Lazer epilasyon

Claramichy

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
381
681
18
33
Hepinize merhaba, basliktan anlasilacagi gibi lazer epilasyon yaptirmak istiyorum. Yuzumde o kadar fazla ki.. 4 sene once Alexandrate sanirim 8 seans gittim. O donem 4 ay boyunca hic cikmadi. Sonra eskisinden daha fena oldu. Simsiyah ve oyle utanc verici ki. Insanlar yuzume bakmasin diye surekli gizlemeye calisiyorum. Aldiktan 2 gun sonra simsiyah cikiyor. Izmitteyim ve lazer epilasyon arastirmasina basladim. Bi yere gittim ve kadin bana ay hic boylesini gormemistim cok kotu falan dedi. Kipkirmizi olup aceleyle ciktim. Sonucta cozum aramak icin gelmisim oraya. Ve paket olarak almak istemiyorum bitene kadar seans olarak alicam dedigimde hicbir yer kabul etmiyor. Bana yardimci olabilecek oneri yapabilecek birileri var mi?

açıkçası bende yüz için lazer yaptım ama gerçekten boşuna para vermişim. Sarı olan tüylerim siyah olarak geri döndüler. İğneli epilasyon ile bitiyormuş ama ondada leke ve delik kalma riski yüksekmiş. Açıkçası bende dertlyim bu konuda

napalım sire devam :) açıkçası iğneli de pek mantıklı gelmiyor bana leke ve çukur kaldıktan sonra ciltte.

Evet en azindan bunu aldirip kurtuluyoruz ama iz kalmasi daha kotu :) ama benim durumum cok kotu gerekirse baska sehirde yaptiricam utulemeyle 3 seansta bitiren arkadaslarim var

diode ütüleme sanırım onu denemedim . Umarım işe yarar. acaba hangi marka cihazı denediler.

Bilmiyorum ki diode dediler. Ama alex cok fena yapiyor ilk bitiriyor bi kac ay sonra olmayan yerlere de yayiyor

Hepinize merhaba, basliktan anlasilacagi gibi lazer epilasyon yaptirmak istiyorum. Yuzumde o kadar fazla ki.. 4 sene once Alexandrate sanirim 8 seans gittim. O donem 4 ay boyunca hic cikmadi. Sonra eskisinden daha fena oldu. Simsiyah ve oyle utanc verici ki. Insanlar yuzume bakmasin diye surekli gizlemeye calisiyorum. Aldiktan 2 gun sonra simsiyah cikiyor. Izmitteyim ve lazer epilasyon arastirmasina basladim. Bi yere gittim ve kadin bana ay hic boylesini gormemistim cok kotu falan dedi. Kipkirmizi olup aceleyle ciktim. Sonucta cozum aramak icin gelmisim oraya. Ve paket olarak almak istemiyorum bitene kadar seans olarak alicam dedigimde hicbir yer kabul etmiyor. Bana yardimci olabilecek oneri yapabilecek birileri var mi?
Bitene kadar yapan yerlere asla inanmayin. Duzgun bir yerde yaptirin

Arkadaslar merhaba. Ben iatanbul'da yasiyorum. Uygyn ve guvrnilir bir hastahanede lazer yaptirmak istiyorum. Ten rengim kumra. Kıl rengim siyah ama normalden az çıkıyor. Bana uygun lazer yöntemi ve olursa hastane önerir misiniz ? Herkes bir şey diyor karıştı kafam iyice bana en uygun lazer yöntemi nedir ? Ütü falan istemiyorum. Işın istiyorum arkadaşlar.

Arkadaslar merhaba. Ben iatanbul'da yasiyorum. Uygyn ve guvrnilir bir hastahanede lazer yaptirmak istiyorum. Ten rengim kumra. Kıl rengim siyah ama normalden az çıkıyor. Bana uygun lazer yöntemi ve olursa hastane önerir misiniz ? Herkes bir şey diyor karıştı kafam iyice bana en uygun lazer yöntemi nedir ? Ütü falan istemiyorum. Işın istiyorum arkadaşlar.
Tuyleriniz sert ve siyah ise hic dusunmeden alexandrite epicare derim.

Sert değil ince telli ve seyrek. Bir arkadasim alexsandretın açık ten icin işe yaradogini soyledi. Tabii ben çok bilgisizim bu konuda
Sert degil ise sakin alexandrite yaptirnayin. Ince tuyler tetikleniyor cunku. Kesinlikle buzlazer diod oneriyorum. Istanbul hangi semttesiniz

Fatih kagithane civari her semt olur karsida kadikoy pendik civari da olur. Onemli olan iyi olması. Diod utuleme diyorlar ama onu da istemiyorum. Buzu da bilmiyorum nasıl bir şey

Fatih kagithane civari her semt olur karsida kadikoy pendik civari da olur. Onemli olan iyi olması. Diod utuleme diyorlar ama onu da istemiyorum. Buzu da bilmiyorum nasıl bir şey
Buzlazer.com sitesine girin. Orada lazerleri sattiklari klinikler ve semtler var. Size en yakin olani secin

Size diod dan baska lazer yaramaz. Yaptiracaksanizda son sistem diodu tercih edin

Back
X