lazer lipoliz bacak inceltme operasyonları

Merhaba Dailydose,
Bir yıldır aktif spor yapıyorum fakat bileklerimdeki incelme yarım cm kadar. Yani yağlar gitmiyor. Alt bacakalarımdan çok şikayetçiyim ve lazer lipolizi epeydir araştırıyorum. Çok iyi bir yöntem gibi anlatılmakta. Fakat senin yaşadıkların beni düşündürdü... Bir kaç sorum var. Cevap yazarsan çok sevinirim.
Son durumunu öğrenebilir miyim? Memnun musun? Maliyeti neydi? Hangi doktora yaptırdın?

Selamlar

Siz ne durumdasınız şu an. Memnunmusunuz sonuçlardan

Ne yaptınız oldunuz mu operasyonu Taner Bahara. Memnunmusunuz

nedense bana biraz reklam gibi geldi ilk mesajınız ve doktorun adı çok fazla geçiyor.

Denemeye bile degmez mi diyosunuz?

merhaba ameliyatin uzerinden 1 sene gecmis.. suan nasil bacaklariniz? Yani hala bir incelik falan varmi..

Merhaba dailydose,
Operasyonun ardından 2 yıldan fazla bir süre geçmiş, durumunuz nedir? Bacaklarınızda fark var mı?
Lazer lipoliz yaptıran hemen hemen herkes operasyondan sonraki ilk birkaç gün ya da birkaç hafta içerisinde deneyimlediklerini yazmış. Asıl değişimin görüleceği 6 ay ve sonrası ile ilgili veri neredeyse yok. O yüzden deneyiminizi paylaşmanız çok faydalı olacaktır. (Yaklaşık 3 hafta sonra bacaklarımdan olacağım, o yüzden çok merak ediyorum)

Oldunuz mu? Sizin durum nedir? Ben 8 gün önce oldum, bütün bacaklarımdan. İnanılmaz ödemli ve zor bir süreç, hala şişmeye devam ediyorum hatta. Sonucu ne zamandan itibaren görebiliriz merak içindeyim.

Merhaba. Sene 2020, acaba bacak inceltme ameliyatı ile ilgili bilgi verebilecek olan var mıdır? Teşekkürler..

E yuh yani gerçekten yok artık!
Doktor bir köşeye reklam verseydi onuruyla daha iyidi bence.
Ben de liposakşın ameliyatı geçirdim. Ayağa bile kalkamıyor insan, Seğmenlere gitmişmiş!!! Biraz destekli sallayın allah aşkına. Bir de inançlı bir insanım falan yazmış ya. Nasıl izin veriyor doktorlar böyle şeylere???!!! Gerçekten aklım almıyor. Genel anestezi, lokal anestezi altında geçirilen hiçbir ameliyatta kalkıp koşa koşa Seğmenler'e gidemezsiniz. İnsanlara, göz göre yalan söylemenin alemi nedir?
Allahınızdan bulun gerçekten, hani çok inançlı bir insanmşsınız ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…