• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer ameliyatı sonrası bulanık görme

Tubikoo38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba 10 gün önce lasik yöntemiyle lazer ameliyetı oldum hem miyop hem astigmatım vardı ama hala bulanık görüyorum. Kontrole gittiğimde derecelerimin baya düştüğünü söylediler ama ben normalde okuduğum şeyleri bile okuyamıyorum böyle olanlar var mı

Arkadaşlar merhaba 10 gün önce lasik yöntemiyle lazer ameliyetı oldum hem miyop hem astigmatım vardı ama hala bulanık görüyorum. Kontrole gittiğimde derecelerimin baya düştüğünü söylediler ama ben normalde okuduğum şeyleri bile okuyamıyorum böyle olanlar var mı
Merhablar bne olmadım ama olan arkadaşlarım var onlarınki no touchtı .Normal gibi geldi çünkü onlarda ilk 20 gün çok zorlanmışlar.Damlalarınızı asla aksatamayın.Birkaç gün dah sabredin.Zamanla iyileşiyor(olan arkaşlarım şu an çok iyi dıurumdalar) (ben de olmak istiyorum ama çok korkuyorum kimde oldunuz acaba siz)hangi şehir hastane

Merhablar bne olmadım ama olan arkadaşlarım var onlarınki no touchtı .Normal gibi geldi çünkü onlarda ilk 20 gün çok zorlanmışlar.Damlalarınızı asla aksatamayın.Birkaç gün dah sabredin.Zamanla iyileşiyor(olan arkaşlarım şu an çok iyi dıurumdalar) (ben de olmak istiyorum ama çok korkuyorum kimde oldunuz acaba siz)hangi şehir hastane
Çok teşekkür ederim sağolun ben kayseri de şehir hastanesinde Soner Güven diye bi hoca vardı ona yaptırdım

Ben de yaklaşık 2,5-3 yıl önce aynı yöntemle gözlerimi çizdirdim, aynı sorunu ben de yaşadım hatta doktorumla paylaştığımda bulanıklığın kuruluğa bağlı olduğunu söyledi, yaklaşık 6 ay kadar göz kuruluğu için damla kullandım ben o süreçte de geçti ve bıraktım, yani biraz zaman alıyor korkmayın, ben internet üzerinde çok fazla komplikasyon okumuştum ancak hiç de öyle olmadı şimdi iyi ki çizdirmişim diyorum, sadece ilk dönem alışma süreci bulanıklık sabah gözlerini açarken zorlanma vs oldu ama geçiyor, doktorunuza güvenin ve düzenli kontrollerinize gidin

Çok geçmiş olsun. Bende de miyop, astigmat ve bir gözümde katarakt var yıllardır. Geçen yıl göz muayenesi yapıldığında doktor, gözlerin iyi görüyor şuan ameliyat olmana gerek yok demişti ama gözlerimi kısmak, uzun süre bilgisayara bakıp ders çalışmak gözlerimi bayağı bir yoruyor. Derece artmış da olabilir. Ben de göz ameliyatı olmayı düşünüyorum.

Back
X