LAZER DOKTOR TAVSİYESİ YARDIM

mmmeltemmm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
27
6
8
35
Merhaba
Yıllar önce karar verememe ragmen artık bıktım lensten gözlükten diyerek gözlerimi çizdirme kararı aldım. Benim ricam iyi bir doktor tavsiyesi olacak. Bişeyler karalarsanız sevinirim lütfeen

hangi şehirdesiniz?
ben kesi yapılmadan yapılan lazerden yaptırmak istiyorum ama illa kesi yapılanı yapalım diyorlar.göz derecem de aşırı yüksek değil oysa ki.araştırma aşamasındayım sizin gibi ben de

bugun Volkan Matben ismini gordum ben face de
adam me$hur oldu :))

hangi sehirdesiniz
G gazeldustubaglara gel hele sen nerde yaptirmistin lazeri

lazer yaptirmis eski bi gos hastasi oalrak tavsiye ederim kesinlikle
dogru yeri bukur bulmaz yaptirin kurtulun daha afzla ertelemeyin

aranan sartlar aarsinda goz numarasinin bi kaç sendir sabit kalmasi da var

hangi şehirdesiniz?
ben kesi yapılmadan yapılan lazerden yaptırmak istiyorum ama illa kesi yapılanı yapalım diyorlar.göz derecem de aşırı yüksek değil oysa ki.araştırma aşamasındayım sizin gibi ben de
Dünya göz e gidicem sanırım ama doktor tavsiyesi de alsam süper olacak: ) istanbuldayım ben Epeydir de araştırıyorum aslında

hangi sehirdesiniz

Söylediğiniz ismi hiç duymadım bakıcam hemen: ) istanbuldayım ben. Hiç sormayın artık bezdim zaten yaptırıp kurtulucam allah'ın izniyle

hangi sehirdesiniz

ben konyagöz 'de yaptırdım maralım.. çok şükür çok memnunum...

saol canim cevabin için
çok sveindim memnun olmana
bana 8 yil bitti gecen ay
dr ada gittim kontrole
hersey yolunda çok sukur
, yapan dr iyi i$ çikarmi$ dedi :)

allaha şükür memnunum inşallah ilerde de bi sıkıntı çıkmaz... doktorum iyiydi allah razı olsun... ameliyata başlarken besmele ile başladı... çok da iyi davrandı, hiç azarlamadan kızmadan çok nazikçe ilgilendi, birsürü soru yağmuruna tuttuğum halde hiç itiraz etmeden dinledi tek tek cevapladı.. hala kontrole gittiğimde güler yüzle karşılar muhabbet eder.. allah razı olsun doktorumdan... eşim de gözlük kullanıyor, o da yaptıracak nasipse.. kardeşim de yaptırdı o da memnun... maşallah diyelim...

ben de uzun zaman bunu araştırdım anladığım kadaraıyla çoğunluk lazer tedavisinden mmnun zaten başarı oranı % 98 civarında olduğunu öğrendim 2 önmeli şy var doktor ve lazer cihazı...lazer makinaları düşük numaralarda hemen hemen aynı sonucu veriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
meltem hanım bende lazer ameliyatını korkarak oldum ama hiç de düşündüğüm gibi olmadı.Artık en son yöntem lazer sistemiyle yapılıyor gözlükten ve lensten kurtulmak en güzeli oldu.Ağrısız oldu damlalarım vardı bikaç gün ertesi gün kontrol olmalısınız:)büyük rahatlık:)

Buarada araştırdınız mı bilmiyorum ben kudret göz istanbulda olmuştum memnun kaldım ..Bu konuda tecrübeliler ..

Back
X