Lazer epilasyon

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
Mrb kızlar Lazer epilasyona gidiyorum ayin 29 unda 4. Seansıma gidicem 12 eylulde dugunum var sizce ne kadar faydasini gorurum giden var mi?

Merhaba Kızlar,
Olurda Mecidiyeköy'de bir epilasyon merkezine gitmeyi düşünürseniz. Pia Estetik ve Güzellik Merkezi'ne dikkat edin.Müşterileri yoldan bir elemanları vasıtasıyla çevirip alelade yukarı çıkarıp epilasyon fiyatlarını söyleyip hızlıca bir sözleşme imzalatıyorlar.Eğer sözleşmeyi iptal ederseniz yani seansa gitmezseniz ceza olarak seans ücretinin %25 ini ödüyorsunuz. Fakat insanlara acele ile sözleşme imzalatıp bazen yüksek meblağlarda da olmak koşulu ile aslında her iptal seansı için %25 alarak para ödemeye zorluyorlar. Böylelikle insanlardan hiç girmedikleri seans için para toplamış oluyorlar. Ve yoldan çevirme işine de ısrar yeteneği üst düzey eleman çalıştırıyorlar kişi başı 12 tl alıyor bu şahıs.Zaten kendine güvenen hiçbir kurumun insanları bu şekilde dolandıran kurgulu bir sözleşme yapmaması gerekir. Bu merkezin denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum çünkü binlerce insan kandırılıyor ve üstelik deneyimsiz insanlar çalıştırıyorlar doktor varmış gibi gösteriyorlar fakat seans öncesi size hiçbir şekilde doktor bakmıyor. Hem insan sağlığına hem de insan pskolojisene zarar bir yer. . Facebooktan girip kötü puanlayabilirsiniz çünkü böyle yerlerin kapanması gerektiğine inanıyorum.

Pia Estetik Güzellik Merkezi yazınca facebook a çıkıyor.
Adres: Fulya mahallesi Ortaklar Caddesi Aksu Apartmanı No:4 K:5 D:16 Mecidiyeköy/İstanbul

Son düzenleme:
Merhaba öyle tamamen bitiyor diye düşünme ama azalıyor ve yeniden Çıkma süresi uzuyor ben hala yılda bir iki gidiyorum toplamda belki 14 seans olmuştur ilk sekiz seansta sonuç alırsın ama mutlaka inatçı olan Tüyler oluyor sarı ise süreç uzuyor ama siyah ise tüy yapın daha güzel sonuç alırsın

X