LaRose1990 Zayiflicaksin !!!

LaRose1990

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
1
0
16
Kayseri
Zayiflicaksin kizim baska yolu varmi bi düsün ? Tikinmak sana ne kazandirdi ?

Cholesterole Cikti !
Tansiyon 14.6 Yukseldi !

Haa bide bunun fizik yani var....Hani bi yere gidicen dolabinda bir suru 40-42 bilemedin 44 beden kiyafetler var.....Hevesleniosun giyiosun ya etlerin orandan burandan fiskiriyor, yada kolunu bile sokamiosun !!! Yarim saat boyle gecio sonra yine siyah leggins ve boool bilinmis kazagini giyinip bakimsiz halde cikiosun evde ama mutsuzsun.....22 YASINDASIN.....EVLISIN.....COCUGUN YOK......Bunlarida goz onunde bulundur ! Tamam yemek yemek coooook zevkli ama midene inene kadar ondan sonra ???? Pismanim keske yemeseydim neyse yarin baslarim haydaaaaaa tikin tikin iyi tikin cunku yarin diyete baslicaksin ya o yediklerini iyi ye depola agzindan gelene kadar......Valla sizi bilmem ben en son yarin diyete basliyorum dedigimde 68 kiloydum simdi ise 102 kg ! Bi problem var demeki yarinlar hic gelmemis sana......Afferim Afferim boyle devam ! Yakinda kalp hastasida olursun sekerde 150 kiloda olursun ne cocugun olur haaa bide kocan senden vazgecerse hiiiic sasma kizim ! Kendinle hesaplas beyninle anlas bu konuda ! Sana git bir ayda 15 kilo ver demiyoruz oncelikle duzen kur kendine !

19.dan sonra yemek yeme !
2.5 litre su iç !
Ogunlerinin arasida abur cubur yeme !
Canin dondurma mi cekti ye ama bi tane tum paketi degil kizim !
Az'da hareket et

DEGISECEKSIN DEGISECEKSIN !

Benimle bu yola baslamak isteyen varsa ben burdayim arkadaslar !!

KILO : 102 BOY 1.63 YAS 22

UZUN LAFIN KISASI LAROSE1990 ZAYIFLICAKSIN !!!!

Merhaba,
öncelikle kesin karar aldığınız için tebrik ederim. Biz kadınlar güzel ve bakımlı olmayı hakediyoruz.
Benim de vermem gereken 5 kilom var. Belki çok değil ama bu yolda destek vermek isterim. Elimden geldiğinde kilo konusunda her açılan konuda hanımlara yardım etmeye çalışıyorum ve onlardan bir şeyler öğreniyorum.

Kendimce önerilerim ve uyguladıklarım var. Seve seve paylaşırım.
Öncelikle kendimi anlatayım.

yaş 23, boy 1.70, kilo 63,5 (belki zayıfsın diyeceksiniz ama bundan 4-5 sene evveline dönelim.)

Gencecik kızken kilom 80 e dayanmıştı. Vücut şeklim elma olduğu için üstüm rezalet, göğüsler 100 bedenin üstündeydi, sırtım çok yağlıydı, ayakta 3 kat olurdum. belim karnım inanılmaz genişti, ölçüsünü almaya utanırdım. Mis gibi derim kilo alıp vemekten çatladı ve doğum yapmış bir bayan gibi olmuştum.

Sonra o zamanlar sevgilim olan eşim bana destek oldu, evde az yemeğe başladım 70 lere kadar düştüm. 69 kilo ile spor salonuna yazıldım. 63 ' e düştüm. Evlendiğimde 63 idim. Zaman zaman 23 kilo aldım verdim ama vücudumdaki sıkılık gitti bu sefer de. En son 1.5 ay evvel 65-66 kilo iken yine azmettim. Evde Jillian Michaels- egzersizini uyguladım ve 2 kilo verdim. Belki yavaş verdim ama vücudum kas yaptı ve toplarladı. İş yerindeki arkadaşlarım çok zayıfladın diyorlar, halbuki 2 kilo verdim. 1 ayda toalde 21 cm inceldim!

çalıştığım için arada kaçırdığım günler oldu ama yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde kilo verdiğim için çok mutluyum. aynaya rahat bakabiliyorum. Kesinlikle size de sporu tavsiye ederim. spor vucut ölü gibi oluyor.

diyetim ise şöyle: asla özel bir program uygulamam çünkü vücudumun vitaminden yoksun olmasını istemem. Hayatımdan un, yağ, şeker, kızartma yı çıkarttım. 1 kaşık yiyip '' Doydun doydun'' dedim kendime hep. Porsiyonlarım küçüldü. Artık fazla istesem de yiyemiyorum. Sabah kahvaltımı ediyorum( reçel- bal falan yemiyorum), öğlen hafif çorba, salata, et veya sebze yemeği, akşam bazen keloggs bazen sebze yemeği. Ama asla ekmek yok ve aralarda Grisini meyve yiyorum. Form çayı içiyorum, delisi olsam da çay içmemeye çalışıyorum çünkü selilüt yapıyor.

Vallahi, işe yaradı. Şiddetle tavsiye ederim. :)

Back