• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lateral ventrikül

merhaba kaç haftalıkken 11 mm çıktı ve ne zaman küçüldü veya küçülmeye başladı ? doktor bana da sıkıntı yok dedi ama ben de korktum nedense :KK43:
Son ay geriledi canim mr bile çekildi düşün o kadar korktum ki anlatamam. 30 haftadan sonra mr cekilebilirsin anne karninda bebegin beyin mr cekilebiliyor🙏🏻

Son ay geriledi canim mr bile çekildi düşün o kadar korktum ki anlatamam. 30 haftadan sonra mr cekilebilirsin anne karninda bebegin beyin mr cekilebiliyor🙏🏻
Doktor başka bşr şey yok değer 8ila 9 arasında dedi ama önemli değil dedi, her şeyi iyi gözükğyor dedi 20. Haftam bitti. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım

Doktor başka bşr şey yok değer 8ila 9 arasında dedi ama önemli değil dedi, her şeyi iyi gözükğyor dedi 20. Haftam bitti. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım
Canim takip etsinler yine ben 15 günde bir perinatoloji uzmanı tarafindan kontrol altindaydim ölçüm yapildi vs. Allahın izni ile iyi sonuçlar alirsin🙏🏻

Canim takip etsinler yine ben 15 günde bir perinatoloji uzmanı tarafindan kontrol altindaydim ölçüm yapildi vs. Allahın izni ile iyi sonuçlar alirsin🙏🏻
Peki böyle çıkmasının herhangi bir sebebi var mıymış , herhangi bir ilaç vs içmiş miydiniz ?

Yok canim bizlik bi durum degil genetik araştırıyor şuan maalesef 😔
Ben internette yabanci kaynaklari filan da cok arastirdim 10mm ve alti zaten normal olarak geciyor, ve tek basina cok anlam ifade etmiyormus. Rabbim hepimizin evladina saglikli guzel omur versin insallah ❤️

Back
X