Layık görülmeme.

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Konu başlığını açmam gerekirse dikkat ediyorum çevrem tarafından çoğu şeye layık görülmüyorum. Örneğin, iş ortamında böyle yükselmem sanki adımın dahi övülmesindem rahatsız olunuyor gibi. Bi arkadaşım herşeye fazla fazla katılıyor ama ben bir etkinliğe bile çağrılmadım. Biraz çekingen bir yapım var bundan mı acaba Dicem ama samimi olduğum insanlarda da böyle.. Bana layık görmüyorlar sanki hiçbirşeyi.. Köylü olduğumu arkamdan kaç kere söylediklerini duydum :( bunlara nasıl mesafe koyucam

Konu başlığını açmam gerekirse dikkat ediyorum çevrem tarafından çoğu şeye layık görülmüyorum. Örneğin, iş ortamında böyle yükselmem sanki adımın dahi övülmesindem rahatsız olunuyor gibi. Bi arkadaşım herşeye fazla fazla katılıyor ama ben bir etkinliğe bile çağrılmadım. Biraz çekingen bir yapım var bundan mı acaba Dicem ama samimi olduğum insanlarda da böyle.. Bana layık görmüyorlar sanki hiçbirşeyi.. Köylü olduğumu arkamdan kaç kere söylediklerini duydum :KK43: bunlara nasıl mesafe koyucam
İnsanlar arkadan konuşmayı sever. Önemli olan önümüzden ne söyledikleri 😀
Siz planlarınızı kimseye söylemeden emin adımlarla devam eden edin derim.

Konu başlığını açmam gerekirse dikkat ediyorum çevrem tarafından çoğu şeye layık görülmüyorum. Örneğin, iş ortamında böyle yükselmem sanki adımın dahi övülmesindem rahatsız olunuyor gibi. Bi arkadaşım herşeye fazla fazla katılıyor ama ben bir etkinliğe bile çağrılmadım. Biraz çekingen bir yapım var bundan mı acaba Dicem ama samimi olduğum insanlarda da böyle.. Bana layık görmüyorlar sanki hiçbirşeyi.. Köylü olduğumu arkamdan kaç kere söylediklerini duydum :KK43: bunlara nasıl mesafe koyucam
Geldiğiniz konum her ne ise torpilsiz gelmişseniz demek layık, ama kıskanılan bir insansınız.Yok eğer torpille gelmişseniz zaten haklılar.Eğer birincisiyse umrum olmaz benim şahsen çok önemsemem.Duyduğumda he öyle mi demek siz o küçümsediğiniz köylü kadar olamamışsınız der geçerim ben , bu zaten yeterli mesafeyi yaratır

Onlara en iyi cevap onları hiçe saymak. Takmamak onemsememek. Bu dusuncelerinizi ben layık gorulmuyorum mu vs. Yakin yada o ortamda asla dile getirmeyin. Ben hakettigim pozisyondayim havasinda olun. Birakin onlar catlasin 😂

Kiskanclik+kibir+Yoneticilik sevdasi+Amaclara ulasma konusunda engel gorulmeniz+sahip olunan kotu huylar=Sizin karsilasmis oldugunuz durum ve tavirlar..
Biz HASET diyoruz buna..
Sizinle alakali degil,insanlar kotu..
Basarilariniza basari ekleyerek yukselmeye devam edeceksiniz..
Zamanla kiskancliktan catlarlar zaten :)

Onlara en iyi cevap onları hiçe saymak. Takmamak onemsememek. Bu dusuncelerinizi ben layık gorulmuyorum mu vs. Yakin yada o ortamda asla dile getirmeyin. Ben hakettigim pozisyondayim havasinda olun. Birakin onlar catlasin 😂
İnanki gene kendi bakış açısıyıla ilgilidir gene bunlar
Kendisi rahat olsa kimsede problem yapmayacaktır

Ne kadar saçma yahu,2022 yılında hâlâ köylü şehirli ayırımı mı kaldı?Yesilçam filmlerinde oluyor böyle saçma şeyler.Acaba siz takıntı yapmış olabilir misiniz?

Nasıl mı mesafe koyacaksın direk soğuk davranıp uzaklaş tabi seni küçümseyenlerden bahsediyorum. Allah aşkına hangimiz köylü değiliz ki bu ülkede köyü olmayan oradan gelmeyen çok nadir insan vardır birde böyle sosyete gibi davrananlar yok mu :D Ve gerçekten şunu tüm içtenliğimle söylüyorum asla seni kötü hissettiren tepeden bakanlarla muhattap olma bunlar senin ömrünü yer tüm özgüvenini sömürür ben akrabalarımdan, arkadaşlarımdan çok gördüm bu durumu çok şükür mesafemi koyduğumdan beri daha huzurluyum tabi benim özgüvenime en büyük katkıyı veren şehir dışında üniversitede okumak oldu. Sizde sizi olduğunuz gibi kabul eden aksine başarınızla mutlu olan insanlarla konuşun muhtemelen bunu yapınca çevrenizde çok az kişi kalacak :D Ben memleketime gelince öyle olmuştu hatta annem dedi ki '' keşke birkaç kişiyi bıraksaydın konuşmak için hepten yalnız kaldın bu şehirde '' diye çok gülmüştüm :D ama alışıyorsun. Birde çekingenliğini at bir şekilde konuşurken net ol bu çalışma ortamında özellikle çok şey fark ettiriyor senin vereceğin cevap biraz çekingen biraz kararsız olursa bunu fırsat biliyorlar.

Köylü olmak derken neyi kastediyorlar yani ? Ben anlamadım . Ayrıca bırakın kudursunlar siz basardikca çıldırmışlar iste köylü olmayı aşağılama kelimesi olarak kullanan gerizekalı insanlarla arkadas olup ne yapacaksiniz ki ?

Köylü derken
Sen kendini layık gördükten sonra
Köylü milletin efendiside olur
Onlarıda yönetir
Ben hayatımda köyde yaşamadım dogmadim büyümedim.raki eşimle evlenip köye ailesinin yanına gidene kadar.koylu oldum evet köy hayatını öğrendim.bahce ekiyoruz.kiydem süt aluyor yoğurt yapıyorum.yazin köyde takılıyoruz hep.herseyimi köyden getiriyorum doğal gıdalar.herkez bana imreniyor sehirdekiler doğal yiyorsun oh mis gibi köyünüz diye.
Ben çok seviyorum köyü ve köylü olmayı.halbuki şehirde doğdum büyüdüm okudum.ayrica sunuda diyim köydeki yan komşumuz öğretmen digeride mimar.sehirde yasayanin yanına yaklasamayacgi yasamları var hepsi kültürlü okumuş.kim demiş cahil köylü diye

Kıskananlar çatlıyordur. Diyelimki köylü gibisiniz ee ne olmuş? Zarar vermiyor kötülük yapmıyorsunuz neyinden rahatsız oluyorlar? Bu ne biliyormusun kiskanclik edip terbiyesizlik yapmak.
Benim bi arkadaşımın şivesi giyimi memleketine ait. Ama zehir gibiydi okulda en iyi konuma o geldi Vala. Hala giyimi konuşması ayni. Fakat bu durum zekasını etkilemiyor ayrıca kendi zevki ve doğallığı. Hiçbir zaman da onunla vakit geçirirken rahatsız olup utanmadım.
Birisine köylü demek çok ayıp. Arkanızdan konuşacaklar madem kendilerini rezil etmeden mantıklı birsey söylesinler.
Hiç takılmayın lazım değil öyle insanlar.

Belli ki başarılarınızı çekememişler konu sahibesi

kendileri ne halt yani, sanırsın ki İngiliz kraliyet soyu ... bana sorarsanız toplumdaki herkes aşağı yukarı aynı nane.

Bir daha konuşurlarsa diyeceğiniz şey belli

Köylü möylü koydum geçtim madem bu kadar şahaneler kendileri o zaman kendileri yapsalarmış. Bu saatten sonra anca nallaırmı toplarlar, arkamdan çekemeyip dedikodumu yaparlar.

Sizi çekemeyen herkes gelip kıçınızı yiyebilir. Bence siz de olaya böyle bakın.

Ben hayatımda köyde yaşamadım dogmadim büyümedim.raki eşimle evlenip köye ailesinin yanına gidene kadar.koylu oldum evet köy hayatını öğrendim.bahce ekiyoruz.kiydem süt aluyor yoğurt yapıyorum.yazin köyde takılıyoruz hep.herseyimi köyden getiriyorum doğal gıdalar.herkez bana imreniyor sehirdekiler doğal yiyorsun oh mis gibi köyünüz diye.
Ben çok seviyorum köyü ve köylü olmayı.halbuki şehirde doğdum büyüdüm okudum.ayrica sunuda diyim köydeki yan komşumuz öğretmen digeride mimar.sehirde yasayanin yanına yaklasamayacgi yasamları var hepsi kültürlü okumuş.kim demiş cahil köylü diye
Kim demişse halt etmiş
Konu sahibinin kendi ile ilgili problemleri var bence o yüzden bunun ezikliğini yaşıyor

Konu başlığını açmam gerekirse dikkat ediyorum çevrem tarafından çoğu şeye layık görülmüyorum. Örneğin, iş ortamında böyle yükselmem sanki adımın dahi övülmesindem rahatsız olunuyor gibi. Bi arkadaşım herşeye fazla fazla katılıyor ama ben bir etkinliğe bile çağrılmadım. Biraz çekingen bir yapım var bundan mı acaba Dicem ama samimi olduğum insanlarda da böyle.. Bana layık görmüyorlar sanki hiçbirşeyi.. Köylü olduğumu arkamdan kaç kere söylediklerini duydum :( bunlara nasıl mesafe koyucam
Neden köylü diyorlar köylü olmak kötü bişey değil ayrıca siz kendinizi değerli gormezseniz kimse görmez bu şekilde devam ederseniz hiçbir şekilde ilerleyemezsiniz

Boşverin insanları siz önünüze bakın 🙏🏻

Back
X