Lazer Epilasyon Bitmeden Gelen Hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azze
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Azze

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Aralık 2019
9.215
10.842
248
Merhaba. Lazer epilasynumn bitmesine 2 seans kalmıştı hamile olduğumu öğrendim. Daha devam etmicem ama şunu öğrenmek istiyorum şuan tüylerimde tekrardan artış başladı eski haline dönecek sanırım.Neyle temizlemem gerekir? Jilet,Ağda,Makine,Krem? Bu durumu yaşayanlar yardım edebilir mi lütfenn?

Pek ideal olmamakla beraber bence en risksiz olanı jilet. Çoğalırsa hamilelikten sonra yine gidersiniz.

Eski haline dönmesinden çok korkuyorum ama bundan kaçış yok sanırım

Eski haline dönmesinden çok korkuyorum ama bundan kaçış yok sanırım
Bence dönmez o kadar, çünkü lazerin etki ettiği tüyler vardır gelmezler geri, etki etmeyenler uzar ama bunu dert etmeyin şimdi önemli olan sağlığınız. Sonra yine gidersiniz.

Lazere dogumdan sonra devam edeceksen jiletle temizlemeni oneririm

Emzirme dönemnde gitmeyi düşünmem açıkcası ama tabi zaman ne gösterir sütüm olur mu bebeğim emer mi bunlar hep bilinmez

Şöyle bir durum var ki ağdayı kullanırsan bütün seansların boşa gider. Bu arada tebrik ederim

Şöyle bir durum var ki ağdayı kullanırsan bütün seansların boşa gider. Bu arada tebrik ederim
Teşekkür ederim❤ napcağımı bilemedim bende eskisi gibi çıkmadı ama az da olsa çıktı yine

Ağda tüyleri kökünden alacaktır. Kıl köklerinin lazer ile tam olarak ortadan kaldırılmasını olumsuz olarak etkileyecek, baştan başlamak gerekecek.

Lazer epilasyonun gebeliğe zararı yok neden bıraktınız
Evet gebeliğe zararı olmadığına dair çok yazı okudum ama gel gelelim ki içim rahat etmiyor. Yani birşey olsa Allah korusun bundan dolayı kendimi suçlarım o yüzden istemiyorum açıkcası

Evet gebeliğe zararı olmadığına dair çok yazı okudum ama gel gelelim ki içim rahat etmiyor. Yani birşey olsa Allah korusun bundan dolayı kendimi suçlarım o yüzden istemiyorum açıkcası
Anladım canım inşallah sağlıkla gelir bebegin

Peki jilet kullansam daha fazla artar mı sizce?
Bi miktar artabilir ama ağda da yeni kökleri uyandırır derler. Hormonlar nedeniyle artacaksa her durumda artıyor zaten. Bünyene bağlı yabi. Ben olsa jilet kullanıp doğum emzirme sürecinden sonra kalan seansları arttırarak birsüre daha lazere devam ederdim.

Sanırım öyle yapmak en doğrusu çok teşekkür ediyorum :)

Bende hamileyim, simdilik kesinlikle eski haline donmedi.
Tuylerimi kokten dolunay takvimine gore aliyorum. Eskisiden daha yavas buyudugunun farkindayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…