Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendr bazi yerlerde var bazi yerlerde yok, bende yapilmiyor diye biliyorum ama nedenini arastirdim bulamadimiki seans arasında herhangi bir işlem yapılmıyor diye biliyorum ki kılllar zaten uzamıyor çıkanlarda dökülüyor bnmki 2. seansımda hala temiz ne uzadı ne döküldü yapıldığı gibi duruyor kontrole giderken neye atış yapıcaklar bilmiyorum .
Cok sagol cevabin icin, yapmayim o zamanbenimde bildiğim kadaryla ağda yaptığın zaman kıl köklerini tekrar uyandırmış oluyosun kökten alma yaptığın için yinede emin değilim
Daha yeni basladim lazere, ikinci seansim bitti. Ve iki seans arasi uzama oluyo ve tras bicagi bende sivilcd kasinma yapiyo. Aralarda bari normal agda yapsam olmazmi diye dusunmustum cunku hic cekemiyorum bu kasintilari haftalarca suruyoyaparsan ne anlamı kaldı lazerim
alma sakın özellikle agdayı degdirme cildine, lazerin amacı kıl köklerini yok etmek sen agda yapınca lazer sayesinde zarar görmüş kıl kökün kopup gidiyor yerine yenisi geliyor. Eğer cok zor durumdaydan jiletle al ya da tüydökücü krem kullan ama lazer seansları arası birşey yapılmaması gerekiyorKizlar,
Ben lazer epilasyon yapiyorum ve iki seans arasi hic normal agdayla falan alan oldumu neden yapamiyoruz bilen varmi?
Cunku benim cildim tras bicagini kaldirmiyor ve sivilceler cikiyor.
Yorumlariniz icin tesekuller
Canım ağdayla alman kıl köklerini canlandırır yazık olur çabalarına epilasyon aletlerinin jiletleriylede alabilirsin çok dipten almadığı için sivilce yapmaz.Kizlar,
Ben lazer epilasyon yapiyorum ve iki seans arasi hic normal agdayla falan alan oldumu neden yapamiyoruz bilen varmi?
Cunku benim cildim tras bicagini kaldirmiyor ve sivilceler cikiyor.
Yorumlariniz icin tesekuller
Sagol cevabin icin canim, bende yapmadim agda ters tepki yapiyo dediler. Ucuncr seansdan sonra killar azaldigi icin artik o kadar kotu olmuyo kasinti sivilce falan. Kurtuldum, cabuk konusmayim da :)Canım ağdayla alman kıl köklerini canlandırır yazık olur çabalarına epilasyon aletlerinin jiletleriylede alabilirsin çok dipten almadığı için sivilce yapmaz.
Tuglerin cikarsa dugun oncesi jiletle alicaksin mecburKizlar ben de lazere yeni basladim 1 seans ve 1 kontrolden sonra tuyler dokuldukten sonra 2 ay hic mi cikmiyor? yarin ilk kontrole gidicem 3 eylulde de dugunum var sizce yanlis zamanda mi basladim lazere dugun ve balayini dusununce tuylere mudahale edememek nasil olacak yardimci olun napmaliyim?
Sagol cevabin icin canim, bende yapmadim agda ters tepki yapiyo dediler. Ucuncr seansdan sonra killar azaldigi icin artik o kadar kotu olmuyo kasinti sivilce falan. Kurtuldum, cabuk konusmayim da :)