Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son ay geriledi canim mr bile çekildi düşün o kadar korktum ki anlatamam. 30 haftadan sonra mr cekilebilirsin anne karninda bebegin beyin mr cekilebiliyor
Son ay geriledi canim mr bile çekildi düşün o kadar korktum ki anlatamam. 30 haftadan sonra mr cekilebilirsin anne karninda bebegin beyin mr cekilebiliyor
Doktor başka bşr şey yok değer 8ila 9 arasında dedi ama önemli değil dedi, her şeyi iyi gözükğyor dedi 20. Haftam bitti. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım
Doktor başka bşr şey yok değer 8ila 9 arasında dedi ama önemli değil dedi, her şeyi iyi gözükğyor dedi 20. Haftam bitti. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım
Ben internette yabanci kaynaklari filan da cok arastirdim 10mm ve alti zaten normal olarak geciyor, ve tek basina cok anlam ifade etmiyormus. Rabbim hepimizin evladina saglikli guzel omur versin insallah