Lazer kılcal varis tedavisi

Duygu_Oner

http://www.o-bebek.com
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
1.375
6
158
Selam Kızlar,

Forumda araştırdım ancak pek uygulayan yok bu yöntemi anlaşılan... Ben bacaklarımdan dertliyim, yarın için doktor randevum var, sonucu sizlerle paylaşırım. Sizler de eğer yaptırdıysanız bilgi verebilirseniz sevinirim. :24:

Kimse yazmadığına göre anlaşılan bir tek benim yaptıran :21:

Randevum ertelendiği için bugüne yaptırabildim. Kılcal damarların üstü kedi tırmalamışa benzer çizik çizik şu anda. 3-4 hafta sonra tüm izler ve olursa (ki olacağa benziyor, aynı taze kedi tırmığına benzer izlerim var) kabuklanmalar bittikten, cilt normale döndükten sonra tekrar gelmemi, kontrol & rötuş olacağını söyledi. Yaptırırken minicik bir iğne sürekli batıyor, epilasyondan biraz daha şiddetli acı eşiğiniz yüksekse kalkışın bu işe derim. Şu anda çok net bir şey belli değil, sanırım 2 hafta içerisinde sonuçları görmeye başlayacağım.

Sonrasında varis çorabı kullanmanız gerekmiyor, günde 2 defa sürülmek üzere expigment veriliyor. Güneşe de yüksek faktörlü kremsiz çıkamazsınız. Zaten ben aşırı beyaz olduğum için 50 faktörsüz sokağa bile adımımı atmadığımdan bana sorun değil. Umarım verdiğim bilgiler işe yarar, sorularınız olursa da seve seve yanıtlarım. :80:

Tırmık izlerim iyice geçtiğine göre yazabilirim...

%65 civarında lazerin uyguladığı bölgelerde iyileşme sağlandı, ancak benim durumun gerçekten aşırıydı onu belirtmem lazım. Normalde 1 seansta kurtulabilecekken çoğu kişi benim 2. seansa gitmem şart, hatta içime sinmezse 3. seansa bile gidebilirim. Ancak yaz aylarında yaptırmanızı tavsiye etmem, anlayışlı bir sevgiliniz / eşiniz varsa bile o tırmıklar iyileşirken çok fena kaşınıyor, sıcakta daha bir etkili olduğunu söyleyebilirim. 2. seansı Ekim / Kasım ayı gibi yaptıracağım o yüzden, 3.sünü de Ocak gibi iyice soğuk bir aya denk getirmeyi planlıyorum. Umarım ihtiyacı olanlara yeterli bilgi verebilmişimdir :16:

merhaba ,
bende de o bahsettiğin varislerden çokça var hatta belli yerlerde top yumağı gibi uzaktan bakınca biyere vurmuşum morarmış gibi görünüyor,bu tedaviyi nerde yaptırdın ,istanbulda mısın?

Biraz eskide kalmış ama ben de merak ediyorum nerede yaptırdığını. Ben de yaptırmayı düşünüyorum da.

Ben de Istanbul anadolu yakasında tedavi olmak istiyorum. Benimkiler mor kılcal varis şeklinde. Önerisi olan var mı

Bende de oluştu doğumdan sonra,bende lazer tedavisi düşünüyorum ama daha kötü olmasından da korkuyorum,resmime bakıp benim durumumda olan ve lazer tedavisi yaptıran varsa yorum yapabilir mi??

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    271,9 KB · Görüntüleme: 271
Back
X