merhaba kızlar bu laparaskopi.yi doktorlar neden yapıyor 2 kere rahim filmi çektirdim ikisinde de bişey çıkmadı ama doktorum yinede laparaskopiden bahsediyor.[/
benim rahim filmimde normal cikmisti. kronik kasik agrim oldugu icin endometriosis olma olasiligina karsi laparaskopi oldum daha gecen hafta temiz cikti dedi doktor 2 kucuk pihti haricinde daha yeni toparlandim sayilir. cikolata kisti varsa endometriosis vardir diye yapiyorlar ama doktor olan bir arkadasim yaptirma demisti bana. islem sirasinda yumurtaliklara zarar verilebiliyormus.uzman ellerde yapilmasi lazim. ben yaklasik bir sene bekledim olup olmamak konusunda kararsizdim.
laporoskopi oldum ama suan tedavi görüyorum senin sorunun neydi
bende laparoskopi oldum tüplerim tıkalıydı acılma olmadı dediler ama allaha sükür hamile kaldım bitkisel kürlerle ve suan kızım 20 aylık
yaa gözün aydın bişey soracam laporoskopiden kaç ay sonra hamile kaldın hemen kalabildinmi adetin düzenlimiydi şuan iki aya yaklaşacak hiç adet olmadım kasık ağrım ve bel ağrım var
aa nekadar güzel bir haber, tüplerin açılmadığı halde hamile kalabilmişsin. çok mutlu oldum, allah çocuğuna sağlıklı ve mutlu ömürler versindarısı başımıza inşallah
merhaba kızlar bu laparaskopi.yi doktorlar neden yapıyor 2 kere rahim filmi çektirdim ikisinde de bişey çıkmadı ama doktorum yinede laparaskopiden bahsediyor.
3 ay içinde hamile kalmıstım hiç bir sorun yasamadım ben agrım falan yoktu cok sükür
sağ kanal tıkalı idi o açıldı iki küçük kist altık dediler durum iyi dedi dr bundan sonra hamile kalabilin dedi ama laporoskopiden sonra hiç adet olmadım pco hastalı var bende
slm canım bende pco luyum. rahim filmimde sol tüpte enfeksiyon var demişti sadece ondan sonra yumurtlama tedavisi gördüm 1 ay. puregon ve ovitrelle kullandım maalesef olmadı.şimdide çatlamayan yumurtalarım kiste dönüştü.2 tane kistim var şimdi. dr um laparoskopi yapsak iyi olur dedi. laparoskopide tıkanıklık varsa açılıyormu? ve kistler alınıyormu? çok kararsızım ya bilmiyorum.
amin canm inşallah darısı sizlerin basına olur ben cok kürler kullandım cok dua ettım Allahım karsılıksız bırakmadı cok sükür
canım hamile olmadan yani laparoskopi ile hamilelik arasında hiç adet oldunmu ben daha adet olmadım da
nerde laparoskopii oldunuzz lütfen onuda yazar mıssnız cok ihtiyacı m varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?