• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lavanta çayı zayıflatıyormuş kullanan varmı ?

yasemindeniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
468
154
133
kız geçen gün izmirden bir arkadaşım geldi sohbet muhabbet derken kilodan açıldı konu oda kilolu bir bayan bana dedi bundan 2-3 yıl önce ben lavanta çayıyla çok güzel zayıflamıştım dedi.sabah aç karnına içiyordm yarım saat yürüş sonra hafif bi kahvaltı böyle başlıyordum güne dedi ve cildim güzelleşmişti 1 ayda 7 kilo verdim böyle diyince bende gittim dün aldım akşama deniyim bi şunu dedim kokusu çok güzel lakin tadı pek acı geldi acaba aranızda kullananız varmı hiç duydunuz mu sizde acaba???

Tatlım ben duydum yanlız kendim uygulamamıştım :D :D neyse benim bir komşum vaydı hafif biraz balık etliydi gari sonra bu lavanta çayı işini şöyle 1 ay filan kullandı ama tabi kullanırken yemeğide kesti falan 9 kilo verdi bende kıskancımdan çatlamıştım :D :D neyse dediğim gibi gullancasan gullanıver garii

evet bugün başlicam aldım bende paketi 2 lira falan bakalım artık burdan yazarım işe yarayıp yaramadığını :31:

benim bildiğim uykusuzluğa iyi geliyor

benim bildiğimde öyleydi ama arkadaşım anlatınca biraz şaşırdım açıkcası :S

lavanta çayı ciğerleri temizliyor cilde iyi geliyor karaciğer yağlanmasını önlüyor enzimleri düşürüyor diye biliyorum hatta tecrübe ile sabit ama faydaları arasında iştah açıyor diye okumuştum :26:

ben kullanıyorum aktardan alıyorum kendım demlıyorum
yalnız lavanta cayı ıcıyorsanız bol su destegıne ıhıtıyac var :) böbrekleri çalıstırdıgı için ...
fakat gunduz ıcmenız tavsıye edılır zıra gece wc ıcın uykudan kalkmak bıraz üşendiriyor kendımden bılıyorum :) ayrıca sakınlestırıcı etkısıde var ben papatya cayıyla karıstırıyorum streslı dönemlerımde bırebır:)

ben kullanıyorum aktardan alıyorum kendım demlıyorum
yalnız lavanta cayı ıcıyorsanız bol su destegıne ıhıtıyac var :) böbrekleri çalıstırdıgı için ...
fakat gunduz ıcmenız tavsıye edılır zıra gece wc ıcın uykudan kalkmak bıraz üşendiriyor kendımden bılıyorum :) ayrıca sakınlestırıcı etkısıde var ben papatya cayıyla karıstırıyorum streslı dönemlerımde bırebır:)

Zayıflatıcı etkisinden mi yoksa sakinleştirici etkisinden dolayı mı içiyorsunuz?:16:

lavanta cilde saçlara uykusuzluğa ve ciğerlere çok iyi geliyor..ammavelakin kilo verdiriyor mu bilmiyorum ben epey bi süre kullandım ve biraz tatlı ihtiyacı oluşturdu bende ayrıca forumda iştah açtığını söyleyenleri de görmüştüm..yine de denemekte yarar var tabi..bu arada acı olmasının sebebi uzun süre kaynatmaktan geliyor belki daha etkili olabilir ama acı olmaması için fokurdamaya başladığında hemen altını kapatın

Lavantayı kaynatmadan için direk kaynamış suyun içine koyun demleyin..Kaynatarak içmiştik ve eşimle mide bulantısından çok kötü olmuştuk..Zaten yaprak çiçek türü kaynatılmıyor diye biliyorum..

tanıdıgın aktara sorsan bizede söylese de bizde kullansak olmaz mı ? :D
ewet bence doğru ben doğumdan sonra lavantalı bir karışım yaptı aktar tanıdığımdı o çayla 15 kilo verdim bir yılda hemde bebek emzirdiğim halde sütüm arttı :)bence dene

kullnan hanımlar tecrübelerinizi paylaşsanız bizimle... kaç kilo verdiniz? yada vermediniz?

kullanıcam dedm okadar ama kullanamadım tadı çok acı yahu birde tekrar başlıyım bakalım. demlicem sadece yanında kiraz sapı falanda içmeyi düşünüyorum

Back
X