Lateral ventrikül

Hlya2020Gzl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
4
0
1
29
Merhabalar ben 16+3 haftalık hamileyim dün doktor lateral ventrikül 11.1mm oldugunu söyledi ama endişe edilecek bse yok dedi ama biz eşimle çok kafaya taktık yarın başka bir doktor ile görüşeceğiz ultrason yanılması olabilir dedi gideceğimiz doktor ultrason yoğunluğundan dolayı
Bu kadar erken haftalarda görülmesi normal midir yada lateral ventrikül genişlemesi olup doğumdan sonra düzelen varmı
Yardımcı olursanız sevinirim.

Benim bebeğimde yüksekti sonraki haftalar yukseldi net bilgi icin anne karninda mr çekildi normal çıktı şuan 1 yaşında ve normal canim. Ama ilk dediklerinde nefesim kesildi ölüyorum sandim resmen. Ama ultrason yanıltıcı olabiliyormus gerçekten çok şükür yanıltıcı olsun sizinde inşallah temiz çıksın tum tetkikleri bebisin

Aynısı benim de derdim canım haberleşelim buradan. Diğer doktora gittiniz mi o kaç ölçtü?

Aynısı benim de derdim canım haberleşelim buradan. Diğer doktora gittiniz mi o kaç ölçtü?
Gittik ve yanlış ölçüm yaptığını söyledi ve çok küçük dedi 1 ay sonra ya kontrole çağırdı ama söylediğine göre sorun yok çünkü ultrasonda görebiliyorum dedi eğer 1 cm bile büyük olsa beyin su kaplı olur ve kelebek şeklinde bse gösterdi onu göremem demişti bize o görünüyordu sorun yok dedi bakalım 1 ay sonra kontrole gitçez

İlk gittiğim doktor yanlış açıdan ölçmüş ve ölçülmesi için çok küçük dedi ama yine kendide bazı bilgilendir yaptı konu hakkında çok şükür içimiz rahatladı amaa yinede ayrıntılı ultrason bekliyoruz

Ne güzel keşke ben de böyle güzle haber alsam rahatlasam

Canım benim de bi tarafı 6mm çıktı sorun yaratır mı ya ne anlama geliyor

Kaç mm çıkmıştı sizin

merhabalar herhangi bir gelişme oldu mu ?

merhaba bana da yardımcı olur musunuz benim de 8 ila 9 arasnda bir değer ölçtü panik edilecek herhangi bir şey görmedim dedi doktor ama yine de emin olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…