canım bıyık bolgesıne cok afedersın ama jılet mı yapıyosunBen ıpl ile yaptiriyorum canim. Genital bolge haric tum vucut. Kollar,bacaklar,biyik,koltuk alti...sahsen cok memnunum. Utuleme hic yaptirmadim. Ama arkadasim yaptirdi bitti onunkiler. Acaba sende hormonal bozukluk mu var da etki etmiyor. Alexandrite en iyisi. 14-15 seans cok fazla...
yok guzelım acemılere denk geldım her ay bı acemı her ay bı acemıBen ıpl ile yaptiriyorum canim. Genital bolge haric tum vucut. Kollar,bacaklar,biyik,koltuk alti...sahsen cok memnunum. Utuleme hic yaptirmadim. Ama arkadasim yaptirdi bitti onunkiler. Acaba sende hormonal bozukluk mu var da etki etmiyor. Alexandrite en iyisi. 14-15 seans cok fazla...
Biyiga tras makinasicanım bıyık bolgesıne cok afedersın ama jılet mı yapıyosun
ve dıger bolgelere
evet canım bende oyle bılıyorumBiyiga tras makinasijilet surulmez yüze. Digrr bolgelere jilet. Sac kremi suruyorum once sonra jilet yag gibi kayiyor
Anladim canim. Ama bir problem oldugu kesin. Sordugunuzda ne diyorlar? Bitmemesine nasil bir aciklama yapiyorlar?evet canım bende oyle bılıyorum
ama farklı yonlendırmeler var maglum ondan sormak ıstedım
uzuldumm yalazer yaptırıp da tamamen kurtulan duymadım ben hiç.
en son iğneli öneriliyor lazerden sonra.
ben 3 yıldır yaptırıyorum. seans başı 150 lira.
kaç para verdiğimi siz hesaplayın.
bitti mi?? uzaktan yakından alakası yok.
zten bu makınadansa oAnladim canim. Ama bir problem oldugu kesin. Sordugunuzda ne diyorlar? Bitmemesine nasil bir aciklama yapiyorlar?
alex daha ıyıAnladim canim. Ama bir problem oldugu kesin. Sordugunuzda ne diyorlar? Bitmemesine nasil bir aciklama yapiyorlar?
Sizin acemilerle degilde yetkili biriyle gorusmeniz lazim. Cok yumusak yuzlusunuz anladigim kadariyla. Bakmislar sesiniz cikmiyor bildiklerini okumuslar. Ayip ya... İlla cirkef mi olunmali ki islerini duzgun yapsinlar... Ben haziranda basladim canim,denize gidecektim bronzlasinca epilasyona giremezsin dedikleri icin zaten islerimde yogun diye vaz gectim. Bu yil girmedim denizezten bu makınadansa o
alex daha ıyı
oburu zaten ıyı degıldı
azalma yok dıyorum zaten herseferınde farklı bı calısan gırıyo estetısyen demıyorum
estetısyenlık bu degıl.tamamen acemıler.hep zaten degıstıgı ıcın yok dıgerı ıyı yapamamıs degıp ustune atıyolar zaten o calısan cıktı ya..
bıde cok afedersın alex e gectım tuylu olsun yoksa gormez dedı sonra boyle oldugu ıcın olmuyo sonuc alamadık dedı vs vs
yanı hep bırbırlerı ıle celısıyolar
alexden de tedırgın oldum cunku fındık buyuklugunde yanık oldu.ve oyle bır acı olamaz onların sogutma cıhazları varmıs o da bozulmus ıkı kat acı cektım.
resmen ıskence para ıle rezıl olmak bu
BU ARADA GUNESTEN YANDIKTAN BRONZLASTIKTAN SONRA KAC ZAMAN SONRA SEANSA GIDIYOSUN CANIM ?
uzun oldu bıraz ama cok doldum bu sorunlardan
Merhaba bayanlar , alexandrite lazer epilasyona gidiyorum 10. Seyansım olucak son seyansım 2000lira ödedim bacak kol kol altı ve genital için ama hiç bi yerimdeki bitmedi çok sinirlerim bozuk işlerini doğru düzgün yapmadılar söyleyince biter daha erken dediler son seyansa geldik artık ve ben tüketici haklarına şikayet etmek ya da dava açmak istiyorum yanlarına kar kalsın istemiyorum bana 5 seyansta biter seninkiler demişlerdi beyaz tenliyim tüylerim kalın diye ... Ama sonuç hüsrannapiyim akıl istiyorum sizden tüketici hakları ya da dava açmak nasıl olur bilgisi olan var mı
aleksandrite ile bn de 1sene gttm ve bi ise yaramadi, utulemeye gectm, tek seansta azaldi.. aleksandrite tan utuye gecince de cabuk etki eder demisti bana kadin.. sonradan cogalir mi bilmemalexandrite canımipl nasıl oluyo? Bana bu şekilde bitmediği için ütüleme önerdiler utanmadan
baslarda azalir gbi olup sonradan cikabiliyot,dikkatalexandrite piyasadaki en iyi cihaz.
ayarınımı düşük verdiler acaba.
10.seansda bitmesi lazımdı.
tamamen bitmez ama. ayva tüyleriniz falan yok dimi.
2.seansımdayım bende. şimdiden azalmalar baş gösteriyor.
ah o kizil tuyler, makina gormuyo ama bize nasil da gorunuyolar bir surualexandrite bende gittim koltuk altı için ama beyaz tenliyim ve tüylerim sarı - kızıl o yüzden sadece yarısı bitti yarısında işe yaramadı doktorum sonuç alamazsın paranı boşa harcama diyerek uyardı 5. seansta ben yinede gidiyordum iki haftada bir almaktansa üç ayda çıksın rahat edeyim diye...
evet canım haklısınSizin acemilerle degilde yetkili biriyle gorusmeniz lazim. Cok yumusak yuzlusunuz anladigim kadariyla. Bakmislar sesiniz cikmiyor bildiklerini okumuslar. Ayip ya... İlla cirkef mi olunmali ki islerini duzgun yapsinlar... Ben haziranda basladim canim,denize gidecektim bronzlasinca epilasyona giremezsin dedikleri icin zaten islerimde yogun diye vaz gectim. Bu yil girmedim denize
alex cok can yakıyo dmı canımbaslarda azalir gbi olup sonradan cikabiliyot,dikkat
aci esigine bagli, belli bolgeler cok aciyodu mesela bacaklarin bilek kismi.. ama utu lazerde hicbsy hissetmiyosun.. ben onu tavsiye ederin.. alex de bitmia gbi olup 3-4 ay sonra birden cikiyo, hic guvenmiyorumalex cok can yakıyo dmı canım
krem falan kullanıyomusun eksta acı azalması ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?