layla26 Burun Estetiği Ameliyatı

layla26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
15
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 3 ay önce estetik burun ameliyatı oldum. Burun ucum 3 ay geçmesine rağmen şiş ve top gibi. Ayrıca burun ucumdaki kıkırdak ön taraftan bakıldılğında eğimli , sanki ön kısmın yarısı yukarda yarısı aşağıda:( birde burun kanatlarımda asimetri var. Ameliyatımı çok iyi bir hastanede , çok iyi bir doktora yaptırdım ama sonuç hüsran oldu malesef. Benzer sorunları olanlar tecrübelerini yazarlarsa sevinirim:)

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 3 ay önce estetik burun ameliyatı oldum. Burun ucum 3 ay geçmesine rağmen şiş ve top gibi. Ayrıca burun ucumdaki kıkırdak ön taraftan bakıldılğında eğimli , sanki ön kısmın yarısı yukarda yarısı aşağıda:( birde burun kanatlarımda asimetri var. Ameliyatımı çok iyi bir hastanede , çok iyi bir doktora yaptırdım ama sonuç hüsran oldu malesef. Benzer sorunları olanlar tecrübelerini yazarlarsa sevinirim:)

Arkadaslar cevap lütfen!

Öncelikle geçmiş olsun canım. 3 ay burun şeklinle ilgili yorum yapmak için erken bir süre. Sıraladığın seni rahatsız eden şeyler ödemden olabilir. En az bir 6 ayın geçmesini beklemelisin.

Arkadaşlar merhaba,

doktor ismi verebilir misin? Bikaç gün sonra ben de ameliat olacağım da

Öncelikle geçmiş olsun canım. 3 ay burun şeklinle ilgili yorum yapmak için erken bir süre. Sıraladığın seni rahatsız eden şeyler ödemden olabilir. En az bir 6 ayın geçmesini beklemelisin.[/QUO
Acayip moralim bozuk, doktor bahsettigim hataları kendisine fark etmiş :( ama düzeltmek adına birsey yapmaya yanaşmıyor. Cok sekilsiz bir burnum var:(((( 3 ay geçmesine rağmen süper burunları olanları görünce uzuluyorum. Bu is gercekten şansa bağlı.

Öncelikle geçmiş olsun canım. 3 ay burun şeklinle ilgili yorum yapmak için erken bir süre. Sıraladığın seni rahatsız eden şeyler ödemden olabilir. En az bir 6 ayın geçmesini beklemelisin.[/QUO
Acayip moralim bozuk, doktor bahsettigim hataları kendisine fark etmiş :( ama düzeltmek adına birsey yapmaya yanaşmıyor. Cok sekilsiz bir burnum var:(((( 3 ay geçmesine rağmen süper burunları olanları görünce uzuluyorum. Bu is gercekten şansa bağlı.
Hatasını kabul ediyorsa revizyonunu yapmak zorunda revizyon konusunda ısrarlı davran o zaman, tabii doktoruna güveniyorsan. Ama ikinci ameliyat için de en az 6 ay beklemek gerekiyor. Yalnız doktoruna karşı güvenin kırıldıysa onda ısrarcı olma ve aceleci davranma bence daha sakin ve mantıklı düşün revizyonda başarılı diğer doktorları da araştır ikinci kez hüsrana uğrama bol şans...

Hatasını kabul ediyorsa revizyonunu yapmak zorunda revizyon konusunda ısrarlı davran o zaman, tabii doktoruna güveniyorsan. Ama ikinci ameliyat için de en az 6 ay beklemek gerekiyor. Yalnız doktoruna karşı güvenin kırıldıysa onda ısrarcı olma ve aceleci davranma bence daha sakin ve mantıklı düşün revizyonda başarılı diğer doktorları da araştır ikinci kez hüsrana uğrama bol şans...

Sen estetikten sonra ne zaman burnunun tam olarak oturduğunu fark ettin? Revizyon icin bildigin iyi bir doktor var mı? Türkiye' de malesef estetik doktorları artik insanların mutluluğundan ziyade ticari seyler düşünüyorlar :( cogunun tek derdi para

ama doktorun adını paylasırsan sevinirim çunku bizede yardımcı olursan bu konuda ii bende arastırıyorum ve bilgen türke yada veli aslan olmayı dusunuyorum kararsızım sen hangi doktora oldun acaba resimlerini görebilme imkanımız varmı :10:

Ben 6 ayımı doldurdum canım genel anlamda memnunum ama burun ucum hala ödemli o da benim burun derimin kalınlığından kaynaklanıyor kontrole gittiğimde ödem iğnesi yapılacak. Ama şöyle söyleyebilirim sanki 5. aydan sonra daha belirgin inceldi. Revizyon konusuna gelince inan çok iyi doktorlar var hemen karamsarlığa kapılma. Sitede revizyonla ilgili başlıklar var fikir alabilirsin

Arkadaşlar merhaba,

canım cok geçmiş olsun..bu sorunların için doktorun ne dedi ve öndeki eğim zaman içinde masajla düzelebilir belki ama asimetri zor düzelir zaten mecburen bi 6 ay bekliyeceksin en azından o zamana belkide düzelir sorunların inş

canım cok geçmiş olsun..bu sorunların için doktorun ne dedi ve öndeki eğim zaman içinde masajla düzelebilir belki ama asimetri zor düzelir zaten mecburen bi 6 ay bekliyeceksin en azından o zamana belkide düzelir sorunların inş

Doktor evet haklısın dedi ben sorunlarımı kendisiyle paylaştığımda. Eğim ev asimetre revizyon ameliyatı ile düzelir sanırım. İşin en ilginç yanı sağ tarafımda hafif burun kemiğim görünüyor. İnanılmaz ya bu kadar büyük hastaneler , bu kadar iyi eğitimleri ve referansları olan doktorlar böyle hatalar yapabiliyorlar:(((

Back
X