Lazer epilasyonla ince tüyler kalınlaşır mı?

molly15

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
65
16
28
Merhaba hanımlar,
Ben komple bacak için lazer epilasyona gidiyorum. Bacagımın üst kısmındaki tüyler cok ince ve seyrek. Lazeri yapan arkadaş oralara atış yaparsa kılların kalınlaşacağını söylüyor. Ama ben uğraşmamak için böyle yaptığını düsünüyorum. Gercekten de böyle bir şey var mı?

Çok ince ise bir fayda göremezsiniz zaten kalınlaşır hatta ayva tüy gibi inse ise çoğalır

İşte o tüy bildiğin kıla dönüşür kalınlaşır ve çoğalabilir. O arkadaş yapıp tüm bacak parası da alabilirdi. Bizde yapmıyoruz ince tüylere. İnce tüyleri kalınlaştırıyor lazer. Alex mi yaptırıyorsun? Aslında en iyisi iğneli ama oda acıtıyor işte %100 Çözüm

İşte o tüy bildiğin kıla dönüşür kalınlaşır ve çoğalabilir. O arkadaş yapıp tüm bacak parası da alabilirdi. Bizde yapmıyoruz ince tüylere. İnce tüyleri kalınlaştırıyor lazer. Alex mi yaptırıyorsun? Aslında en iyisi iğneli ama oda acıtıyor işte %100 Çözüm
Zaten tüm bacak parası alıyorlar. Sorun da bu ya. Üst bacağın sadece bir kısmını alıyor. Üst tarafin ön kismi biraz daha kalinmis cunku

Babada ayva tüy görmez demişlerdi.bende olsun görme sede yapin siz belki görür dedim.dökmesi ama olan killari daha ince yapti gözle görülmesi çok daha zor oldu boyu küçüldü kilin resmen belli bi uzunluktan sonra uzamadi her senasla dahada incelse hic belli olmucak gibi .bu arada makine diot.

Babada ayva tüy görmez demişlerdi.bende olsun görme sede yapin siz belki görür dedim.dökmesi ama olan killari daha ince yapti gözle görülmesi çok daha zor oldu boyu küçüldü kilin resmen belli bi uzunluktan sonra uzamadi her senasla dahada incelse hic belli olmucak gibi .bu arada makine diot.
Bende bir dahaki seans yaptirmayi düşünuyorum

[QUOTE="molly15, post: 39812591, member: 66yapipde bir dahaki seans yaptirmayi düşünuyorum[/QUOTE]
Yaptir en kotu noluyo biliyomusun ben hata yapip ipl yaptirdim bi donem kili gormesede kokun o içindeki yumusaksi sivi gidiyor ve diyelim sir yaptin daha az aciyo cikanlari çok takarsan sir yapabilirsin ilerde nasilsa parada veriyosun görmez diyip yapmamasindan iyi dokmesede inceliyor.

Alexandirate ise sakın yaptırma o ince tüyler öyle bir çoğalıyorki :KK43: hem uzuyor hem çoğalıyor. Ben iki sene lazere gittim kalınlar bitti şimdi incelerle başım dertte üstelik hamileyim şuan yaptıramıyorum da kalkaldım öyle mecbur ağda kullanmaya başladım çıkan bölgelere baş döndüm yani

Alexandirate ise sakın yaptırma o ince tüyler öyle bir çoğalıyorki :KK43: hem uzuyor hem çoğalıyor. Ben iki sene lazere gittim kalınlar bitti şimdi incelerle başım dertte üstelik hamileyim şuan yaptıramıyorum da kalkaldım öyle mecbur ağda kullanmaya başladım çıkan bölgelere baş döndüm yani
mrb ayayyy bende aynı dertten muzdaripim 2 yıldır gidiyorum ince tüylerim baya çoğaldı hamile değilim ama bu yüzden dolayı kalmayıda hiç istemiyorum aldırmadığım ki halimi düşünemiyorum:KK43:

X