- Konu Sahibi bananickkalmamis
vajinal muayene olacaklara duyrulur adetin 3. günüde vajinal muayene yapıyormuş doktorlar.acemi olduğumdan ben bu ay başıma gelince öğrendim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende sızdenım 2yıllık evlıyım hıc sorun yok bebek olmadı hsg cektırdım tahlıller falan sorun yok dun doktor laporoskopı dedı hormon testınden sonra,hemen arastırdım zor degılmış aliştık zaten 2yıldır,amaacaba 1 2 ay daha beklesemmı dıyorum yaptıranlar hamıle kalıyomus cok sevındım darısı basıma,anlamıyorum hersey normalse neden cocuk olmaz acaba lapo.faydası olurmu hayırlısı artık gor.üzere:ecrin_bebek:
çok teşekkür ederim.sadece hormon dedi şimdilik bakalım düşmesi için ilaç verdi dostinex.bu ay korunun dedi.ilaç tehlikeli sanırım bebek için.ama çokta korunmayı düşünmüyoruz.::):teytey:a.s.merhaba iyi günler bak sadece hormon tedavisi demiş doktor çok sevindim senin için inşallah çok çabuk hamile kala bileceksin allaha şükür.........
ama tabi sen bilirsin ama tehlikeli sanırım o ilaç buna bağlı büyük ihtimal hamile kalamaman ya birden kalabilirsin bende burda biyerlerde görmüştüm o ilaçın ismini hatırladım nasılsa olucak bak allahın izniyle
Allah sanada, banada ,burdaki tüm forumdakilere de ve tüm ümmeti Muhammed'e sağlıklı,hayırlı,ahlaklı,evlatlar nasip etsin.Peygamber efendimizin(sav) hadisi ;'evleniniz çoğalınız zira ben mahşer yerinde sizin kalabalıklığınızla övünürüm[/FONT]'.Rabb'im cümlemize Peygamber efendimize layık ümmet olarak çoğalabilmeyi nasip etsin.amin..
canm hgs cektrdıysen bekle bıraz kuzenımoyle hamıle kaldı
eğer laparoskopi yapılacaksa adet bitiminden 10 gün içinde yapıyorlar.ben yaptırmadım ama doktorum öyle demişti olursa temizlendikten 10 gün içinde laparoskopi yaparız demişti.hsg sonucuna ne dendi peki senin?slm ama ben hsg cektırelı 5ay oldu buayda beklıcem bayramdan sıonra yaptırcam acaba nezaman yapılıyo gunu varmı neler yapılıyo cevaplarsanız sevınırım..olumunekankayizsmile
eğer laparoskopi yapılacaksa adet bitiminden 10 gün içinde yapıyorlar.ben yaptırmadım ama doktorum öyle demişti olursa temizlendikten 10 gün içinde laparoskopi yaparız demişti.hsg sonucuna ne dendi peki senin?
Allah büyük hayırlısıyla inş. hamile kalırız hepimiz.isteyen herkese Rabb'im üçer beşer versin.inş.amin...peki 3 ay denedikten sonra laparoskopi veya rahim filmi yapılacak mı yoksa direk aşılamamı dedi.selamlar evet gittim doktora önümüzdeki ay klomene başlıcakmış 3 ay onu deneyelim laparoskopiden önce olmazsa aşılama en son tüp bebek dedi
Allah büyük hayırlısıyla inş. hamile kalırız hepimiz.isteyen herkese Rabb'im üçer beşer versin.inş.amin...peki 3 ay denedikten sonra laparoskopi veya rahim filmi yapılacak mı yoksa direk aşılamamı dedi.
kilolu olduğum için bana laparoskopi yapmak zaman kaybı olurmuş öyle dedi aşılama oda olmazsa tüp bebek bu benim gittiğim 6.doktor ve en iyi elektirik aldığım oldu resmen çok iyi anlatamam size
maşallah.doktordan elektrik almak çok önemli.dediğim gibi doktor ne kadar iyi olursa olsun sen hoşlanmazsan olmuyor.gerçi benim 2.doktorum bu ama inş. başka olmaz değiştirmek istemiyorum.Allah yardımcın olsun dualarımdasın sen ve burdaki herkes.