Lazer Epilasyon lazer epilasyon sorularınız cevaplanır

esmer tenliyim ve gecen e-light ıpl lazer yapıldı kolaltıma asırı acılı oldu.benim için alex önerir misiniz alex'de acı çok oluyor mu.benim için önerebileceğiniz başka bi alet var mı?

Acı bakımından alexle aynı acısız hiç bir lazer epilasyon cihazı yoktur uyuşturucu emla krem sürsen seansa girmeden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de çarşamba başlıcam aslında çok acır diye de korkuyorum bir de bir gün önce mi jiletle alıp gitmemiz gerekiyor benimlı 8 seans ve bikini ve koltuk altı 1000tl makinayı falan da pek bilmiyorum benim merak ettiğim erkeklerde yaptırıyor mu sonuçta bu kıl bi tek bizde problem değil...

ben güzellik uzmanı estetisyenim 4 yıllık lazer epilasyon kullanıcısıyım lazerle ilgili tüm sorularınızı cevaplayabilir elimdenn geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

Merhaba...
Benm bı sorum olacaktı.Evlıyım ve artık bebek dusunuyoruz artık korunmuyorum fakat bı taraftanda lazere gıdıyrum butun vucut ıcın benım endısem hamıle kaldgmı farkedemden lazer yaptırırsam bebegıme bırsey olurmu ? Hıc gebe oldgnu farketmeden lazer yaptgnz hastanz oldumu ?

merhaba lazer yaptırdım 8 seans bir hastanede.ancak kıllarım tamamen bitmedi.almak zorunda kalıyorum yine.ben napıcam şimdi ? kalan kıllar açık renk diye makine görmezmiş ama upuzun oluyorlar ve almak mecburi.neyle temizleyebilirim onları :(

Merhaba,
Bütün sayfaları dikkatlice okudum.konu da açtım ama yine de sormadan gecemeyecegim;
Alex ile 1 seans lazer yaptırdım. Ama şimdi 2.nesil diod diye bir makina var ona mi geçse diye düşünüyorum. Beyaz tenim, koyu renk tüyü m var.

Merhaba...
Benm bı sorum olacaktı.Evlıyım ve artık bebek dusunuyoruz artık korunmuyorum fakat bı taraftanda lazere gıdıyrum butun vucut ıcın benım endısem hamıle kaldgmı farkedemden lazer yaptırırsam bebegıme bırsey olurmu ? Hıc gebe oldgnu farketmeden lazer yaptgnz hastanz oldumu ?

Soyle soyliyim hamilelikte lazer yapilmamasinin sebebi hic bir hamile uzerinde denenmemis kanitlanmis bir etkisi olmadigi icin lazer yapmiyoruz lazere adetinizin hemen bitiminde gidin yada test yaptip gidin derim

Merhaba,
Bütün sayfaları dikkatlice okudum.konu da açtım ama yine de sormadan gecemeyecegim;
Alex ile 1 seans lazer yaptırdım. Ama şimdi 2.nesil diod diye bir makina var ona mi geçse diye düşünüyorum. Beyaz tenim, koyu renk tüyü m var.

7seansa kadar alexle yaptirin son seanslarda ince killar icin dioda gecmenizi tavsiye ederim

merhaba lazer yaptırdım 8 seans bir hastanede.ancak kıllarım tamamen bitmedi.almak zorunda kalıyorum yine.ben napıcam şimdi ? kalan kıllar açık renk diye makine görmezmiş ama upuzun oluyorlar ve almak mecburi.neyle temizleyebilirim onları :(

Maalesef tek careniz igneli epilasyon

merhaba,

tüm bacak, genital ve koltuk altı için diode lazere gidicem. önümüzdeki günlerde ilk seans olacak.

diode lazerin esmer tene daha uygun olduğunu duydum. çok aşırı olmasa da esmer tenliyim.

bi kullanıcıya önce alex.le başlayıp diode lazerle devam edin demişsiniz. direkt diode lazerle başladığımda sonuç sizce nasıl olur?

bir de diode lazer, alex lazere göre daha fazla mı acı verici acaba?

şimdiden teşekkürler

merhaba,

tüm bacak, genital ve koltuk altı için diode lazere gidicem. önümüzdeki günlerde ilk seans olacak.

diode lazerin esmer tene daha uygun olduğunu duydum. çok aşırı olmasa da esmer tenliyim.

bi kullanıcıya önce alex.le başlayıp diode lazerle devam edin demişsiniz. direkt diode lazerle başladığımda sonuç sizce nasıl olur?

bir de diode lazer, alex lazere göre daha fazla mı acı verici acaba?

şimdiden teşekkürler

Alex kalin killarda etkili bi cihazdir.diod lazer hem kalin killarda hem ince killarda etkili bi makinadir ama kalinlarda alex dioddan daha etkili hizli sonuc veren bi cihazdir ve bu yuzden once alexle baslamak daha iyi olur.alex daha acilidir dioda gore

Alex kalin killarda etkili bi cihazdir.diod lazer hem kalin killarda hem ince killarda etkili bi makinadir ama kalinlarda alex dioddan daha etkili hizli sonuc veren bi cihazdir ve bu yuzden once alexle baslamak daha iyi olur.alex daha acilidir dioda gore

Teşekkür ederim :)

ya eve bi tane lazer makinası alıp kendimiz tüm bölgelerimize yapsak olmuyo mu :44::44::44::44::44:

merhaba birşey sormak istiyorum
özel bir hastane kampanya yapmış 500 tl ya tüm vücut.
ndyag cihazını kullanıyorlar.Seans aralıkları 2 ayda birmiş.Sizce bu uygunmu?yani 2 ayda bir seans olur mu?
birde ben esmer tenliyim ndyag işe yararmı?
teşekkürler

Back
X