merhaba herkese.
ocak ayından beri sivilce tedavisi görüyorum roaccutane alıyorum. bu ay doktorum ilacı 10 mg'a düşürdü ve önümüzdeki ay bitecek inşAllah.
tedavi bittikten sonra lazer epilasyona hemen başlayabilir miyim yoksa uzun bir sürenin geçmesi lazım mı ? bilgisi olan paylaşırsa çok çok sevinirim,teşekküler şimdiden:1hug:
Merhaba ,
Geçmiş olsun umarım iyi bir sonuç almışsınızdır zor bir dönem geçirmiş olsanızda.Güneş koruyucunuzu ihmal etmediniz umarım.çok yakın bir arkadaşım reukutan kullandı ve memnun kaldı.Ağır bir ilaç olduğunu biliyorum ve cildi ışığa karşı hassaslaştırır.Bildiğim kadarı ile ilacın bitiminden en az 4 hafta geçmesi gerekir.Yüz bölgesine ise en az 3 ay bekleyin.
Mutluluk ve sağlık dolu günler dilerim:)))
ben roaaccutane de lazer epilasyonada yenı basladım.bana bı yan etkısının olmucagını söyledı.tuylenme falan yaparsa roaccutane bızım ıcınde ıyı olur tuyler daha cok cıkmıs olur tedavı sırasında dedı.benım yuz bölgem degıl zten lazer.
ben roaaccutane de lazer epilasyonada yenı basladım.bana bı yan etkısının olmucagını söyledı.tuylenme falan yaparsa roaccutane bızım ıcınde ıyı olur tuyler daha cok cıkmıs olur tedavı sırasında dedı.benım yuz bölgem degıl zten lazer.
gayet iyi lazerden uc gun once birakiyorm ilaci lazerden bur gun sonra aliyorm dusuk doz oldugu icin ayin 20 snde 4. seansa gidecegm ve aknetrentte 7. aydaym herhangi bir aksilik olmadi
Bende aknetrente baslicam ve lazerede siz bi sakinca olmuyor demisiniz gercekten bir sıkntı oluyormu suan durumunuz nasil ? Bana aciklayabilirmisinizz . Dozunuz ne kadardi.
Bende aknetrent kullancam ve laze baslicam sizce bisey olurmu ne kadar dozunda kullandiniz bi sey oldumu cildinizde biraz anlatabilirmisiniz rica etsem .
Bende aknetrent kullancam ve laze baslicam sizce bisey olurmu ne kadar dozunda kullandiniz bi sey oldumu cildinizde biraz anlatabilirmisiniz rica etsem .