Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

Eğer tercih yapma şansınız varsa önceki makinanızı isteyin bahsettiğiniz makina alex gibi soğuk üflemelimi?

Yaptırabilirsiniz bir sakıncası yoktur bebeğinize hiç bir zararı olmaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eğer tercih yapma şansınız varsa önceki makinanızı isteyin bahsettiğiniz makina alex gibi soğuk üflemelimi?
Ne yazık ki eski makinayı çok direttim ama kaldırdılar sanırım Dr olmayan yerlerde yasakmış alex tarzı ışınlı makinalar
Buarada üflemeli makina soğutucusu var ancak uygulama kalem gibi bir şey değil büyük bir başlık şeklinde
Bacağım şuan bu durumda

Seans ücretimi?

Seans ücretimi?

Bacağınız iyi görünüyo

Ütüleme lazer varmış, uygun geldi bi ara fiyatı gitmek istedim ama tam güvenemedim boşuna para harcarım gibi geldi bilgi almadan , sizce ütüleme de alex gibi etkili mi ? can yakmadığını söylemişlerdi, ama şu aralar kafam philips lumea almak var:26:

Güzel bi cihaz devam et bence,acı konusunda haklısın doğru inanılmaz ağrılı geçer seansların,ama kıllar azaldıkça ağrıda mutlaka azalır ha olmadı uyuşturucu emla krem...vs var onları deneyebilirsin

Doğru kullanıldığı sürece Soprani diode ütüleme sistemide iyi sonuç verir başla en azından 1 seans dene derim

Ben tam 8 seans diode cihazla genital bacak ve koltuk altıma lazer yaptırdım fakat %40 azalma anca oldu,başka bi cihazla devam etsem olur mu ne önerirsiniz ?

Ben tam 8 seans diode cihazla genital bacak ve koltuk altıma lazer yaptırdım fakat %40 azalma anca oldu,başka bi cihazla devam etsem olur mu ne önerirsiniz ?

Kıllarınız çok ince ve sarıysa normal.8 seans az diil %60-70 azalmış olması gerekir ama,herkesin kıl yapısı ten rengi hormonları aynı olmuyo maalesef bazen böyle durumlarda oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…