- 28 Şubat 2015
- 28
- 6
- 34
- Konu Sahibi denizerengul48
lazer epilasyonda 3. seansa gittim. diot ve alex kullanılıyor bölge ve kıl çeşidine göre. faydasını gören var mı özellikle diotun . emin olamadım ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nereye gidiyorsun faydasını gördüysen gidebilirim
3 seansı yaptırdım canım etkisini gördüm. Özel Clnc Medilife da yaptiriyorum Ankara'da Kızılayda :)
Bende o klinikte yaptırıyorum canım lazerimi :) herkese önerilebilecek biyer temiz ve titiz çalışıyolar son seansım haftaya tüylerim bitti zaten son rutüşler.
merhaba kızlar,
Ben de bugün bıyık bölgesi için lazer epilasyona başladım.batıklarım var.ve lekesi de mevcut.lazer epilasyon sadece kıl dökmeye yönelik olduğundan leke için bir faydası olmayacak.bu aşamada işlem devam ederken leke açıcı giderici kremler veya maskeler uygulamamın bi zararı olurmu acaba?
Canım ben 4 seans oldu yaptıralı, Gözde Erten Kılıç'ın ümitköyde kliniği var oarad yaptırıyorum. Koltuk altım ve kollarım bitti gibi, diğer bölgerelr epey azaldı ama halen biraz daha var, 8 seansta bitecek sanırım. Giderek inceliyor tüylerim, o eski kalınlıkları kalmaı. Tüy yapına göre diod ve alexandrite kullanıyorlar. Ben çok memnunum. İnternetten bir bak istersen. Fiyatlar da uygun.Lazer seanslari bittikten sonra killarin kaliyormu ve gorunumu nasil oluyor cok kafama takiliyor bu sorular lutfen yardim edin bu konuda cok stresteyim
Batkların Lazerle geçiyor, benim bikini bölgem batıktan dolayı leke doluydu, tamamen geçti. Lazer dışında bir şey yaptırmadım. Bİraz beklemeni tavsiye ederim.Benim bir arkadaşımda da aynı sıkıntı var. Yanımdayken lazer merkezindeki doktora sormuştu. Bir zararı olmayacağını söylemişti kendisine.
Slm ozel hastanede epilasyon lazer yatiriyorum tum vucut yaptiriyorum.ilk seansim 10 gun oldu ama killar hala cok saglamlar dokulecekmi deneyimi olan varmi lutfen yardim dioud utuleme lazer ile yaptiriyorum
Öyle bir durumda dökülmezse bir hafta bekle tekrar gel diyorlar. İlk seansında yengeme öyle söylediler, gitti tekrar ücret almadan yaptılar döküldü.arkadaşlar bende özel bi hastanede başladım ilk seansı yaptırdım bir hafta oldu. koltukaltımdaki tüyler dökülmeye başladı fakat bacak ve kollarımdakiler öylece duruyor . 20 gün bekle dökülür dediler ama bence hiç dökülcek gibi durmuyor oldukça sağlam. Cihaz alex. yaptıranlar cevaplarsa sevinirim sizin ilk seansınızda ne zman döküldü ??
Öyle bir durumda dökülmezse bir hafta bekle tekrar gel diyorlar. İlk seansında yengeme öyle söylediler, gitti tekrar ücret almadan yaptılar döküldü.