- 9 Temmuz 2022
- 4
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Hlya2020Gzl
-
Benim bebeğimde yüksekti sonraki haftalar yukseldi net bilgi icin anne karninda mr çekildi normal çıktı şuan 1 yaşında ve normal canim. Ama ilk dediklerinde nefesim kesildi ölüyorum sandim resmen. Ama ultrason yanıltıcı olabiliyormus gerçekten çok şükür yanıltıcı olsun sizinde inşallahMerhabalar ben 16+3 haftalık hamileyim dün doktor lateral ventrikül 11.1mm oldugunu söyledi ama endişe edilecek bse yok dedi ama biz eşimle çok kafaya taktık yarın başka bir doktor ile görüşeceğiz ultrason yanılması olabilir dedi gideceğimiz doktor ultrason yoğunluğundan dolayı
Bu kadar erken haftalarda görülmesi normal midir yada lateral ventrikül genişlemesi olup doğumdan sonra düzelen varmı
Yardımcı olursanız sevinirim.
Aynısı benim de derdim canım haberleşelim buradan. Diğer doktora gittiniz mi o kaç ölçtü?Merhabalar ben 16+3 haftalık hamileyim dün doktor lateral ventrikül 11.1mm oldugunu söyledi ama endişe edilecek bse yok dedi ama biz eşimle çok kafaya taktık yarın başka bir doktor ile görüşeceğiz ultrason yanılması olabilir dedi gideceğimiz doktor ultrason yoğunluğundan dolayı
Bu kadar erken haftalarda görülmesi normal midir yada lateral ventrikül genişlemesi olup doğumdan sonra düzelen varmı
Gittik ve yanlış ölçüm yaptığını söyledi ve çok küçük dedi 1 ay sonra ya kontrole çağırdı ama söylediğine göre sorun yok çünkü ultrasonda görebiliyorum dedi eğer 1 cm bile büyük olsa beyin su kaplı olur ve kelebek şeklinde bse gösterdi onu göremem demişti bize o görünüyordu sorun yok dedi bakalım 1 ay sonra kontrole gitçezAynısı benim de derdim canım haberleşelim buradan. Diğer doktora gittiniz mi o kaç ölçtü?
İlk gittiğim doktor yanlış açıdan ölçmüş ve ölçülmesi için çok küçük dedi ama yine kendide bazı bilgilendir yaptı konu hakkında çok şükür içimiz rahatladı amaa yinede ayrıntılı ultrason bekliyoruzBenim bebeğimde yüksekti sonraki haftalar yukseldi net bilgi icin anne karninda mr çekildi normal çıktı şuan 1 yaşında ve normal canim. Ama ilk dediklerinde nefesim kesildi ölüyorum sandim resmen. Ama ultrason yanıltıcı olabiliyormus gerçekten çok şükür yanıltıcı olsun sizinde inşallahtemiz çıksın tum tetkikleri bebisin
Ne güzel keşke ben de böyle güzle haber alsam rahatlasamGittik ve yanlış ölçüm yaptığını söyledi ve çok küçük dedi 1 ay sonra ya kontrole çağırdı ama söylediğine göre sorun yok çünkü ultrasonda görebiliyorum dedi eğer 1 cm bile büyük olsa beyin su kaplı olur ve kelebek şeklinde bse gösterdi onu göremem demişti bize o görünüyordu sorun yok dedi bakalım 1 ay sonra kontrole gitçez
İnşalah alırsınızNe güzel keşke ben de böyle güzle haber alsam rahatlasam
Canım benim de bi tarafı 6mm çıktı sorun yaratır mı ya ne anlama geliyorBenim bebeğimde yüksekti sonraki haftalar yukseldi net bilgi icin anne karninda mr çekildi normal çıktı şuan 1 yaşında ve normal canim. Ama ilk dediklerinde nefesim kesildi ölüyorum sandim resmen. Ama ultrason yanıltıcı olabiliyormus gerçekten çok şükür yanıltıcı olsun sizinde inşallahtemiz çıksın tum tetkikleri bebisin
Kaç mm çıkmıştı sizinBenim bebeğimde yüksekti sonraki haftalar yukseldi net bilgi icin anne karninda mr çekildi normal çıktı şuan 1 yaşında ve normal canim. Ama ilk dediklerinde nefesim kesildi ölüyorum sandim resmen. Ama ultrason yanıltıcı olabiliyormus gerçekten çok şükür yanıltıcı olsun sizinde inşallahtemiz çıksın tum tetkikleri bebisin
Benimki de tek tarafliydi cnm mr cekildi karnimdayken sorun cikmadi 30 haftaliktan sonra sanirim cekilebiliyor cok emin degilim ama ben cektirmistimCanım benim de bi tarafı 6mm çıktı sorun yaratır mı ya ne anlama geliyor
11 mm di canim ama geriledi çok şükürKaç mm çıkmıştı sizin
Kaçıncı haftada geriledi canım. Benim 8.4 e çıkmış11 mm di canim ama geriledi çok şükür
28 haftadan sonra sanırım canimKaçıncı haftada geriledi canım. Benim 8.4 e çıkmış
İnşallahhh benim de geriler28 haftadan sonra sanırım canim
Doğum yaptınız mı28 haftadan sonra sanırım canim
1 buçuk yaşında hatta çok şükür sağlıklı bi kızım var inşallah senin yavrundaki de normal araliklara dönerDoğum yaptınız mı
merhabalar herhangi bir gelişme oldu mu ?Merhabalar ben 16+3 haftalık hamileyim dün doktor lateral ventrikül 11.1mm oldugunu söyledi ama endişe edilecek bse yok dedi ama biz eşimle çok kafaya taktık yarın başka bir doktor ile görüşeceğiz ultrason yanılması olabilir dedi gideceğimiz doktor ultrason yoğunluğundan dolayı
merhaba kaç haftalıkken 11 mm çıktı ve ne zaman küçüldü veya küçülmeye başladı ? doktor bana da sıkıntı yok dedi ama ben de korktum nedense11 mm di canim ama geriledi çok şükür
merhabalar, benim de o değerde çıktı bugünkü ölçümde ( 19+3üm ) sizin kaç mm oldu ve azaldı mı veya arttı mı ?Kaçıncı haftada geriledi canım. Benim 8.4 e çıkmış
merhaba bana da yardımcı olur musunuz benim de 8 ila 9 arasnda bir değer ölçtü panik edilecek herhangi bir şey görmedim dedi doktor ama yine de emin olmadım.Aynısı benim de derdim canım haberleşelim buradan. Diğer doktora gittiniz mi o kaç ölçtü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?