Lazer epilasyon sonrası...

bisoad

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
1
0
1
27
Ben ilk lazer seansıma gireli 2 hafta oldu ama tüylerim jiletli haliyle siyah siyah nokta nokta kaldı. Uzayıp sonra dökülür dediler ama uzamıyorlar. Kese falan mı yapmalıyım bilemedim. Sizce neden olabilir ne yapmalıyım?

Kesinlikle uğraşma sadece kese yap ama dikkatli şekilde yap cildin tahriş olmasın

Merhaba, 2 hafta sonra koltukaltı için epilasyona başlıyacağım. Daha sonra bikini bölgesi için de düşünüyorum fakat epilasyondan önce jiletle almam gerekiyor peki genital bölgede tüyleri tamamen jiletle alamadan gidersem bir sıkıntı olur mu sizce? :110:

Ben ilk lazer seansıma gireli 2 hafta oldu ama tüylerim jiletli haliyle siyah siyah nokta nokta kaldı. Uzayıp sonra dökülür dediler ama uzamıyorlar. Kese falan mı yapmalıyım bilemedim. Sizce neden olabilir ne yapmalıyım?
Normal. 2 hafta sonra kese yapin.
Merhaba, 2 hafta sonra koltukaltı için epilasyona başlıyacağım. Daha sonra bikini bölgesi için de düşünüyorum fakat epilasyondan önce jiletle almam gerekiyor peki genital bölgede tüyleri tamamen jiletle alamadan gidersem bir sıkıntı olur mu sizce? :110:
Tum bolgeyi jilet ile almaniz daha saglikli olacaktir.

Arkadaşlar bende bikini bölgesi için lazer yaptırmak istiyorum zararlımı araştırdınız mi hamilelik için engel olurmu

Lazer Epilasyon Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Lazer Epilasyon Tercihinde ve Yaptırırken Nelere Dikkat Etmeliyiz ? Wellness Antrenörü Burçin Ergöz Kadınlar Kulübü TV için anlattı.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Lazerden 1 hafta sonra kese yap. Bunu her dusta tekrarla sonrasi nemlendirici sur. Ilk seansta oylr oluyor hep kalacakmis gibi geliyor. Diger seanslardada farki gorursun.

Back
X