merhabalar
bunu bende merak ediyorum.. bende konu açtım ama pek ilgilenmiyor arkadaşlar..
bende 15 gün içinde olucam allah kısmet ederse kanuni hastanesinde... sen nerdesin nerde oldun... okuduğum kadarıyla çok var hemen hamile kalan
merhaba kızlar ben 6ay önce laparaskopi oldum bı sorunum yoktu ama doktorum daha ayrıntılı olması acısından o amelıyatı önerdı çok şükür bi sorunum yokmuş ben hala hamıle kalamadım inşallah sizde bi işe yarar sormak istedıgınız bışey varsa yardımcı olabılırım amelıyat hakkında
laporoskopi bir tekniktir, ameliyatın ismi değil.
mesela safra keseki ameliyatını laparoskopik olabilirsin.
yani kapalı kameralarla yapılan ameliyat
sen lap. ile ne ameliyatı oldun, onu yazmamışsın
laparoskopik tüp bağlama amelitaı yapılır,
laparoskopik kistektomi
laparoskopik histeroktomi yapılıyor.
cnm senin bişey çıkmadıysa başka sorun olabilir benim tüplerim tıkalıydı allahın izniyle açıldı ameliyatla inş. ben kalırım hemen
yok canım butun testlerımde falan hiç bir sorun çıkmadı eşimdede hersey normal anlayacagın sebepsiz interfiniti
teşekkür ederim inşallah Allahım herkesı bebegıne kavuşturur gercekten çok zor bi durum 2 senedır bebegımı beklıyorum hiç sebepsiz
aynen benimde 2 sene oldu cnm tüplerinde de sorun çıkmadıysa nie olmuyo acabaaa:44::44:
:44:
hiç bilmiyorum sebepsiz interfiniti dediler 3 doktor degıştırdım şimdi yıne tedavı göruyorum kadermı diyim sınvmı diyim insan içine çıkamaz oldum insanlar soru soruyo die Allah yardımccımız olsun
yaa bu insanlar zaten bizim böle olmamıza sebep onların yüzünden stres yapıozzz aşılama tüp bebek falan denedin mi hiççç
evet insanlar yuzunden bu haldeyım birde benden sonra evlenen eltımın 3 aylık bebegı var tamamen dikkat ceker oldum yok hiç denemedım şimdi iğne tedavısı göruyorum doktor degıştırdım sen denedın mı asılama falan
yokk canım denemedim inş. kalırım ama kalmazsam 6 ay içinde dktor ne der bilmiyorum :44::44::44:
allahın izniyle kalırız inş. sanada yenidoktor hayırlı gelir belki o bulur çaresini
inşallah ya Allah yardımcımız olsun benımde 1 ayım gitti 5 ayım kaldı bu tedavı suremın bıtmesıne
adetin ne zaman nezaman olcan bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?