Lazer lipo ile yağ aldırma ücreti

Estetikport

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
206
14
0
35
İstanbul
Lazer lipo vücut şekillendirme yöntemi hassas işlem yapan özelliğiyle vücudunuzun her bölgesindeki fazla yağları kalıcı olarak ortadan kaldırmaktadır. Lazer lipo ile yağ aldırmak istiyorum ama ücreti ya da fiyatı ne kadar? sorusunun yanıtını oluşturan belli kriterler vardır. Öncelikle internetten ya da telefondan ücret bilgisi edinmek sizi hüsrana uğratabilir..

Şöyle düşünün, lazer lipo yapan estetik cerrahi uzmanı sizi görmeden ezbere fiyat vermesi ne kadar mantıklı olabilir ki... Bu sadece, bunu öğrenmek isteyen kişiyi rahatlatan ama sağlıklı olmayan bir bilgiden öteye geçemez. Doktorunuzun tecrübesi, lazer lipo olacağınız sağlık kuruluşu tercihi, ücreti ya da fiyatı belirleyen en temel etkenlerdir. Bunları dikkate alarak mutlaka doktor görüşmesi yapıp en doğru ücret bilgisine ulaşırsınız. Çünkü alınacak yağların miktarı ve bölgesi de bu kriterlerden bir tanesidir. Doktorunuz bunu görmeden size ücret bilgisi vermesi doğru değildir. Çünkü vücudunuz, sağlığınız ve estetik güzelliğiniz söz konusudur. Telefonda ya da sanal ortamda ücret bilgisinin ezbere verilmesi meslek etiği açısından da kesinlikle uygun düşmez.

Eki Görüntüle 931381

Son düzenleme:
en azından fikir sahibi olmamızı sağlar. sır gibi fiyatların saklanması bana hiç mantıklı gelmiyor. tabiki muayne etmeden görmeden fiyat vermek mantıklı değil, en azından yapılacak bölgelere göre bilgilendirme amaçlı ortalama fiyatlar verilebilir diye düşünüyorum. Bizlerde merakımızı gideririz.

Merhaba arkadaşlar.Ben yaptırdım iki defa.Geçen sene bel basen iki bölge,bu sene bacak içi daha on iki gün oluyor hala korse takıyorum.Üç gün sonunda kalın bandaj çıktığında ödemli halde bile sonucu görüyorsunuz.Şu anda basenlerim dümdüz :)) yeni yapıldığı için bacak içlerimde daha ödem var ama bir bacakta ödem daha hafif ve sonuç daha net görünüyor.Pantalon giydiğimde arka kısımda bacak içinde bir topalak görüntü oluyordu ödemli olduğum halde o görüntü şimdi bile yok :)))) yani memnunum güzel sonuç alıyorsunuz.Fiyat bölgeye göre değişiyor doktor görmeden net fiyat verilmiyor alınacak bölgenin durumuna göre bir de gevşek bölgeye lipoliz yapılamıyor..

Ben geçen sene iki bölgeye 7500 tl verdim. Bu sene cihazlar yenilenmiş maliyet bir hayli yüksekti % 100 gibi bir zam gelmiş ama bu sene de eski müşteri oldum için ve sıkı pazarlıkla tek bölgeyi 5500 tl ye yaptırabildim..ama dediğim gibi doktor bölgeyi görmeden fiyat veremiyor bölgenin durumuna göre fiyat değişiyor..

Benimde yan simitlerim var diyetisyen kontrolünde 79 dan 63 e kadar indim hedefe bir kaç kilom kaldı ancak şu simitler çok zor eriyor kilo alsam hemen yan simit ve bel kısmına alıyorum bende düşünebilirim lazer lipolizi ancak fiyat faktörü önemli tabiki 😘

Kesinlikle önemli..Benim eşim deli gibi spor yapıyor ve yan simitler gitmiyor..Sonuçta erkek vücudunun kas oranı daha fazla ve yağlanma durumu bizim gibi değil ona rağmen yanlar dirençli..bazı bölgeler ne yaparsan yap olmuyor.Benim boyum 1.73 kilom 67,ben 58 kiloya bile düştüm ama bacak ve basen hep kalın kaldı..

arkadaşlar en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum ANKARA da oturuyorum bu şehirde yaptırıp memnun kalanlar varsa yazabilirmi ?

teşekkürler,

Arkadaslar merhaba,araniza yeni katildim,haftalardir lazer lipoz yontemini arastiriyorum,sonunda yaptirmaya karar verdim,yaptiranlarin genellikle memnun olduklari asikar,ancak fiyat konusu tabiki hepimiz icin onemli,istanbul avrupa yakasinda sonuctan hem memnun kalan hemde uygun fiyata yaptiran bir arkadas var mi? lutfen cevap versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…