laporoskopi olanınız yokmu hiç aranızda

• Konu Sahibi Konu Sahibi neyaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

neyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
616
0
116
laporoskopi olanınız yokmu hiç aranızda yada çevrenizde sonrası hamile kalanlarınız felan

Laporoskopi oldum ama suan tedavi görüyorum senin sorunun neydi

bende laparoskopi oldum geçen sene , tanı amaçlı, tüplerim açık çıktı, başkada bir problem görülmedi, fakat pkos çıktı bende birde insülin direnci. tedavi görüyorum, metfromin+ femera. tam olarak laparoskopiyle ilgili ne öğrenmek istiyorsun?

bende laparoskopi oldum tüplerim tıkalıydı acılma olmadı dediler ama Allaha sükür hamile kaldım bitkisel kürlerle ve suan kızım 20 aylık

aa nekadar güzel bir haber, tüplerin açılmadığı halde hamile kalabilmişsin. çok mutlu oldum, allah çocuğuna sağlıklı ve mutlu ömürler versin darısı başımıza inşallah

merhaba kızlar bu laparaskopi.yi doktorlar neden yapıyor 2 kere rahim filmi çektirdim ikisinde de bişey çıkmadı ama doktorum yinede laparaskopiden bahsediyor.

laporoskopi oldum ama suan tedavi görüyorum senin sorunun neydi

sağ kanal tıkalı idi o açıldı iki küçük kist altık dediler durum iyi dedi dr bundan sonra hamile kalabilin dedi ama laporoskopiden sonra hiç adet olmadım pco hastalı var bende

bende laparoskopi oldum tüplerim tıkalıydı acılma olmadı dediler ama allaha sükür hamile kaldım bitkisel kürlerle ve suan kızım 20 aylık

yaa gözün aydın bişey soracam laporoskopiden kaç ay sonra hamile kaldın hemen kalabildinmi adetin düzenlimiydi şuan iki aya yaklaşacak hiç adet olmadım kasık ağrım ve bel ağrım var

yaa gözün aydın bişey soracam laporoskopiden kaç ay sonra hamile kaldın hemen kalabildinmi adetin düzenlimiydi şuan iki aya yaklaşacak hiç adet olmadım kasık ağrım ve bel ağrım var

3 ay içinde hamile kalmıstım hiç bir sorun yasamadım ben agrım falan yoktu cok sükür

aa nekadar güzel bir haber, tüplerin açılmadığı halde hamile kalabilmişsin. çok mutlu oldum, allah çocuğuna sağlıklı ve mutlu ömürler versin darısı başımıza inşallah

amin canm inşallah darısı sizlerin basına olur ben cok kürler kullandım cok dua ettım Allahım karsılıksız bırakmadı cok sükür

merhaba kızlar bu laparaskopi.yi doktorlar neden yapıyor 2 kere rahim filmi çektirdim ikisinde de bişey çıkmadı ama doktorum yinede laparaskopiden bahsediyor.

laparaskopide daha net gözüküyor ne olduğu filmden daha net o yüzden olabilir mesala bende kiıst olduğu filmde çıkmadı laparoskopide çıktığı bide rahim duvarı inceltiyorlar daha çabuk hamile kalman için

sağ kanal tıkalı idi o açıldı iki küçük kist altık dediler durum iyi dedi dr bundan sonra hamile kalabilin dedi ama laporoskopiden sonra hiç adet olmadım pco hastalı var bende

slm canım bende pco luyum. rahim filmimde sol tüpte enfeksiyon var demişti sadece ondan sonra yumurtlama tedavisi gördüm 1 ay. puregon ve ovitrelle kullandım maalesef olmadı.şimdide çatlamayan yumurtalarım kiste dönüştü.2 tane kistim var şimdi. dr um laparoskopi yapsak iyi olur dedi. laparoskopide tıkanıklık varsa açılıyormu? ve kistler alınıyormu? çok kararsızım ya bilmiyorum.

evet açıyoruz diyorlar açıldı da dediiler gerçekten de fark ettim iltihap için önceden fitil kullandığımda kusardı şimdi fitili dışa vermiyo ayrıca spermide kistinide aldık demişti ve korkulacak bişey yok hiç korkma yaptır bence ben keşke daha önce yaptırsam diyorum

merhaba arkadaşlar bende cumartesi sabah laporoskopi oldum .operasyonda korkulacak hiç bişey yok sadece 2 gün biraz sancınız oluyor o kadar bu gun 4. gunum ve sadece dikiş yerlerimde oturup kalkarken biraz acı oluyor .

benim hikayem 1 yıllık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık ve 1 yıl boyunca hiç gebelik oluşmadı .eşime sperm sayımı yaptırdık sonucları gayet iyi çıktı . doktora gittim giittiğim gün uygun olduğu için hsg çekelim dediler çektirtim .çektirdiğim gün tüpümün birinin tıkalı olduğunu öğrendim çok üzüldüm .ertesi gun rapor sonucunu aldığımda ise 2 sininde tıkalı olduğunu ogrendim üzüntüm kat kat arttı .tek sansımın tup bebek olduğunu oğrendım .sonra 1-2 farklı doktorla gorustum ve laporoskopi yaptırmamı tavsiye ettiler hsg de kapalı gozukup laporoskopide kanalların acık görünme oranının % 40 lara vardığını söylediler . dr.Akif Alkan da karar kıldım ve geçtiğimiz cumartesi laporoskopim yapıldı . sonuç tüplerimim 2 side açık :) bu çok güzel bi haber benim için :) ama yine sorunsuz değilim küçük çapta endometriozisim var ilaçla tedavi görecekmişim umarım Rabbim benim ve tüm isteyenlerin kısa zamanda dualarımızı kabul eder ve bebişlerimize kavuşuruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…