- Konu Sahibi dr.dido
-
- #1.201
telefonda sordum ama cihazın markası hakkında bilgisi olmadığını söyledi açan bayan ama gittiğimde doktor beye sorup öğrenirim yine de hiç ağdayla işlem yapıldığını duymamanızı söylemeniz beni biraz endişelendirdi ama bilmiyorum yüzde nd yag lazerin en iyilerden olduğunu söylediler bana sonuçta doktor olduğu içinde güvendim bana kılla işinin olmadığını önemli olanın kök olduğunu söyledi doktor bey ağdayla alınınca kökler açılıyormuş öyle söyledibilmiyorumkismile
lazer 1962 yılından beri kullanılıyor ve tek bir vaka bile kanser olduğu gösterilemedi,sonuçta göz ameliyetlarıki göz beyinden direk çıkan bir sinir noktasıdır lazer güvenle kullanılıyor,bu konuda rahat olun lazer ışını partikül yani radyoaktivite içermez onedenle atom enerji kurumu röntgen cihazlarını her altı ayda ölçüme tabi tutarken lazer için böyle bir ölçüme gerek duymaz,ayrıca siz 10 dakika lazere maruz kalırken uygulamacı her gün saatlerce bu ışığa maruz kalıyor,canınızın yanmasına gelince uygulamacı sizin dayanabileceğiniz dozu ve soğutmayı ayarlar merak etmeyinMerhaba, bende lazer yaptırmayı çok stiyorum ama bazı sorulaım olacak, çok tereddütlüyüm.
Canım çok acıyor, normalde ağda bile yapamıyorum bir sorun yaşar mıyım?
Ayrıca, kanser ve kısırlık gibi problemler olabileceğini söyleyip engelliyorlar bu ne derece doğrudur?
Çok teşekkürler...
düzenli gittikten ve söylenilen her şeyi yaptıktan sonra... aylar sonra bile, yeniden kıllanma olasılığı var mı?
lazer 1962 yılından beri kullanılıyor ve tek bir vaka bile kanser olduğu gösterilemedi,sonuçta göz ameliyetlarıki göz beyinden direk çıkan bir sinir noktasıdır lazer güvenle kullanılıyor,bu konuda rahat olun lazer ışını partikül yani radyoaktivite içermez onedenle atom enerji kurumu röntgen cihazlarını her altı ayda ölçüme tabi tutarken lazer için böyle bir ölçüme gerek duymaz,ayrıca siz 10 dakika lazere maruz kalırken uygulamacı her gün saatlerce bu ışığa maruz kalıyor,canınızın yanmasına gelince uygulamacı sizin dayanabileceğiniz dozu ve soğutmayı ayarlar merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?