora gidiosun dedi.senin profa gitmen gerek dedi.bide tvde tüp bebek önce laparoskobi olun die bi prof konuşma yapmıştı.bunlar kafama yattı.ve prof.a gittim.bu salı günü ameliyat oldum.ama doktorlar kapalı tüpüm açılması imkansız gibi diolardıı.bende çok umutsuzdum ağlayarak girdim ameliyata.ve ağlayarak uyandım.ameliyatım 2saat sürmüş.laparoskobi.histeroskobiden bide endo lu bişi dedi doktor onlarıda olmuşum.kapalı tüpümü bi tıkaç tıkamış onu almışlar ve zorda olsa açmışlar.öbür tüpümde açılmış.kistim varmış onuda almışlarr.:lepi:ameliyattan ağlayarak aydım nolur bana umut vermeyin doğruyu söleyin dedim herkeside ağlattım:Saruboceq:çünkü ben umutsuz vakaydım.sonuç şuki, arkadaşlar allahtan umut kesilmez hep dualar ettim rabbimden istedim.ameliyatımı salı günü oldum.bigün hastanede yattım ve evime ertesi gün çıktım.kolay bi ameliyat değil ama anne olmak için herşeye değer.ağrılarım var demeye hakkım yok çünkü ben bu günleri görene kadar ne acılar çektimmmmm.
umarım size yardımcı olmuşumdurrr.

yaşadıklarımızı paylaşmak tecrübe kazandırıyo umarım bundan sonra en kısa zamanda bebeğin olur nekadar süre sonra hamilelik olabilirmiş loparoskopi sonrası

doktor kesin bişi demedii.yine gebe kalamayabilirsinnn dedii.hiç bişeyin garantisini veremem dedi.ama topiklerde hep ilk 6ay içinde gebe kalanlar çoğunluktaa

Back
X