Laparoskopiden sonra baya hamile kalan var çok şükür..

merhaba ben laporoskobi ameliyatından 15 gun sonra hamile kaldım ınanın 1 yıldır bu sıteyı takıp edıyrdum cok
olumsuzluklar yasadım ama sonunda allhım yuzume guldu e 9 haftalık hamıleyım bu satırları sıteye yazabılecegımı hıc dusunmezdım bende bırgun hamıle kalabılırmıyım dıye dusunuyrdum
LAP.KORKMAYIN ARKADASLAR BU KONUDA YASADIKLARIMI ISTERSENIZ PAYLASABILIRM

çok teşekkürler bebeğinizle uzun ömürler dilerim size hayırlı doğumlar.Demekki loparaskopiden sonra beklemeğe gerek yok çok sevindim bunuda bu gün öğrenmiş oldum saolun sevgilerimle

çok teşekkürler bebeğinizle uzun ömürler dilerim size hayırlı doğumlar.Demekki loparaskopiden sonra beklemeğe gerek yok çok sevindim bunuda bu gün öğrenmiş oldum saolun sevgilerimle

sagol canm ben kıst amelıyatı olmustum 3 aylık evlıyken basıt kıstmıs amelıyata bıle gerek yokmus ama doktor hatası ıste acele ettdı ve sezeryan gbı kesıp aldı 1sene hamile kalırım dıye bekledım olmadı rahım fılmı cektrdım ıkı tupte kapalı Dedıler hemen adanaya gttım doktorum lap.dedı yada tup bebek ama yasın genc lap.onerırım dedı rahım fılmınde kapalı cıkan tupler yuzde 50 dogruluk payı vardır dedı ancak ameiyatta belliolurmuş.NEYSE AMELIYATIM 2 SAAT SURDU TUPLERIME BAGRSAK DOLANMIS ILK AMELIYATTAN DOLAYI VE YAPISIKLIK OLMUS SAGOLSUN DOKTORUM HEPSINI ACTI 1 YIL İÇİNDE GEBE KALABILIRSIN DEDI BEN SANA GAARANTI VERIYRM DEDI GERCEKTENDE 6 AGUSTOSTA AMELİYAT OLDUM 18 DE HAMİLE KALMISIM HIC IHTIMAL VERMEDIGIMDEN BEBEK 6 HAFTALIKKEN OGRENDIM AMA COOK DUA ETTIM BIRGUN BENDE ANNE OLACIGIM DEDIM RABBİM BUYUK OLMAZSA BENIM OLMAZDI COCUGUM ALLH HERKESE NASIP ETSINaklinialirimsmile

ben çok oyalandım ameliyat olalı 1 yıl oldu dış gebelikten keşke o zamanki doktorum yönlendirseydi ama hiç bişey söylemedi ölümden döndüm açıklama bile yapmadı ameliyathane kapısında kerdeşim yolunu kesmese bişey demeden gidicekti neyse bu gün laparoskopi sonrası hakkında çok iyi şeyler duydum ve moral buldum çok iyi geldi ALLAH kimseyi evlatsız bırakmasın sizin içinde ayrıca sevindim benim içinde dua edin şimdi hamilesiniz duanızı inşallah Allah kabul eder

sagol canm ben kıst amelıyatı olmustum 3 aylık evlıyken basıt kıstmıs amelıyata bıle gerek yokmus ama doktor hatası ıste acele ettdı ve sezeryan gbı kesıp aldı 1sene hamile kalırım dıye bekledım olmadı rahım fılmı cektrdım ıkı tupte kapalı Dedıler hemen adanaya gttım doktorum lap.dedı yada tup bebek ama yasın genc lap.onerırım dedı rahım fılmınde kapalı cıkan tupler yuzde 50 dogruluk payı vardır dedı ancak ameiyatta belliolurmuş.NEYSE AMELIYATIM 2 SAAT SURDU TUPLERIME BAGRSAK DOLANMIS ILK AMELIYATTAN DOLAYI VE YAPISIKLIK OLMUS SAGOLSUN DOKTORUM HEPSINI ACTI 1 YIL İÇİNDE GEBE KALABILIRSIN DEDI BEN SANA GAARANTI VERIYRM DEDI GERCEKTENDE 6 AGUSTOSTA AMELİYAT OLDUM 18 DE HAMİLE KALMISIM HIC IHTIMAL VERMEDIGIMDEN BEBEK 6 HAFTALIKKEN OGRENDIM AMA COOK DUA ETTIM BIRGUN BENDE ANNE OLACIGIM DEDIM RABBİM BUYUK OLMAZSA BENIM OLMAZDI COCUGUM ALLH HERKESE NASIP ETSINaklinialirimsmile

cnmmm bizede dua et.bende yeni oldum bakalım ne zmn gebe kalacammm

atelante birde kurban bayramından bir gün önce yani arefe günü 1000 ihlas okuyanın isteği oluyor.artı hergün 129 kere ya Latif(lütfü bol) ya Allah çekmek iyi olur.

iyiyim sağolun.bu ay gerçekten umutlanmıştım.yeni yeni normale dönüyorum.ama araştırıyordum da şu laparoskopi işini.laparoskopi olayı tekrar beni umutlandırdı.daha iyiyim dün ve bugün.inş.umutlarımız sönmez.en kısa zamanda hamile kalırız hepimiz.

iyiyim sağolun.bu ay gerçekten umutlanmıştım.yeni yeni normale dönüyorum.ama araştırıyordum da şu laparoskopi işini.laparoskopi olayı tekrar beni umutlandırdı.daha iyiyim dün ve bugün.inş.umutlarımız sönmez.en kısa zamanda hamile kalırız hepimiz.

bakalım salı günü bana bu yeni doktor ne dicek ben isticem laparoskopi sizde rahim filmi isteyin bence

bakalım salı günü bana bu yeni doktor ne dicek ben isticem laparoskopi sizde rahim filmi isteyin bence
bende pazartesi gidicem.Allah büyük vardır bunda da bir hayır.Allah hepimizi abdestli namazlı imanlı kuranlı,sağlıklı,sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.hamile kalamamak ayrı bir dert ama inş. hamile olduktan sonra da herşeyimize çok dikkat etmemiz lazım.bebek daha anne karnında ahlakını alırmış.ben hamile kalınca inş. her ay bir kuran hatim edicem.Rabb'im yardımcımız olsun.salı günü seninde haberlerini bekliyorum.:lepi:

amin inşallah allah bize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hamileyken de yazışıp isim falan tartışırız ne güzel olur allah nasip etsin hayali bile güzel

bu gün dün duyduğum incir kürünü uyguldım miğdem kötü ama olur heralde o kadar
incir kürü deyince ben şu 21 günlük uygulanan kürden sanmıştım.diğer mesajlarınızı okuyunca başka bir kürmüş bu denediğiniz.inş. başarılı olursunuz.insanın vücuduna alışık olmayan bir besin girince mide bulantısı oluyor normaldir.devam sonunda güzel ve hayırlı evlatlar bizim olucak Allah'ın izniyle..:teytey:

incir kürü deyince ben şu 21 günlük uygulanan kürden sanmıştım.diğer mesajlarınızı okuyunca başka bir kürmüş bu denediğiniz.inş. başarılı olursunuz.insanın vücuduna alışık olmayan bir besin girince mide bulantısı oluyor normaldir.devam sonunda güzel ve hayırlı evlatlar bizim olucak Allah'ın izniyle..:teytey:

evet ondan sanırım bide kızarma olduğu için neyse bilmem bu tam 3. gün denk geldiği için denemek istedim inşallah olucak zamanı var demekki hayırlısı

Back
X