Lavaboya patronun odasından geçip gitmek!

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Arkadaşlar belki bu ne biçim sorun diyeceksiniz ama şuan benim en büyük sorunum. Benim çalıştığım büroda ilk girişte benim bulunduğum yer var burdan içerdede patronumun odası. Ve lavaboda orda. Ben sabah geliyorum akşama kadar tuvalete giremiyorum. Odadan çıkmadığı için ve de çok kalabalık olduğu için. Şuan söylemesi ayıp altıma yapıcam sabah 9dan beri tuvalete giremiyorum. Ki ben 3 sene önce böbreklerimden bi rahatsızlık geçirmiştim. Tekrarlamasından korkuyorum. Ama diyemem yani bir çıkıverin ben tuvalete gireyim diye. Nasıl bir çözüm bulucam bu işe bilmiyorum.. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Sizden başka kimse yok mu orayı kullanan? Yoksa tek siz mi gitmiyorsunuz ; neden gitmediğinizi anlayamadım.
Yasak değil birşey değil.

sanırım o kadar kalabalık fln varken çekiniyosunuz lavaboya gitmekten..
yoksa başka ne gibi bi sorun olabilirki :26:

Sizden başka kimse yok mu orayı kullanan? Yoksa tek siz mi gitmiyorsunuz ; neden gitmediğinizi anlayamadım.
Yasak değil birşey değil.

Ben anlatamadım sanırım. Şu şekilde. Burda ben tekim. Bir ben bi patronum. Birde gelen insanlar oluyor. Kapıdan girince ben duruyorum ilk burdan da içeri alıyorum patronumun odasına patronumun odasının içinde var tuvalet. Benim orda insanlar varken girmem nasıl mümkün olabilirki milletin içinde

sanırım o kadar kalabalık fln varken çekiniyosunuz lavaboya gitmekten..
yoksa başka ne gibi bi sorun olabilirki :26:

tabiki. Yani patronun odası kalabalık oluyor çok. Lavabo orda. Geçip insanların içinde tuvalete giremem ki.

tabiki. Yani patronun odası kalabalık oluyor çok. Lavabo orda. Geçip insanların içinde tuvalete giremem ki.

sizi anlayabiliyorum bende çekinirim böyle şeylerden..
evde misafir varken giremem kendi tuvaletime mesela..
ama bu sağlık için önemli bi durum bunu düşünüp bi şekilde gitmeniz gerek..
bide hastalık geçirmişsiniz..
sonuçta patronla odaları değişemeyeceğinize göre tek çare düşünmeden gitmek..

ama gerçekten hiç müsait değil yani hepsi erkek. Patronum mhp ilçe başkanı ve gelenlerde haliyle hep erkek.

en ıyısı patronunla bu konuyu konusmak... gerçekten kötu durumdaysan böbreklerıne daha fazla zarar vermeden gir içeri ve afedersınız dıyıp dırek wc ye dogru yol al cnm tuvalet tutmak cok tehlıkelı..

peki binada başka katlarda yok mu lavabo?

Apartman burası zaten. Üst kattada mühendislik var orasıda hep erkek :) Şehir içindeym ben aslında karşımda bayan kuaförü var oraya gidebilirm ama pek bi muhabbetim yok

en ıyısı patronunla bu konuyu konusmak... gerçekten kötu durumdaysan böbreklerıne daha fazla zarar vermeden gir içeri ve afedersınız dıyıp dırek wc ye dogru yol al cnm tuvalet tutmak cok tehlıkelı..

Saat 12den beri tutuyorum. Artık çatlıcam son demlerimi yaşıyorum isyan etcem. Çıkmakta bilmedi bugün hala içerde offffffffff

peki bu adam hiç mi öğlen yemeğine filan gitmiyo? o arada sende girsen hemen...

yada dışarıda bir yere gitsen cami filan... :26:

arkadaki beyaz kapı var ya lavabo orası bulunduğum yerde patronun odası

peki bu adam hiç mi öğlen yemeğine filan gitmiyo? o arada sende girsen hemen...

yada dışarıda bir yere gitsen cami filan... :26:

Şimdi seçimler var aşırı derece yoğun oluyor. Yemek içmek felan yok sadece hazırlık var. Ama bazen fabrikaya felan o zaman giriyorum ama çıkmadğı zamanlarda işkence çekiyorum ciddi manada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…