fiyat listeleri ortalama olarak
genital:100-200
koltuk altı:50-100
tüm bacak:500-1000
yarım bacak:250-500
dudak üstü:25-100
tüm kol:250-750
tüm yüz:100-500
genel olarak ortalama bir kaç yerden fiyat aldım ve ortalama olarak bu fiyatlar çıktı.
bu fiyatlar seans başınadır ve uygulanan cihaza ve merkeze göre değişmektedir.
arkadaslar ben yüzüm için gidiyorum ilk seans yapalı 10 gün oldu bıyık ve sakallarımı görmeyin dede gibi geziyorum elim hep çeneme gidiyo bazı tüyleri elimle tuttum elime geldi öyle öyle döküldü temizlendi gibi acaba elimle çekmem herangi bişey yaparmı çünkü fondoten bile kapatmıyor bariz belli sevgilimi bile öpemiyorum batıyo çünkübu yüzden cok mutsuzum acaba elimle çektiklerim yine aynımı cıkar lazerin bi etkisi olmazmı???
arkadaşlar uzun zamandır yazamadım.koltukaltı için lazere gidiyorum.3.seansım bitti.şimdilik bir sorun yok.yazı rahat geçireceğim, umuyorum( inşallah) keşke aynı zamanda alt bacak için de gitseydim şimdi yaz geliyo,güneşlenirim bi aksilik olur diye başlamak istemiyorm.en azından koltukaltı derdinden kurtulcam o da güzel
Slm,
Genelde doktorlarin soyledigi, guneste kalmayin koruyucu surun cunki ciltde yanmalar olur derler hep. Ama senin bu soylediklerin benide urkutuyor. Benim bir arkadasim bacagindaki tuglerden tamamen kurtuldu (ve hormonal problemleride yoktu). Aradan bir sene gecti denize gitti guneslendi ve tekrar tuglenmeye basladi. Ve artik ben bu tur vakalari sIk sIk okumaya basladim acaba varmidir boyle birsey? Bundan ben cok korkuyorum
Slm,
Genelde doktorlarin soyledigi, guneste kalmayin koruyucu surun cunki ciltde yanmalar olur derler hep. Ama senin bu soylediklerin benide urkutuyor. Benim bir arkadasim bacagindaki tuglerden tamamen kurtuldu (ve hormonal problemleride yoktu). Aradan bir sene gecti denize gitti guneslendi ve tekrar tuglenmeye basladi. Ve artik ben bu tur vakalari sIk sIk okumaya basladim acaba varmidir boyle birsey? Bundan ben cok korkuyorum
Merhaba
Benim gittiğim lazer epilasyon merkezi üst kol ve göbeğimi almadı. Halbuki tüm vucut diye gittim. Sebebini sordum hiçbir yerde alınmaz dedi oraları ağda ile alırsınız dedi. Bana çok saçma geldi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı?
arkadaşlar çoğu yorumları okudum
bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum özel bi hastane yapıyo oraya gitmeyi planlıyorum sordum makinasının ismini alexsander mış genital bölgeyi 40 ytl koltuk altını 30 ytl yapıyomuş fiyatları bana çok uygun geldi acaba iyi sonuç vermezmi çok kararsız kaldım ya ayrıca ben beyaz tenliyim kıllarım da siyah ama lazer yaptırıpta hiç sonuç alamayan larıda duydum acaba ilk seansda belli edermi kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?