ben daha önce iki kez laparoskopi yaptırdım tam olarak neyi merak ediyorsun?anlatabilirim istersen
Bende iki kez laparoskopi yaptırdım. İlaçlı film çektirmiştim. Rahimde şekil sorunu vardı. Ancak lap. de teşhisi koyabildiler. Lap. yi tanısal ve tedavi amaçlı yapıyorlar. Sende ne için uygulanacak?
Anladım canım lap. de yapışıklıar açılıyor çoğu tedavide yapılıyor. İnşallah herşey yoluna girer. Lap. ben tavsiye ederim önce yaptırısan tüp bebekte şansın dahada artacaktır.
Sana neden iki defa yapildi laporoskopi.Laporoskopiyle tuplerdeki tikaniklik giderilebilir mi.Birde laporoskopi sonunda gebelik oldumu sende.Benim esimin sperm sayisi 9-18 milyon hareketlilik zayif ve sekil bozuklugu var.Bu durumda benim kanallarim acilirsa normal yolla gebe kalma sansim olabilir mi sence
Merhaba canim
Benim gecmiste 1 tup 2 asilama yapildi embriyolar 1.klte negatf sonuc aldim.Tupler o zaman (2003) acikti.Bu sene bana histeroskopi bakildi.Hdrosalpinx(su toplamasi)den suphelenildi.Kanal filmiyle bakildi .Yok dendi.Kanal filminde iki kanaliminda kapali oldugu goruldu.Bundan sonra iki defa miro yapildi tutmadi.Embriyolar yine iyiydi.Simdi dr.um laproskopi yapalim diyor,.Bende kararsizim.Acaba Istanbulami gitsem diyorum.Memorialde kokultur diye bir yontem uygulaniyormus.Anne rahminden alinan bir sivinin icinde embriyoyu besleyip alistirip bu siviya sonra koyuyorlarmis.Acaba bunu mu denesem acaba diyorum.Laporoskopi beni sonuca ulastiriirmi faydasi olurmu.Kafam karisik.Esimde de sperm 9-15 milyon civari hareketliligi az ve sekil bozuklugu var.Laporoskopiyi iki kere uygulamis biri olarak ne dersiniz
Yeşbücüm inşallah doğru kararı verirsin.tab, Hülya sen de.
Biliyorsunuzdur belki benim sol kanal kapalı çıkmıştı rahim filminde lap olacaktım sonra vazgeçtim.Şimdi hamileyim çok şükür.dilerim sizde doğru kararı veriri en kısa zamanda hamile kalırsınız.
İçinizden geçen neyse onu uygulayın.
Arkadaslar bana tup denemeden once histeroskopiyle bakilmisti rahme.Sonra kanal filmi cekildi ve hidrosalpinx kontrolu de yapildi.Arka arkaya ayni merkezde negatif sonuc alinca laproskopi yapalim diye bir durum olustu dr.um tarafindan.Yaptiran var mi ? Sonucu olumluya donen.Bu nasil bir uygulama.Denemeleri olumluya donen var mi laproskopi sonunda.Benim kanallar 2003 te ácikti, simdi kapanmis.Kanallarin acilmasini da sagliyor mu.Uc ay bekemek gerekiyormus sanirim yapildiktan sonra tup bebege donmek icin.Tecrubeli arkadaslardan bilgi rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?