Bence dönmez o kadar, çünkü lazerin etki ettiği tüyler vardır gelmezler geri, etki etmeyenler uzar ama bunu dert etmeyin şimdi önemli olan sağlığınız. Sonra yine gidersiniz.Eski haline dönmesinden çok korkuyorum ama bundan kaçış yok sanırım
Lazere dogumdan sonra devam edeceksen jiletle temizlemeni oneririmMerhaba. Lazer epilasynumn bitmesine 2 seans kalmıştı hamile olduğumu öğrendim. Daha devam etmicem ama şunu öğrenmek istiyorum şuan tüylerimde tekrardan artış başladı eski haline dönecek sanırım.Neyle temizlemem gerekir? Jilet,Ağda,Makine,Krem? Bu durumu yaşayanlar yardım edebilir mi lütfenn?
Teşekkür ederim❤ napcağımı bilemedim bende eskisi gibi çıkmadı ama az da olsa çıktı yineŞöyle bir durum var ki ağdayı kullanırsan bütün seansların boşa gider. Bu arada tebrik ederim
Neden kiŞöyle bir durum var ki ağdayı kullanırsan bütün seansların boşa gider. Bu arada tebrik ederim
Evet gebeliğe zararı olmadığına dair çok yazı okudum ama gel gelelim ki içim rahat etmiyor. Yani birşey olsa Allah korusun bundan dolayı kendimi suçlarım o yüzden istemiyorum açıkcasıLazer epilasyonun gebeliğe zararı yok neden bıraktınız
Anladım canım inşallah sağlıkla gelir bebeginEvet gebeliğe zararı olmadığına dair çok yazı okudum ama gel gelelim ki içim rahat etmiyor. Yani birşey olsa Allah korusun bundan dolayı kendimi suçlarım o yüzden istemiyorum açıkcası
Amiin canım inşallah❤Anladım canım inşallah sağlıkla gelir bebegin
Peki jilet kullansam daha fazla artar mı sizce?Tüy dökücü kesinlikle kullanmayın
Bi miktar artabilir ama ağda da yeni kökleri uyandırır derler. Hormonlar nedeniyle artacaksa her durumda artıyor zaten. Bünyene bağlı yabi. Ben olsa jilet kullanıp doğum emzirme sürecinden sonra kalan seansları arttırarak birsüre daha lazere devam ederdim.Peki jilet kullansam daha fazla artar mı sizce?
Sanırım öyle yapmak en doğrusu çok teşekkür ediyorum :)Bi miktar artabilir ama ağda da yeni kökleri uyandırır derler. Hormonlar nedeniyle artacaksa her durumda artıyor zaten. Bünyene bağlı yabi. Ben olsa jilet kullanıp doğum emzirme sürecinden sonra kalan seansları arttırarak birsüre daha lazere devam ederdim.
Nasıl oluyor biraz anlatabilir misin?Bende hamileyim, simdilik kesinlikle eski haline donmedi.
Tuylerimi kokten dolunay takvimine gore aliyorum. Eskisiden daha yavas buyudugunun farkindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?