Lazer epilasyonda seans aralığının kısa olması durumu nasıl etkiler?

meleklerinsozu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2025
21
9
3
Kızlar epilasyona başlayacağım. Puanı ve yorumları iyi olan bir yer buldum ve görüştüm. Ancak kafama yatmayan bazı şeyler söyledi. Tüylerin hızlı bitmesi için seansların 2 haftada bir yapılması gerektiğini söylüyor. Ben tam anlamıyorum bu işin mantığından ama herkes 1-2 ayda bir yaparken bu neden 15 günde bir diyor? Bu kadar sık yapmak epilasyonun kalıcı etkisini daha mı iyi yapar yoksa azaltır mı? Bu işten anlayan var mı? Seans aralığı kısa olursa bunun bir dezavantajı oluyor mu, tüylerin çıkmasını biraz beklemek mi gerekiyor?

Tuzak bu. Anlastiginiz pakette örnek veriyorum 10 seans varsa o seansları sık sık işlem yaparak bitirecekler. Bu sürede tüyler düzenli ve olması gerektiği gibi azalmak yerine kalıplaşmış ve çoğalma olucak. Merkez de size yolu yarıladık bi paket daha yapalım ek seans daha koyalım 2 3 seansa bitecek gibi gibi vaatlerle sizi biraz daha oyalayacak. Sonra paketin biten seanslari ve bitmeyen artan tüyler güçlenen kıl kökleri ile gitmek kalmak arasında kafayı siyiracaksiniz. Ha siz işin rengini görmeye başlayınca merkez sizi kâlee almamaya başlayacak.. Yani tuzağa gelmeyin. 2 hafta da atış yapılan tüyler dökülme evresine girer. Sonra yeniden çıkmaya başlar ve bu döngü 2 haftada olucak iş değil. Yani diğer 1 2 ayda bir gidenler gibi olması gerekiyor. Zaman geçtikçe 3 aya bile sarkmasi gerekli hatta.uzak durun o merkezden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…