3 Ocak Salı ameliyatımı oldum.. şuan alçılarım var bugün tamponlarım alındı. alçılarım alınmadanda olsa kendimi çok süper hissediyorum
bugün dayanamadım işimede geldim evde yat yat izdivaç izle falan bi yere kadardı
ameliyatının 4.gününde yatmam gerekmiyor sanırım değilmi? doktoruma sormadım da :) zorlu ameliyattı 5-6 saat mi ne sürmüş morardım nefes alamadım falan ama atlattım çok şükür şimdi hafif şişlikler var yüzümde
dileyen ameliyat vs herşey ile ilgili merak ettiklerini sorabilir..
çok geçmiiş olsun canım ben de seni merak ediyodum ameliyattan bi gün önce girmiştin en son ojelerini falan çıkarmıştın kikikniye 5-6 saat sürdü ameliyatın peki başka işlemler de mi yapıldı?ayrıca 4.gün işe dönmek için erken değil mi?bence sen en az bi hafta dinlen boşver işi gücü.şişliklerin inince fotoları bekliyorum
geçmiş olsun..kime ameliyat oldunuz deviasyon olduğu için mi uzun sürdü?
burdada ameliyat sonrası yanılmıyorsam 2.günümdü Eki Görüntüle 323047
maşallah canım hiç şişmemiş ve de morarmamışsın,bu arada burnun alçılı olmasına rağmen gayet güzel görünüyo altından çok güzel bi burun çıkıcak sanırımdarısı başıma
benim ameliyatım da ayın 23'ünde, çok korkuyorum. tamponlar alınırken canın acıdı mı? bir de dikişler var tabi onlar da acıtıyormuş
kıme oluyorsunuz amelıyat bende dusunuorumda muhammet dılber dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?