- Konu Sahibi wincase123
-
Ay tam istediğim konu:)
Başta alex kullanan güzellik merkezinde şimdi hd lazer diye hem ıpl hemde alex modu olan bir cihaz getirildi son 2 seansım bununla yapıldı ancak kollarımda hala minik minik uçlarını görüyorum bacaklarım iyi durumda
Malum bölge için normalde toplam 6 seans iken +4 seans ile 10 seansa çıkardım üst kısımlar iyi ancak altta iç kısımlar çok iyi değil
Sorum bu yeni cihaz içime pek sinmedi sizce ıplli alex modu olan cihaz gerçekten sonuç verir mi?
Verebilirse kaç seansda verir???
:)
Merhaba ben suan 8 aylik hamileyim dogumdan sonra bebegimi emzirecegim. Ayrica kisa dogru da bikini ve koltuk alti bolgeme lazer epilasyonu dusunuyorum. Emziren anneler yaptirabilir mi ayrica bi sakincasi da olur mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne yazık ki eski makinayı çok direttim ama kaldırdılar sanırım Dr olmayan yerlerde yasakmış alex tarzı ışınlı makinalarEğer tercih yapma şansınız varsa önceki makinanızı isteyin bahsettiğiniz makina alex gibi soğuk üflemelimi?
lazer epilasyon konusunda hiç bilgim yoktu bir kaç hafta önce bnde yaptırayım rahat edeyim demiştim bn bir ilçede yaşıyorum ve yaşadıgım yerde lazer epilasyon yapan sadece 3 merkez var fakat bu işin eğitimini almış tek bir merkez var bn orayı düşünüyordum onlardada tek makine var alex şimdi kararsız kaldım onlar esmerde olsam bu makine ile yapabileceklerini söylemişti üstelik az buz bir parada değil komple yaptırmaya kaltığımızda toplam 5-6 bin TLyi buluyor fiyat o yüzden muallakta kaldım şuan
lazer epilasyon konusunda hiç bilgim yoktu bir kaç hafta önce bnde yaptırayım rahat edeyim demiştim bn bir ilçede yaşıyorum ve yaşadıgım yerde lazer epilasyon yapan sadece 3 merkez var fakat bu işin eğitimini almış tek bir merkez var bn orayı düşünüyordum onlardada tek makine var alex şimdi kararsız kaldım onlar esmerde olsam bu makine ile yapabileceklerini söylemişti üstelik az buz bir parada değil komple yaptırmaya kaltığımızda toplam 5-6 bin TLyi buluyor fiyat o yüzden muallakta kaldım şuan
Ne yazık ki eski makinayı çok direttim ama kaldırdılar sanırım Dr olmayan yerlerde yasakmış alex tarzı ışınlı makinalar
Buarada üflemeli makina soğutucusu var ancak uygulama kalem gibi bir şey değil büyük bir başlık şeklinde
Bacağım şuan bu durumda Eki Görüntüle 1125197
Bacağınız iyi görünüyo
Merhaba bende epicare duo alexandrite adlı cihazı kullanan bi merkeze gidiyorum 3. seanstayım 15 günde bir kontrole gidiyorum.Bir yandan yakarken diğer taraftan hava üfleyen bi cihaz.Bu cihaz hakkında ne söyleyeblrsiniz iyi midir?
bide genital bölgede inanılmaz bi acı hissediyorum ağlıyorum onlar yaparken.devam etmemeyi düşünüyorum bu yüzden diotla daha az acır mı genital için başka bi yere gitmeli miyim?yoksa burada mı devam ediyim?
bu arada emla bile bi işe yaramadı bu konuda bi tavsiyeniz olabilirmi?
İnşallah 5 seans oldu şuana kadar arada elight ıpl de uyguladılar bacaklarıma? Sizce mantıklı mı?
Ütüleme lazer varmış, uygun geldi bi ara fiyatı gitmek istedim ama tam güvenemedim boşuna para harcarım gibi geldi bilgi almadan , sizce ütüleme de alex gibi etkili mi ? can yakmadığını söylemişlerdi, ama şu aralar kafam philips lumea almak var:26:
ütüleme yöntemi nasıl peki komple bitirme garantili 2000 tl istedi :44:
Komple vücutmu?
evet canım tüm vucut kolda dahil tüm bacak paket ve koltuk altı. ayrıca bu ütüleme yöntemi iyi mi sence cihaz diyot zannediyorum :26:
ltf banada yardimci olun, lazer yaniklari nasil gider? aylar gecti ama hala izleri gecmedi
Ben tam 8 seans diode cihazla genital bacak ve koltuk altıma lazer yaptırdım fakat %40 azalma anca oldu,başka bi cihazla devam etsem olur mu ne önerirsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?