- Konu Sahibi dr.dido
-
- #1.401
Ya arkadaşlar, ben de 2 hafta önce lazer yaptırdım. Kıllarım çok yoğun ve sert. Lazer yaptırdıktan sonra ne yazık ki ne uzama var ne dökülmeÇok kaygılıyım, bacaklarım kötü gözüküyor, kalın kalın kökler batık gibi gözüküyor. Ne dersiniz kaygılanmaya devam edeyim mi yoksa bekleyeyim mi bir müddet daha?
ben genitale lazer yaptırcamda doktor hanım şu konuda endişem var şimdi tam dudaklar yakın kısımlar içlere dogru tüylerim var popo arasındada var oralara atış yaparken tam rahim içinede ışın gelirmi korkuyorum birde tabi acısını çokmu abartıolar dayanımayacak gibimi fikriniz nedir
Alexandrite Epicare LPX Cihazı iyimidir doktor hanım
merhabalar doktor hnm.
ben henüz 2 seans yaptırdım (alex). 2.seansgünümü hemen 1 ay sonraya vermişlerdi daha kıllar tamamen dökülmeden yeniden traş etmek zorunda kaldım. ben o kılları lazer görmedi heralde diye düşündüm ama sanırım görmüş ve ben traşlayınca onlar içerde kaldı. şimdi uzamıyorlarda yuvalarından dökülmüyorlarda ööyle siyah noktaa gibi iğrenç iğrenç duruyorlar. üzerinden 2 ay geçti hala öyle. kese falan yapıyorum işe yaramıyor. ne yapmalıyım? teşekkürler...
doktorumuz kapsama alanı dışına alınmış kim cevaplıcak sorularımızııı(((
Doktor hanım bende bişey sormak istiyorum.Cevaplarsanız çok sevinirim.Ben temmuzda tatile gittim en son haziranda lazer epilasyon yapıldı.Şu anda bronzluk oldukça azalmasına rağmen bana işlem yapamayacaklarını söylüyorlar.Bu bronzluğun tamamen yok olması imkansız.Keseleniyorum ama biyere kadar işe yaradı.Gidiyorum sakıncalı diyorlar.
Ne sakıncası olabilir lütfen cevaplarmısınız(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?