ben bu konuyu 1bucuk sene evvel açmıştım arkadaşlargenede ılgınıze teşekkürler...
Böyle tarihi konulara sonradan yorum yapilinca komik oluyor :) Yeni laptop almissinizdir simdiye hem o zaman 2 kisiydiniz simdi 3 bile oldunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu konuyu 1bucuk sene evvel açmıştım arkadaşlargenede ılgınıze teşekkürler...
Böyle tarihi konulara sonradan yorum yapilinca komik oluyor :) Yeni laptop almissinizdir simdiye hem o zaman 2 kisiydiniz simdi 3 bile oldunuz![]()
Böyle tarihi konulara sonradan yorum yapilinca komik oluyor :) Yeni laptop almissinizdir simdiye hem o zaman 2 kisiydiniz simdi 3 bile oldunuz![]()
size fikrinizi soran olmadı, eskiden oldu diye şimdi olmayacak diye bişey yok, yine düşüp bozulabilir, bilmeden etmeden yorum yapmayın lütfen...
yok yenı almadık canımtamır ettırdık sımdılık ıdare edıyorum sarj takılan yer benı zaman zaman zorluyo ama ıdare edıyoz ıste
evet cok komık oluyoben bu konuyu unutmusum bıle
evet 3 kişi olduk
![]()
size fikrinizi soran olmadı, eskiden oldu diye şimdi olmayacak diye bişey yok, yine düşüp bozulabilir, bilmeden etmeden yorum yapmayın lütfen...
Aslinda belli bir tarihi gecmis konular arsivlense fena olmaz :) MASALLAH![]()
Size yorum yapanda olmadi;Yaptiginiz öneriyede birsey diyen olmadi
Niye alindiniz ki
uzerinden 1 bucuk sene gecmis simdi cozum uretilince guluyor insan ne var bunda ?
sinirlenme twety hatırlarsan bı ara bızımde aramızda yanlış anlama olmuştu guzel dostluklar kavgayla başlarmış![]()
yok canim sinirlenmedim.. evet hatirliyorummmneyse konu disindan ban yemeden kacalim
![]()
teşekkür ederim sevgili arkadaşım iyi düşüncelerin için...sevgili yuban arkadas kotu bısey soylememıs sen yanlıs anlamıssın zaten kotu bısey soylucek bırısıde degıl yıllardır tanırım kendısını+ bu konuyu ılk actıgım zamanlardada bana cok yardımı olmustur