Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbette cogumuzn basna gelmıstr canm bakım yap toparlanır.ama emın olmamakla bırlıkte lımon tuzunu az suda erıtıp sacın uclarına ve boylarına dokunce o lastklıgı alıyorms dıye duydum tabı bı arastır once
ıkı gun önce sacımı köpuk boya ile boyadım ve ıkı gundur sacım rsmen lastık gıbı oldu(((varmı bu durumu yaşayan?
saçların yanmış malesef.bana da olmuştu 3 sene önce falan.palette nin kızıl açıcısını kullanmıştım birkaç ay ayda bir kere.en sonunda saçlarımın uçları lastik gibi uzamaya başladı ıslakken.kuruyunca da yoluk yoluk görünüyordu.ben o lastik gibi uzamadan kurtulmak için hint kınası yapmıştım saçıma.saçımı sertleştirdiği için lastik uzaması geçti fakat birkaç ay sonra kestirmek zorunda kaldım yıpranmış yerleri tabi.tabi hint kınasının bir dezavantajı saç rengini siyah yapması.bu saçın lastik gibi uzaması için elma sirkesi öneriyorlardı saçı yıkadıktan sonra saçına sürüp duruluyorsun ya da son durulama suyuna karıştırabilirsin
bir zamanlar benimde saçlarım röfleden öyle olurdu tek çözüm kestirmek uçlarından ama birde en son canıma tak etti bulunduğum şehirin en pahalı kuaförüne gittim düz boya yaptırdım orda wellanın bir maskesini uyguladılar saçım yumuşacık olmuştu ben bile inanamaştım tararkende çok kolay açılmıştı saçlarım sonra yıkadığımda felan da etkisi devam ediyordu yani.çok güzel bir maskeydi.
wellanın hangi maskeymişki o :) ßenmde saçlarımmmm sünüoo resmen kuruykende çok cabuk dolaşıor ama kestrmekte istemiorum yaza düğünüm war we düğüne kadr iyice belime glsin istiorum:))