laparoskopik abdominal serklaj

Funday35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2020
17
2
6
28
İzmir'de oturuyorum acaba İzmir'de laparoskopik abdominal serklaj olan varmı varsa hangi doktor hangi hastanede öldü birde maliyeti nedir bana yardımcı olursanız sevinirim 2 kaybım var 2 Ci kaybım serklaj varken açılma oldu o yüzden bu operasyonu araştırıyorum

Canım ben 4gün önce yaptırdım ama benimki normal serklaj oldu doktorum acil yönlendirdi istersen söyleyebilirim doltorun adını

Canım ben 4gün önce yaptırdım ama benimki normal serklaj oldu doktorum acil yönlendirdi istersen söyleyebilirim doltorun adını
Canım benim daha önce normal oldu tutmadi doktorumu buldum İzmir'de 3 gün oldu yaptirali teşekkür ederim yorumun için

Merhaba ameliyat oldunuz mu ? Bende izmirdeyim ve yeni ameliyat oldum sayılıyor, siz hangi hekime oldunuz acaba?

Merhaba bende geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın:) ege üni prof dr teksin çırpan doktorum bu arada gebeyim 10 haftalik :)
Merhaba bende abdominal ile alakalı merak ettiklerim var hamileyim demişsiniz son durum nedir bebeğinizi sağ salim almak Nasib oldumu abdominal serklaj ile gebelik sureciniz nasil ilerledi bilgilendirirmisiniz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…