kızlar ctsi lazer randevum var ama birtürlü içıme sınmiyo nedense bu lazer bana hiç güvenilir gelmiyo arkadaşlarım gitti 8 seans bıtti hala sonuç alamadılar bi arkadaş 3 senedir gidiyo anca sonuç aldı randevuyu ıptal etmem halinde 200 tl ödmem gerektğını söyledler bıde cilt problemım var dr um cıldn hassas dikkat etmelsn dedi düşündm 200 boşa vereceğme 400 verim bacağmı yaptırm dedm ama kararsızm o iğnelerı baslıkları değstiriyolarmı hastalk falan kaparmıyım of of yardm edn
İğneler başlıklar derken ? Lazer yapılırken vücuda değer birşey yok zaten belli bir mesafeden atış yapılıyor. Ha eğer IPL diyorsan onunla vücuda temas ediliyor ve asla tavsiye etmiyorum IPL yaptıracaksan arkana bakmadan kaç
Canım içine sinmeyen sadece başlık kısmıysa yani iğne kısmıysa gözünün önünde değiştirilmesini iste. Steril olduğundan emin olmak senin en doğal hakkın. Bu hem sağlık hem de maddi olarak çok büyük bir yük nihayetinde. Hiç çekinme. Baktın değiştirmiyorlar git tüketici haklarına ! Ne demek ücret talep etmek !!! Üzerine para bile ödemek zorunda kalırlar sana. Öyle saçma bir şey olabilir mi ? Ama iğne dışında da içine sinmeyen bir şeyler varsa bırak derim. Bu sağlık...
Bir de bunlardan sonuç almak biraz hormonlara da bağlı.
Bu arada kızma ama neden hastane ortamında yaptırmıyorsun da gidip güzellik merkezlerinde yaptırıyorsun ah be canım =(
5 yıl önce alexandrite cihazıyla yaptırmıştım g(enital ve koltukaltı bölgesine) Her zaman diyorum ki kendim için yaptığım en güzel şey. Millet tatilde elinde epilasyon aletleriyle dolaşırken ben rahat rahat dolaştım.
Bu aralar benimde ikilemde kaldığım konu, sürekli araştırmaya çalışıyorum. Kimi insanda hiç bir işe yaramıyor, paranın çöpe gitmesi bir yana, hayal kırıklıgına ugramakta var. %70-80 geçme ihtimalide var tabiki ama tamamen geçmiyormuş. kalanlar içinde iğneli lazer öneriyorlar ama ondada iz kalma ihtimali çok yüksek. unun yanında 2-3 yıl sonra en başa dönme ihtimali. genital bölgede lazerin yumurtalıklara zararı varmış. ayrıcada tedaviden sonra azaldı diyelim, jiletle devam. ağda yada sir ağda yaptırma ihtimali bir daha olmuyormuş. puffff bir türlü karar veremiyorum bende.
Bence kesinlikle lazer epilasyon.
Temiz ve ünlü bir güzellik merkezi bulursan orda yaptır. Fiyatlar her yerde aynı gibi hemen hemen.
Ben genital ve koltuk altına gidiyorum. Döküldüler şimdi, içim o kadar rahatladı ki anlatamam. 5 gün sonra rötüşüm var. Seans aralarını da 2 ay falan yapıcam. Toplamda 1 sene gideceğim. Bence sonuç almamak imkansız iyi bir yere gidersen.
Benim gittiğim yerde aletin ucunda iğne yoktu canım :26: Hatta değdirmiyor bile direk atış yapıyor. Senin alet farklı mı?
canım iğneli lazer diyolar ya ondanmış henüz başlamadım ctsi randevum bilemiyorum çok kararsız kaldım:18:
İğneli lazer hakkında pek bilgim yok canım.
İyice araştırdın mı? Doktorlara falan sorsaydın önce. Bikaç yerden bilgi alsaydın.
sanırım en iyisi doğal kalmak canım :şeytan diyo ara syle alın 200 tl nizi başınıza çalın yaptırmıyorum :)
Bence kesinlikle lazer epilasyon.
Temiz ve ünlü bir güzellik merkezi bulursan orda yaptır. Fiyatlar her yerde aynı gibi hemen hemen.
Ben genital ve koltuk altına gidiyorum. Döküldüler şimdi, içim o kadar rahatladı ki anlatamam. 5 gün sonra rötüşüm var. Seans aralarını da 2 ay falan yapıcam. Toplamda 1 sene gideceğim. Bence sonuç almamak imkansız iyi bir yere gidersen.
Benim gittiğim yerde aletin ucunda iğne yoktu canım :26: Hatta değdirmiyor bile direk atış yapıyor. Senin alet farklı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?