lazer cihazi önerileri

oylesinebirii0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
354
39
28
23
lazer cihazı almak istiyorum ama üc marka arasında kaldım phillips braun bide bugun bi marka duydum robx ti galiba kullanıp memnun kalanlardan marka model numarası rica edebilir miyim

Suan hamıleyım kullanamadım ama yorumlarını falan tüm sayfalarda bakıp araştırarak bu modeli aldım

Eklentiler

• IMG_2196.webp
    IMG_2196.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 50
Merhabalar, 2 aydır Braun Expert 5 modelini kullanıyorum.
Bacaklar;
Tüylerim koyu renk ve jiletle alıyordum. Ertesi gün elime gelmeye başlardı. İlk 3 hafta haftada 2 kez tüylerimi jiletleyip cihazı kullandım. Mükemmel sonuç aldım. Tüylerimin %95’i çıkmıyor, çıkanlar dökülüyor. En son 20 gün önce kullanmışım makineyi dün yine yaptım. Aşırı memnunum.
Kollar;
20 senedir haftada 1 kere jiletle alıyorum. Cihazı yazın aldığım için kollarım çoktan bronzlaşmıştı ve kollarımda çiller var. İlk uygulamada cihazı en yüksek derecesinde kullandım kolumu yer yer yaktım. Bu yüzden kışa bıraktım.
Koltukaltı;
15 sene önce 3 seans lazerle bitmişti koltukaltım. O yüzden cihazla uygulama yapmadım.
Genital;
Üst kısımlara uyguladım bacaklarımdaki sonucu aldım. Diğer kısımlara şu an uygulama yapmadım.
Yüz;
Bıyıklarımı her gün cımbız+ip ile alıyorum. Lekelenmeden korktuğum için henüz cihazı uygulamadım. Kışın denemeyi düşünüyorum.
Sonuç;
Beklediğimden biraz daha acılı ama gittikçe eliniz alıştığı ve tüyler aşırı azaldığı için uygulama süresi 2 dakikaya kadar düşüyor.
Randevu saatlerinden, yabancının önünde soyunmaktan rahatsız olan biri olarak bana mükemmel geldi hanımlar. Yıllar boyunca senede 3-4 kere bu uygulamayı yapmak benim için makul. Çok memnunum.
Sevgiler

Back
X